למי יש Wii בבית?

למי יש Wii בבית?

אנחנו חושבים לקנות לבוני ליום ההולדת Wii (מדובר על סוף דצמבר). משחקי מחשב תופסים אצל בוני מקום אחרון בשורה, אבל היא נהנת גם מזה. כיוון שבחורף יש לנו הרבה ימים שנשארים בבית, חשבנו שנוכל לקנות משחקים או איך שלא קוראים להם ל Wii ונוכל לרקוד, לשחק טניס וכד'.

שנינו, אני ובעלי בורים בנושא הזה. הייתי רוצה לדעת מכם האם שווה לקנות Wii או שאולי כבר יש משהוא אחר, ומידה וכן, איזה משחקים/תוכנות יש לכם והילדים ואתם אוהבים. משחקים של מהירות, מלחמה וכאלה היא ממש לא אוהבת.

אז מה אתם אומרים?

1me too1

New member
לנו יש

היה לנו את ה Wii הראשון, וליומולדת של הבחורון התחדשנו ב wii החדש.
זה חמוד מאוד, בהחלט מעביר ימים בבית, גם כשהבחורון היה חולה מידי כדי ללכת לבית ספר, אבל משועמם מספיק, גם בימים קרים מאוד, עם חברים. בהחלט מעביר את הזמן.
מה שהלך אצלנו חזק היה סופר מאריו על סוגיו השונים. ליומולדת הוא קבל משחק של לגו סופר הירו, וישבנו ימים עד שסיימנו

כאן יש חנות שאפשר למכור להם את המשחק ולקנות משומשים, זה מוזיל עלויות.
בקיצור, ממליצה.
אה, אני מגבילה את הבחור מבחינת משך הזמן אחרת זה יוצא מכלל שליטה.

אני משער שאת מתכוונת ל- Wii U

לנו יש את ה-Wii המקורי מהתקופה שזה היה all the rage, אבל מה שאני מבין מהילדים שלי ומביקורות שראיתי זה שה-Wii U נחשב לפחות מוצלח ופופולארי מהקונסולות המתחרות, PS4 (פלייסטיישן) ו-XBOX One.

DaddyCat

New member
Wii U אומנם פחות פופולארי

אבל עם הרבה יותר משחקים שהם age-appropriate מתחת לגיל 14, ואולי הקונסולה עם הכי הרבה משחקים שמפעילים את כל הגוף (את זה אני אומר בתור מי שיש לו XBOX Kinect).
Wii U גם מאוד מעודד משחקים מצמדים וקבוצות, לעומת אקסבוקס וסוני שעיקר המשחקים שלהם הם לשחקן יחיד.

לנו יש XBOX

די דומה ל WII רק בלי שלט.
הבנות מאוד אוהבות לשחק, מפעילים את הדמות על המסך בעזרת הגוף ותנועות ידיים.
לנו יש משחקים אקטיבים, ריקוד וספורט, ויש גם DVD של הרפתקאות בדיסני לנד.

נשמע מענין. את יכולה לפרט קצת יותר?

האם את יכולה גם לשים לינקים למשחקים, שאני יראה את העלויות?

המון תודה

בדיוק היום רומי כעסה עלי כי אני לא יודעת להפעיל את זה

במכון כושר יש WII, הילדים שיש להם XBOX בבית מתלוננים שמאוד לא נוח לשחק עם שלט ביד, והילדים שיש להם WII בבית מתלהבים שצריך רק להזיז את הגוף (וצריך ללמוד לשלוט בתנועות)

מחר בעלי נוסע לכמה ימים, ואני קיבלתי מטלה, ללמוד אך מפעילים את המכשיר הזה

מצרפת לך לינק לאתר שלהם, לנו יש Xbox360
צריך לכון אותו בגובה מסויים אחרת הוא לא קולט את התנועות של ילדים.
האמת, זה מאוד נחמד, אבל אף פעם לא נכנסתי לקטע של משחקים כאלו.
לא יודעת אם יש לכם את בלאקפריידי, אבל המחירים מאוד נוחים בתקופת החגים, במיוחד שבוע הבא (אנחנו קנינו את שלנו שנה שעברה בבלאק פריידי)

http://www.xbox.com/en-US/xbox-360?xr=shellnav

אנחנו לא יוצאים מהבית לעשות קניות

קונים הכל אונליין. תבדקי גם מבצעים בסייבר מנדיי

washi tashi

New member
לנו יש Wii U

יש לנו לא מעט משחקים, ובכל מקרה אנחנו שואלים מהספריה משחקים אחת לחודש. קנינו את הקונסולה הזאת כי אנחנו חולי סופר מריו
ממליצה מאד!

שרשיא

New member
גם אני ממליצה על XBOX יותר מה WII

ה XBOX נותן יותר דינמיות ועובד על כל הגוף. הם ממש מזיעים בסוף
נחמד מאד לימי החורף. הבעיה היחידה זה אם הם מתרגלים לשחק עם השלט ולא את משחקי הספורט שלשם זה נקנה ה XBOX. פשוט יש גיל שכבר אי אפשר לגמרי להגביל...
אגב, בפעמים המועטות שאני קפצתי, שיחקתי טניס כדורגל וכו', סיימתי חסרת נשימה.
אנחנו קנינו במבצעים של ינואר.

RugbyMum

New member
עובדת עבור Xbox אז קצת משוחדת... אבל בכל זאת:

לדעתי האישית - Wii אמנם מוצלחת למשחק אקטיבי אך מוגבלת מבחינת היצע בהשוואה לXbox ול - Playstation - שמתחרות זו בזו ומציעות רפרוטאר הרבה יותר רחב של משחקים ואפליקציות, שכוללות הרבה מאוד משחקים עם הקונטרולר בישיבה על הספה. מעבר לזה, Xbox One מאפשרת שיחות בסקייפ, צפיה בנטפליקס, Youtube,גלישה באינטרנט... אצלנו היא בערך החליפה את הטלויזיה - אנחנו מכורים לסדרות בנטפליקס וצופים בהן דרך האפליקציה של ה Xbox.
אוסף מוגבל של משחקים יהיה אקסלוסיבי לXbox או ל Playstation אבל הרבה מאוד משחקים זמינים בשתי הפלטפורמות. שווה פשוט לראות מה מדבר אליך וכמובן להשוות מחירים רק חשוב לזכור שבשביל Motion Play (וסקייפ, והפעלה קולית...) תצטרכי לקנות את הקונסולה יחד עם הסנסור שזו חבילה יקרה יותר.

noaronen1

New member
אם אני זוכרת טוב נטפליקס אפשר גם ב- wii

אבל תודה, כי ה- WII שלנו שבק חיים

carlimi

New member
אני יודעת שקשה להאמין

אבל לנו עדיין אין ....
בטוחה שלא ירחק היום...

Mottek

New member
את לא לבד. גם לנו אין

אנחנו לא משפחה שיושבת שעות מול מסכים, וגם כשהם כן כבר משתמשים בטכנולוגיה אנחנו מאוד מגבילים בזמן. בקיצר, ההשקעה אצלנו לא תהייה כדאית כי זה רוב הזמן לא יהיה בשימוש.
מה שכן, קניתי לפני כמה שנים חיקויי זול לwii ושותפיו. נקרא Zone 40. מחברים לטלוויזיה, יש לזה שלט ומשחקים בזה כמו בwii. עלה לנו פחות מ$40. הגרפיקה מאוד בסיסית אבל לילדים לא אכפת והם נהנים מזה. אולי שווה לנסות משהו כזה ולראות אם אתם מתחברים לזה לפני שמוציאים הרבה כסף?

למעלה