למי יש ת'חיוך של עראפת?? לא לי בכל מקרה...
פ פרקשון New member 4/11/05 #9 לכל אחד מאיתנו יש אהבה לפוליטיקאי נערץ ואהוב אחד לא? גם אם לא על מסך המחשב, אז בליבנו אני בטוח שיש פה חסידים של אבו מאזן אליל המין או של פרס לפחות..
לכל אחד מאיתנו יש אהבה לפוליטיקאי נערץ ואהוב אחד לא? גם אם לא על מסך המחשב, אז בליבנו אני בטוח שיש פה חסידים של אבו מאזן אליל המין או של פרס לפחות..
C Claw of Death New member 4/11/05 #10 חחחחחחחחחחחחח אי אפשר להעריץ פוליטיקאים בארץ אפשר רק לצחוק עליהם
פ פרקשון New member 4/11/05 #11 אתה רומז משהו? אתה מנסה להגיד שאין לך פוסטר של חבר כנסת בתחתונים? אפילו לא אחד?!
C Claw of Death New member 4/11/05 #12 לא והאמת אני לא מכיר מישהו כזה? מי מעריץ פוליטיקאים בימינו, זה לא כמו כוכבי רוק וכאלה שיש גרופיות ושטויות כאלה. תגיד פעם ראית מישהי צועקת "פרס תעשה לי ילד"?
לא והאמת אני לא מכיר מישהו כזה? מי מעריץ פוליטיקאים בימינו, זה לא כמו כוכבי רוק וכאלה שיש גרופיות ושטויות כאלה. תגיד פעם ראית מישהי צועקת "פרס תעשה לי ילד"?
פ פרקשון New member 4/11/05 #14 אתה צודק אף אחד לא יצעק לפרס כי הוא סתם הומו אבל מה עם כל השאר? עמיר פרץ!