למי יש רעיון?

למי יש רעיון?

סוף השנה כבר כאן. אנחנו רוצים לעשות משהו למסיימי יב'. מדובר על משהו אינטימי רק להם - 14 תלמידים. יש למישהו רעיון נחמד ולא מאוד יקר?? תודה וחג שמח!

מסעדה

תרימי טלפון או אפילו תלכי למסעדות ותבקשי כתרומה לקהילה הנחה במסעדה שהיא לא פושטית, אבל גם לא פנסי. נראה לי שזה גם "בוגר" וגם אינטימי וגם יכול לצאת לא יקר. אם זה הצליח ובעל המסעדה בא לקראתכם, תשלחו לו מכתב תודה נרגש בו מתוארת התרומה שלו לקהילה ואיזה ייצור עילאי הוא. מה שיקל עליכם לבקש ממנו גם בפעם הבאה. אם לא, לפחות הוא יראה למס הכנסה שהוא מוציא כסף לטובת הקהילה וזה בטח לא יזיק לו...

מסעדה זה אחלה רעיון

החבר'ה ממש מעריכים את זה ומרגישים שמכבדים אותם. ואפשר תוך כדי הארוחה לערוך "מצעד ברכות", או איזה פעילות קצרה שתשלב תמונות מהשנים שעברו... יכול לצאת מרגש ויפה. בהצלחה. *מי שלא שונא פרידות- שיקום!*

לגבי מסעדה....

יש אפשרות לכך, אך חשבתי יותר על משהו בכיוון איזו פעילות ואח"כ לשבת בבית קפה. השאלה היא איזו פעילות. בשנה שעברה למשל הי"ב הלכו לשבוע הספר. כל אחד קיבל סכום מסוים לקניית ספר ואחר כך הלכו לבית קפה. לחזור על אותו הדבר אפשרי אבל..... משהו אחר יהיה יותר נחמד אולי. יש למישהו עוד רעיונות? תודה.

my sTar

New member
אם זה בכיוון הזה

ואת בקטעים של הדקה ה-90, יש את הפסטיבל קפה-תאטרון בנחלת בינימין בת"א ברביעי-חמישי הכניסה לשם חינם וגם המופעים וזה נשמע ממש נחמד.. או שתיקחי אותם לחוף הים ואת יכולה לעשות שם פעילות כמו למשל חבילה עוברת עם כל מיני משימות מצחיקות (לספר פאדיחה שקרתה לך בפנימיה, לחקות חניך/מדירך וכדו') וכל מיני שאלות מסכמות כאלה (למה הכי תתגעגע.. מה היה לך הכי קשה.. מה היה לך הכי טוב..וכדו') - ואחכ בית קפה בשביל לסיים את זה בסבבה :) ודווקא שבוע הספר נשמע לי אחלה רעיון, וזה לא תמיד רע לחזור על אותו דבר פעמיים, במיוחד אם יש ניסיון טוב שנה שעברה... שיהיה לך בהצלחה רבה!!

תודה! ו.....

מה אתן אומרות על שייט?? יש ספינות בנמל יפו שיוצאות לשייט בערב/ לילה ונותנות ארוחת ערב ומוסיקה לריקודים. אפשר לעשות שם גם הפעלה נחמדה לסיום. מה אומרים?

לדעתי שייט זה רעיון אדיר!

נשמע מעולה... אפשר ליצור אווירה אינטימית, רגועה וטובה! בניגוד לרעיון של שבוע הספר- שבו כולם מתפזרים בתוך המולה של אנשים, בשייט אתם כולכם ביחד. ואם את הולכת על זה- אז אחרי הדיסקו והריקודים שווה להכין כמה שירים שקטים ויפים שמשמעותיים עבור התלמידים, זה יכול לצאת מאד מרגש וחזק. [שירים בנושאים של: הגשמת חלומות, שמירה על קשר, חיזוקים לחיים וכאלה.]

אני גם בעד.

כשהבטן לא מקרקרת, גם רעיונות שלא כוללים אוכל מתאימים!אני חושב שזה נכון לשלב 2 מקומות - למשל עם משחקים שיש בהם אווירה נעימה ומצחיקה (שטויות של ילדים קטנים) וגם משהו מסכם. אח"כ ללכת לבית קפה או הפלגה, כך שהאירוע יהיה בעל "נפח". לפעמים הילדים (אצלנו) חושבים שסתם אנחנו קמצנים, אבל הם לא יודעים באמת להעריך את הכסף (ולא רק בגלל שהם זאטוטים, גם כשהיו לנו "בוגרים" בני 14), אבל אם הם רואים שלוקחים אותם לכמה מקומות ומשקיעים וזה לא "סתם" עוד פעילות, יש להם יותר הערכה.המלצה שלא קשורה - חולצות. משהו קליל בלי יותר מידי "פרסום" לפנימייה, שיהיו גאים ללכת איתם אח"כ.

my sTar

New member
וכמה זה עולה???

נשמע לי ממש ממש נחמד, רק מקווה שזה לא יותר מדי יקר. בהצלחה

למעלה