למי להאמין?

Bella Lola

Active member
היי. לא נוסעת באוטובוסים בד"כ אז לא מכירה.
מצאתי את הקו שהכי נוח לי מבחינת קירבה למוצא וליעד - 266 של דן.
בדקתי בשלושה אתרים שונים בהתאם לשעה שאני צריכה להגיע ליעד - סביבות 18:45.

האתר של דן (שמנתב לאתר רב פס) מציג שעת יציאה 17:52 ושעת הגעה 18:33 (41 דק' נסיעה)
האתר מוביט מציג יציאה ב-17:44, הגעה ב-18:16 (32 דק')
גוגל מפס מציג יציאה ב-17:48, הגעה ב-18:15 (27 דק')

מצד אחד, ההבדלים לא כאלה משמעותיים.
מצד שני, אם מוביט/גוגל מפס צודקים, אני אגיע חצי שעה לפני הזמן וזה סתם בזבוז מוחלט של זמן כי התור שלי ב-18:45.
אם דן/רב פס צודק, אני אגיע בול בזמן, אבל זה גם אומר שאני לא יכולה להסתכן ולהעלות על אוטובוס מאוחר יותר, כי אם זמן הנסיעה הוא אכן 41 דק', אז אוטובוס שיוצא ב-17:44-17:48, יגיע ב-18:25-18:29 (ולא מתי שמוביט/גוגל טוענים).

אז לאיזה אתר להאמין?
נשמע לי גם מופרך שאפשר להגיע ב-27 דק' מפ"ת לת"א... נשמע לי מהר מדי... מצד שני, זה לא שעות של פקקים, אז אולי זה כן הגיוני?

מוישי67

Active member
היי. לא נוסעת באוטובוסים בד"כ אז לא מכירה.
מצאתי את הקו שהכי נוח לי מבחינת קירבה למוצא וליעד - 266 של דן.
בדקתי בשלושה אתרים שונים בהתאם לשעה שאני צריכה להגיע ליעד - סביבות 18:45.

האתר של דן (שמנתב לאתר רב פס) מציג שעת יציאה 17:52 ושעת הגעה 18:33 (41 דק' נסיעה)
האתר מוביט מציג יציאה ב-17:44, הגעה ב-18:16 (32 דק')
גוגל מפס מציג יציאה ב-17:48, הגעה ב-18:15 (27 דק')

מצד אחד, ההבדלים לא כאלה משמעותיים.
מצד שני, אם מוביט/גוגל מפס צודקים, אני אגיע חצי שעה לפני הזמן וזה סתם בזבוז מוחלט של זמן כי התור שלי ב-18:45.
אם דן/רב פס צודק, אני אגיע בול בזמן, אבל זה גם אומר שאני לא יכולה להסתכן ולהעלות על אוטובוס מאוחר יותר, כי אם זמן הנסיעה הוא אכן 41 דק', אז אוטובוס שיוצא ב-17:44-17:48, יגיע ב-18:25-18:29 (ולא מתי שמוביט/גוגל טוענים).

אז לאיזה אתר להאמין?
נשמע לי גם מופרך שאפשר להגיע ב-27 דק' מפ"ת לת"א... נשמע לי מהר מדי... מצד שני, זה לא שעות של פקקים, אז אולי זה כן הגיוני?
האתר הכי מדויק בזמני הגעה חזויים הוא איפה בוס. שם מופיע ממוצע של 7 הימים האחרונים (מחולק לפי יום רגיל/שישי וכו’)
כמובן שגם הוא לא יכול להיות מדויק לחלוטין, כי יש משתנים, אבל יחסית לאתרים האחרים הוא הכי קרוב לאמת

Bella Lola

Active member
האתר הכי מדויק בזמני הגעה חזויים הוא איפה בוס. שם מופיע ממוצע של 7 הימים האחרונים (מחולק לפי יום רגיל/שישי וכו’)
כמובן שגם הוא לא יכול להיות מדויק לחלוטין, כי יש משתנים, אבל יחסית לאתרים האחרים הוא הכי קרוב לאמת
תודה. על איפה בוס לא שמעתי.
איפה בוס מציג יציאה ב-17:53 +/-5 והגעה ב-18:32 +/-2 וזמן נסיעה 39 דק' - שזה די כמו אתר רב פס (17:52-18:33, 41 דק').

אז עכשיו יש לי ארבע אופציות שונות.
אגלה היום מי מהן הכי קרובה למציאות.

למעלה