למי לפנות ?

Logan16

New member
למי לפנות ?

יש רעיון יש כבר עלילה יש כבר 12 עמודים בכתב 12 יש ייחודיות יש יופי וגם יש בית בארץ מה שלא מוביל אותי לשום מקום בוא נגיד שאני תאורתית משיג צייר לאן אני ממשיך האלה ? מישהו פעם ניסה לפנות לחברות הגדולות לא משנה באיזה נושא והם ענו לו ?

yonabarak

New member
פנה לקומיקום או אמבלם

שתיהן התאגדויות ישראליות שעוסקות בפיתוח קומיקס מקורי.

Emblem Wearer

New member
לגבי הפסטיבל הקרוב...

ככל הנראה אנחנו לא נהיה נוכחים בפסטיבל הקרוב, אבל ניתן תמיד לפנות אלינו באי-מייל. [email protected] אם יהיו שינויים (לגבי השתתפותנו בפסטיבל) נדאג לפרסם זאת בהקדם.

Humus_Chipsalat

New member
אוף איתכם !!!! כשרוניים שכמותכם !!!

לעזאזל !!! ציור יפהפה !!! כמו כל הדבר של פטרי (ומסתבר ששלך
) אווווווווווווווווף!!!!

*GormE*

New member
גם לי יש בעיה דומה, קומיקס שאני

עובדת עליו הוא לא בסגנון הסופר גיבורים אבל הוא לא ריאליסטי ובסך הכל מאוד שונה ממה שהכרתי עד היום ואני באמת לא יודעת איך יקבלו אותו. גם לי כדאי לפנות לקומיקום או אמבלם?

Emblem Wearer

New member
שני דברים... או בעצם שלושה

אלף - קרדיט מלא לפטרי על התמונה שבשירשור למעלה, הוא לקח סקיצה די בלוייה שלי ועשה את המקסימום לשפץ אותה. בית - עיקר הקומיקס שאנו עובדים עליו בשנה האחרונה אינו כולל סופר גיבורים. יש לנו גם קומיקס המתייחס לז´אנר ואנחנו נמשיך להתעסק בו, אולם רוב הקומיקס החדש שלנו יותר קרוב לז´אנרים המופיעים במותג ´VERTIGO´ (חברת הבת של DC): מסתורין, מתח, אימה עם טאץ´ של פנטזיה. אז בקיצור, בכיף - תשלחו לנו מה שבא לכם, הדבר האחרון שאנחנו רוצים לעשות הוא לקבוע לכם גבולות או להגביל את הדמיון שלכם. נ.ב: האתר החדש עוד לא מוכן, אבל יש למה לצפות (בהחלט עברה עלינו שנה מעניינת מבחינה יצירתית - חכו ותראו). [email protected]

watcher

New member
לפנות תמיד כדאי...

נשמח לעזור בכל דרך אפשרית: מייעוץ וביקורת, ועד לעבודה בתחום.

Emblem Wearer

New member
watcher -

WATCHER - צור קשר ב- ICQ בהזדמנות... יש לי בעייה בתא האימייל. תודה. מס´ האייסיקיו שלי עבור WATCHER ואינקרים: 43953965

Logan16

New member
אכפת לך עם אני אקרא אותו ?

אני מת לקרוא משהו טוב שנוצר בידי ישראלים

למעלה