למי מגיע מזל טוב

למי מגיע מזל טוב../images/Emo35.gif ../images/Emo65.gif

יש יומולדת ללין או לפול? כי היה בלון במשרד שלו
השמלה של ויקי היתה מעלפת היום נכון? וגארי כזה מאמי, הייתי נותן לו בכיף להטריד אותי... שרשור פרק יומי כשר למהדרין נפתח תהנו

The Abbott Girl

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo72.gif

******* ויקטור!!!! ועוד
דיאן לא בהריון מויקטור אלא מ.... ג'ק אהובי
לפחות מהתרומת זרע שלו...

יוליקה

Member
מנהל
בקשר לגארי

שמתם לב שהוא שמאלי (ענד את השעון על יד ימין) ומישהו יכול להסביר לי למה הוא תמיד ניראה לא מגולח????

b o t t e n

New member
זה גם במציאות....

היה אתמול ב-E תוכנית שמראים בתים של מפורסמים, אז הראו אותו.(הוא מפורסם בכלל
) וגם שם הוא לא היה מגולח. והוא ואישתו הראו את כל הבגדים אמאממים של הכלבים שלהם
וגם שם הוא נראה סוטה בגוף של כוסון

היום ב-E (המועדון, לא הערוץ)

יופיעו משתתפי העונה השנייה של "כוכב נולד", עכשיו גיליתי. אני מניח שאף אחד מכם לא הלך... וגם את גארי ב-E פספסתי. מה שם השחקן שמגלם אותו, ואיזה רקורד באמת יש לו ב"שואו ביז"?
עם תום הסיפור הוא יעזוב, וזה די קרוב לדעתי... פספוס גדול של המפיקים, גארי היה צריך להיות ה'ריאן מקניל הבא' של צח"מ לדעתי....

Dawn12

New member
ריקי פול גולדין

Ricky Paull Goldin למיטב ידיעתי אין לו רקורד מרשים במיוחד בשואו ביז. מה שכן, הוא משחק כבר כמה שנים ב-"Guiding Light", הסבונייה הותיקה של CBS. לא בדיוק המקום שיאפשר לו לפרוץ לאנשהו לכן סביר להניח שהוא יישאר שם גם בעתיד.
הסיפור מסתיים בחודש הבא, ועד כמה שחיכינו שהעלילה סוף סוף תסתיים - יכול להיות שבאמת יכלו לנצל את כישוריו לתפקיד ארוך יותר.

יוליקה

Member
מנהל
רציתם לדעת על הרקורד של גארי

ריקי פאול גולדין= גולדין זה לא יהודי????

אולי מהסיבה הפשוטה ש...

יפה לו ככה?? וזה שהוא ענד את השעון על יד ימין אומר שהוא שמאלי? אני גם שמאלי - כותב בשמאל, אבל גם את השעון אני עונד על יד שמאל (מצד שני יש גם הרבה דברים שאני עושה בימין ולא בשמאל. אני מיוחד
)

Noah6

New member
איך זה יכול להיות

אבל התרומת זרע היא של ויקטור ולא של גק

b o t t e n

New member
../images/Emo58.gifבהודעת, גם שזו שלמעלה.

ככה זה רק נדמה לה, הזרע של ויקטטור, הוזרע כבר נזמן אצל אשלי.

Dawn12

New member
אם תחכי למחר

תקבלי הסבר מפורט על העלילה הסבוכה הזאת. היות והשאלה הזאת חוזרת כל שבוע ע"י מישהו אחר נראה לי שכדאי להעלות הודעה אחת מסודרת ולטגלן אותה באופן קבוע.

junny

New member
גם לדעתי

השמלה של ויקי היתה מדהימה!!! אבל אני לא אוהבת אותה עם צמה, עדיף שהשער שלה יהיה אסוף למעלה כל שאר הפרק היה סתם

למעלה