למי יש רעיון לצמיד כסט לשרשרת אור ה

נסיכה666

New member
עוד שאלה איך קובעים גדלים לצמידים

לא היד שלי איזה סוגרים כדאי? לרוב עושה שרשראות וטבעות אך מנסה לעשות סט עם צמיד מתנה

wildspirit

New member
את יכולה להכין את הצמיד כמו השרשרת

ואז כמובן יש סט רק בלי הטיפה במרכז והרי לך סט - רק כמובן פשוט יותר קצר לעומת השרשרת גדלים לצמידים יש די גדלים סטנדרטים אבל זה בכל זאת בעייתי כי כל אחת ואחד יש להם יד שונה... אז את לוקחת מידה שלך לפעמים יותר קטנה במידה אחת או יותר גדולה במידה אחת הכונה שלי למידה אחת היא שבעצם את מורידה חרוז או שניים מכל צד של הצמיד לגבי סוגרים זה עניין של טעם כמובן לטעמי הכי נח ויפה זה סוגרי מוט שהם באים בגוונים וצורות שונות. אבל אפשר כמובן כל סוגר שאת אוהבת . לסוגי סוגרים את יכולה להכנס למילון מונחים שלנו

נסיכה666

New member
שאלה נוספת

באיזה אורך ממוצע עושים צמיד הידיים שלי רזות מדי והאם יש את מילון המונחים מרוכז בקובץ WORD הוא מדהים שוב אני לא מצליחה להגיב תגובה רגילה רק מהירה מודיע על תקלה האם ידוע מדוע?

night mistress

New member
תבדקי את גודל הקובץ..

תפוז מקבל קבצים עד גודל של 500KB, יתכן ואת צריכה להקטין את הקובץ, אם לא תצליחי תשלחי לי מסר ואני אנסה לעזור לך.

night mistress

New member
אורך סטנדרטי-

מה שאני עושה כשחברות מבקשות ממני צמיד זה לקחת חוט ריקמה ולסובב סביב פרק היד, ולפי האורך הזה אני עושה את הצמיד.. בד"כ אורך ממוצע הוא כ-15 ס"מ. ולגבי ההודעות, יתכן וזו הייתה תקלה זמני מאחר ואצלי הבעיה לא מופיעה.

night mistress

New member
יתכן שזו בעיה זמנית..

אבל אם זה נמשך אני מציעה לך לפנות לפורום תמיכה בתפוז.

wildspirit

New member
יש בקובץ וורד אכן יש

אם תיכנסי למאמרים שלנו יש שם גם רובריקה של מילון חרוזים ושם יש לך שם שני קישורים לשני שירשורים ארוכים שהועלו בפורום ובסופם יש גם קובץ וורד מצורף

תפוז בשבוע האחרון אצל כולם

מחורפן נו מסכן צריך לאכול מצות
אצלי עולה רק הוסבת תגובה המהירה לפעמים נעלם
הם יודעים על התקלה...וזה לא היחידה.

צמיד לשרשרת ירח: למיטב זכרוני

מורידים חרוז בצד אחד של השרשרת על מנת לעגל אותה. לצמיד כדאי לשים לב לחרוז שווה משני הצדדים. מקוה שהובנתי.

נסיכה666

New member
מוסיפה כאן בקשה../images/Emo7.gif../images/Emo92.gif

שאלה לי??? מי מוכנה לשלוח לי את החוברות שנשלחו עד עכשיו חוץ מאלה שנשלחו אתמול אשמח מאוד מודה מראש

אין לי מושג מה נשלח עד עכשיו

אם מישהי שמרה בספריה נפרדת מה שנשלח .......גם אני אשמח לקבל
אבל אפשר להמתין שווילדי תחזור מחו"ל.

למעלה