למי יש רעיון

rolan

New member
למי יש רעיון../images/Emo35.gif

מה עושים היום בחצות?!.... השעון יתחלף לו ואנחנו מרוויחים שעה!!! אתם יודעים מה זו שעה?!?!?!?! זה המון!!!

דמוקלס

New member
מאז שאין בית ספר...

בימי שישי,חמישי בערב הפך לערב חופשי...לא מתאים עצמו לכללי השבוע.אין צורך לעמוד בזמנים...בדיעבד זה לא היה רעיון ממש חכם.השעה היום תעשה זאת קצת יותר קל.לא אתנגד לאחת כל שבוע.

עלמה 3

New member
אפשר ללכת לישון ולקום מוקדם

לסליחות
ואפשר להתקרבל לעוד שעה נוספת אם בן זוגך בין הסדינים..
ואפשר שעה נוספת לערב רומנטי, נרות ויין
והאמת היום זכתי בגדול, המורכב נמצא בבית ובנוסף אני זוכה להיות איתו עוד שעה ערנית נוספת.... ערב נפלא לכולם + שעה נוספת

*יערית

New member
כולם הלכו לג'מבו ג'מבו ג'מבו...

ורק אותי השאירו לבד כה בודדה
אז אני עוברת את הלילה הזה לבד עם שני ילדיי, וזו הפעם הראשונה מזה שנתיים...מטעמי בריאות מעוף נאלץ להישאר לצד אביו בבית החולים... אז מה יש לי לעשות בשעה נוספת? בפורום אחר כתבתי על ההתמכרות שלי למקום הזה... ואני החלטתי על תענית מחשב החל מהערב...אבל אדחה את זה לפעם אחרת..עוד קצת.. אחר כך אולי סרט טוב,אולי אדפדף בספר מבלי להיות מרוכזת בו.. ואתעורר בבוקר לראות מה השתנה בעיקבות הוספתה של עוד שעה ליממה

עלמה 3

New member
היי יעריקה... ../images/Emo141.gif

למה תענית מהיום, זה מתחיל רק בראשון...מהיום אני חושבת על הסיגריות.. מה יהיה ואך אני משתלטת על עצמי וייצר העישון... וד"ש למעופיק ובריאות ורפואה שלמה לאבא שלו.. מה מצבו ??? לא ישתנה לטובה מאז החג..?

עוד שעה

קראתי באיזה מקום שרצו להזיז את השעון בשעתיים,אז מה שנשאר לי זה להתבאס שלקחו לי שעה
עלמתי,שיהיה לך חג טו בשבט מהנה....
החלמה מהירה לאבא מעוף ולך יערית שהלילה יעבור רגוע ושקט עם הרבה חלומות נעימים
לרולן ואוהי ,שמחר תזרח השמש ותייבש את הגג הקירות והחשמל
.

*יערית

New member
../images/Emo24.gif

מה זה הטו בשבט הזה
תודה יונצ' על הברכות החלמה..ואני הולכת לישון כמו בול עץ...באלכסון
לילה ניפלא לכולם

*יערית

New member
תענית מחשב עלמה../images/Emo13.gif

מעופיק...הוא בטח קורא אותנו עכשיו... ואם לא בודאי שאמסור..תודה

ran34

New member
יש ג'מבו חדש בפ"ת..את מוזמנת!!|חיבו

וחוצמזה..את עם 2 ילדייך!! איך את אומרת שאת לבד?.. ילדים זה שמחה!

רעיון מה לעשות בחצות../images/Emo35.gif

נו, באמת רולן את מחלידה נערה, את זקוקה לרעיונות מה לעשות בחצות? אפשר לעשות הרבה דברים בשנים בחצות, אבל הכי כיף זה להתכרבל מתחת לשמיכה עם... אני לצערי אחכה למחר.מחר הוא מגיע אלי אחרי שבוע כמעט של ניתוק איזה כיף הנה משהו לחשוב עליו. וממחר ועד יום שלישי ברצף נהיה ביחד. גדול אה?מה גדול,ע-נ-ק. אז
הפיצוי שלי והרעיון שלי לשעה הנוספת. לילה טוב חבר'ה..

למעלה