למי יש רעיונות למתנות יום הולדת

רותי ע

New member
הרוב כאן עדין במתנות לגיל שנה/שנתים

ואני מתחילה לחשוב על מתנות לגיל 3....

אושרתת

New member
וואו יש מלא!!! אבל לדעתי הכי טוב זה

להביא משחקי חשיבה או יצירה... זה לפחות מה שאני אוהבת לקבל

מלכה ב.

New member
תלוי בתקציב

משחקי זכרון, משחקים ללימוד מספרים/אותיות, פאזל ענק 48 חלקים. ספרים. המתנה הכי שווה שברק קיבל היא אופניים וקסדה, אבל זה כבר תקציב בסדר גודל אחר... מזלטוב!

ימימה

New member
אנחנו קיבלנו ליום הולדת 4

ברבי, בגדים, ספרים, טייפ ילדים, ו-הכי שווה: פליימוביל (אבל גם נורא יקר). גם קלטות וידיאו משמחות תמיד.

shelycat

New member
2 הצעות.......

מתנות לילד או ילדה בת 4: סט/תיק רופא יש מספר ערכות במגוון מחירים בטויס אר אס. כמו כן גם בטויס אר אס: סט/ערכה לבועות סבון: המכילה 2 מיכלים קטנים עם סבון (לא רעיל רק מגעיל) לבועות סבון וכל מיני צורות של "מתקנים" לעשייה של בועות (כמו משרוקית בצורת אניה שמהארובה שלה יוצאות בועות, מקטרות שונות וכו"), התענוג בטויס אר אס עולה נדמה לי 25 שקל והבן של חברתי (בן 4) ואנחנו מאוד נהננו בפורים האחרון לשחק איתו בזה. בכלל ממליצה לעשות קפיצה לטויס אר אס הקרוב יש מציאות חמודות ולא יקרות שגם "הגדולים" אוהבים.

iris and ben

New member
המלצה למתנות....../images/Emo77.gif

זה מה שאני תמיד עושה-בודקת באתר של טויסאראס יש חלוקה של צעצועים לפי גיל וזה מאוד מקל לא יודעת אם הכל יש בארץ-אבל תוכלי קחת משם רעיונות

במבה 10

New member
קודם כל תודה על התשובות

חנות של טויס אנד ראס יש לי בבית. ראיתי חלק מערכות היצירה והן ניראות לי קצת מסובכות עבור ילדה בגיל 4. כמו רקמת שטיח בניית כד חימר. משחקי חשיבה מצאתי כמה. ברבי יש אז ביקשתי מוצרים נילווים לבובה.

ענתש

New member
לא מתנה חינוכית אבל כיף כיף כיף...

ט-ר-מ-פ-ו-ל-י-נ-ה ! אח (קטן, בן 4 או 5 נדמה לי) של חברה שלי קיבל כזו. להיט היסטרי, כל היום הוא קופץ על הטרמפולינה. אז נכון, זה לא ממש יקדם אותו בחיים לשום מקום. אבל אוך, איזה כיף !

חרוזים לשרשרת, בובה עם עגלה, רולר,

ובטויס אר אס תמצאי מבחר ענק של משחקי קופסא מתאימים. זה מה שעולה לי כרגע...

anat30g

New member
לגו

אני ממליצה על לגו - יש גם לגו לבנות... אחת ה"בעיות" שיש לבנות במבחנים פיסכוטכניים זה בראיה מרחבית - סטטיסטית בנים יוצאים יותר טובים בזה... לדעתי (הלא מוסמכת) זה בגלל שבנות בקושי מתעסקות על מודלים תלת מימדיים... תנו לבנות לגו, תנו להן לבנות מודלים תלת מימדיים...זה לא רק לבנים.

למעלה