למי יש תוצאות מהדרסז' היום?!?
2 2eye New member 16/12/06 #2 המממ מיטל בן חורין ניצחה את הד' ויהונתן דרסלר (לא זוכר איזה גרייד) עם 72% זה מה שאני זוכר
ס סוסים לא מתפנים New member 16/12/06 #3 היה יום כזה טוף !!!!!!! הרוב של החווה שלי אבל זה מה שאני יודעת: ב1 - מיכל גרוס 63% ( עם החתיך ) לויודעת קריסי עם ברצלונה עוד מישו ואז אני !!!!!!!!! ב'3 - רוי פירסט מאיה הרן שוב אני באחד הגימלים דנה רוזינר לקחה ראשון ואם אני אזכר אני ארשום ! ! ! יש לי 4 נקודות ל-ג
היה יום כזה טוף !!!!!!! הרוב של החווה שלי אבל זה מה שאני יודעת: ב1 - מיכל גרוס 63% ( עם החתיך ) לויודעת קריסי עם ברצלונה עוד מישו ואז אני !!!!!!!!! ב'3 - רוי פירסט מאיה הרן שוב אני באחד הגימלים דנה רוזינר לקחה ראשון ואם אני אזכר אני ארשום ! ! ! יש לי 4 נקודות ל-ג
פ פרדוש New member 17/12/06 #4 תחרות דרסז...[ :../images/Emo13.gif של איזה מקצים את רוצה לדעת??? מטל..
פ פרדוש New member 17/12/06 #5 א'3..תחרות דרסז'.. זכיתי 65.41% וואי איזה אחלה!!!! עוד לא יודעת איזה מקום............ עם מישהוא יודע שיומר לי!!!
א'3..תחרות דרסז'.. זכיתי 65.41% וואי איזה אחלה!!!! עוד לא יודעת איזה מקום............ עם מישהוא יודע שיומר לי!!!
פ פרדוש New member 17/12/06 #7 מי התחרה השבת ב-א'..?(מישהוא צילם?) מי שהתחרה בא' שיומר לי תתוצאות כי התחרתי ולא נישארתי עד הסוף עז אני רוצה לדעת תוצאות עם מישהוא יודע.. עם מישהוא צילם שיומר לי...!
מי התחרה השבת ב-א'..?(מישהוא צילם?) מי שהתחרה בא' שיומר לי תתוצאות כי התחרתי ולא נישארתי עד הסוף עז אני רוצה לדעת תוצאות עם מישהוא יודע.. עם מישהוא צילם שיומר לי...!
S S H I L G I New member 17/12/06 #10 הלכנו מוקדם ואין לי מושג איזה מקום יצאתי אם בכלל.. 65.85 בא3 ועל א1 לא מדברים