למי יש שירים של אג´אר כי לי יש מלא

למי יש שירים של אג´אר כי לי יש מלא../images/Emo59.gif

אנשיםםםםםםםםםםםםםםם יש לי פוללללל שירים של אג´אר אני רק צריך עוד דיסק אחד שיש לו ומי שרוצה אני אחליף איתו אביא לו חופשייייי עזרה עזרה לאתרים של מזרחית למי שיש שיביא לי דחוףףףףףףףףףףףף

שלום למטורף על הים-חייבת עזרה :(

שלום נשמה- אני מחשפת שירים של אג´אר כבר המון זמן, בכל הלינקים שחיפשתי אין של אגאר אולי תשלח לי או תתן לי לינק של השירים שלו? ואתן לך כל מה שתבקש יש לי המון שירים בבקשה תעזור לי זה ממש דחוף . נ.ב קוראים לי אלין וגם כן אני חולה על הים שם אני כותבת את רוב השירים שלי - לא רואה לפי השם שלי ?"ילדת החופים" אז תשאיר לי הודעה יזה שירים אתה רוצה ואני נותת לך ( אפילו אם לא תרצה לתת לי את אג´אר) אבל זה ממש שי ירים שלו שמזכירים לי את ימי הנעורים שלי וסה"כ אני רק בת 24 וחצי תעזור לי בבקשהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!! ילדת החופים - אלין- ממתינה כאן דחוף לשיחה כאן או בתיבת המסרים שלי כאן- אודה אם תוכל לעזור לי - אלין.

לילדת החופים../images/Emo6.gif

אין לי בעיה להעביר לך שירים ליניקים אין לי כי כל השירים שלו אצלי על המחשב אבל אין אני יכול לתפוס אותך??????? מאיפה אני אשלח לך? אני בן 17 וחצי מאיזור מרכז חולה על אג´אר אז תגידי איך אני יכול לתפוס אותך קוראים לי מייק אוהב מזרחית חולה על הים כותב שירים הרבה תשאירי הודעה

מטורף יא איזה מאמי יש כמה דרכים

אחת היא האי מייל שלי- [email protected] הדרך השנייה הי א אולי יש לך מסינג´ר של MSN? אם כן תוסיף אותי בבקשה הכתובת שלי שם זה [email protected] והדרך השלישית אם יש לך מצלמה במחשב רק תכתוב לי בבקשה - תודה נשמה שלי שענית לי מהר זה ממש דחוף לי השירים שלו. אין שום דרך לומר לך תודה------- ילדת החופים>>>>>> א ל י ן .|הדגש

למעלה