למי מהחולים יש חתול בבית?

שריוש2

New member
לסבתי יש..

לא בדיוק יש.. זו חתולה שהתחילה להסתובב בחצר של סבתא שלי לפני המחלה שלה, ואני ואחי אמצנו אותה ונתנו לה אוכל ועכשיו היא כל פעם מגיעה לחצר אוכלת, ואף נכנסת הביתה.. למרות שסבתי לא אוהבת את זה.. היא אף פעם לא אהבה חתולים...

אסתרס

New member
../images/Emo107.gif לנו יש כלבה בשם מבסוטה

היא כל היום מבסוטה ומאושרת. היא החברה של שלמה ישנה למרגלותיו ומחכה לו כל יום , ושמחה כשהוא חוזר ממרכז היום. ל מה אתה שואל ? איך עברה הבדיקה של אמנון ?

אירילה

New member
לכל שאלה יש מטרה....לא?????

קודם נמתח קצת את החבל ,אח"כ כשנדע יותר על כמה חתולים נשחרר את הידיעה... ובקשר לאמנון......עבר את המבחן בהצלחה גדולה ,תודות לעיצות שנתת להניה אשר בעצתי התקשרה לקבל עצות ממך. ועכשיו כשכל העולם נרגע מבני סלע לילה טוב ושקט גרשון

zs1957

New member
חתול זה דבר טוב לחולי אלצהיימר

היי גרשון במרכז יום שאמי הייתה היו מביאים למטופלים ריפוי בעיסוק עם בעלי חיים פעם כלבים, פעם חתולים ,פעם ארנבים. הם מאד אהבו ללטף. כמי שמגדלת חתולה בביתה ממליצה לקחת חתול לחמך. השאלה אם הוא אוהב חתול? אפשר לקחת גם כלב. מה שהוא אוהב. הטיפול בבעל חיים יעניק לו סיפוק ועיסוק. כל טוב, זהבה שחם

אירילה

New member
אם לחמי יהיה חתול ,למחרת יהיה מת

עוד זה מה שחסר לו
, יש לו כלב זאב בחצר אשר אוהב אותו מאוד ,לשמחתינו חמי עדיין מזהה את הסביבה והולך עם הכלב לטיולים היומיים שלו והאהבה ביניהם פורחת. אבל לא בגלל זה שתלתי את ההודעה למי שי חתול בבית ,בהודעה הבאה.........תופתעו....ואולי לא...

zs1957

New member
מדוע שתלת את המודעה בקשר לחתןך בבית

היי גרשון, אולי תגלה לנו בבקשה מה פשר המודעה ששתלת על החתול בבית ? אתה מותח אותנו כמו בסיפור בלשי. תספר כי אנחנו סקרנים לדעת. העיקר שחמך מבסוט עם הכלב. זהבה שחם

ronnyw

New member
אסתר, אספר לך בסוד...

שהכלבה שלכם גרמה לי להוזלת דמעה כשצפיתי בסרט. יש שם סצנה נוראה, בה אישה בחולצה ירוקה ניגשת אליך ואל שלמה, כשאתם יושבים על איזה ספסל. אתם קמים, והאישה מברכת אותך. שלמה מחייך מושיט לה יד - היא מתעלמת, וידו המושטת נשארת תלויה באויר. הרגשתי בומבה בבטן. אחר כך יש סצנה בה ההסעה מביאה את שלמה הביתה, והכלבה רצה לקראתו בזנב מכשכש,קופצת ומקבלת אותו כל כך יפה, עם כל כך הרבה שמחה מלאה ואמיתית, ושלמה כל כך שמח ומחייך אליה - שהתחלתי להזיל דמעה... ממש מותר הכלב מהאדם...

אסתרס

New member
רוני כלבים וילדים גונבים את ההצגה|א

זהו אמת ידועה לכל. לכלבים אין עכבות ואין שריטות במוח, וכשהם אוהבים אז מכל הלב הם מראים זאת. הלוואי והיינו היום במצב של תקופת ההסרטה, גם היום הכלבה מקבלת את פניו בשמחה ובנביחות, למרות ששלמה כמעט ולא מתייחס אליה. וכשהיא לא מפסיקה וממשיכה לנבוח ולקפוץ עליו, הוא צועק : שקט שקט תשתקי כבר........ אבל היופי שהיא לא מבינה וממשיכה לאהוב אותו, כי הוא מגניב לה אוכל (יודע שאני לא מרשה) וטוען שנפל לו, וכשיושב על הספה היא מניחה את ראשה על ברכיו והוא מלטף אותה. אז עם כל הטירחה של אחזקת כלב בבית ( נשירת שערות וריח) זה שווה שווה. תודה על התגובה.

אירילה

New member
מיצי נעלם? אולי זה אלצהיימר

נו שויין......... עכשיו הכל ברור!!!!!! גם לחתולים יש אלצהיימר (הכל בקישור המצ"ב) שתמשיך השבת להיות שקטה גרשון

לצערי הגדול,

הורי חרדים וככאלה, הם נרתעים מבעלי חיים. אם כי, אבי אהב כלבים (הוא הראה את האהבה הזאת לכלבים שהיו לי בבית) ולדעתי, כיום, כלב היה מאד עושה לו טוב. אבל זה כבר מאוחר.

למעלה