למי מיועד קיצור קיבה?

Benbnx

New member
למי מיועד קיצור קיבה?

שלום לכולם אני בן 30 וסובל מעודף משקל כבר שנים למרות שאני לא מאוד גדול... אני שוקל 75-78 קילו, הייתי רוצה לרדת ל- 65 ומעולם לא הצלחתי להגיע לזה (אני יורד ועוצר תמיד סביב ה- 70 ושוב עולה). אני הולך קבוע למכון, אני רץ, אני ניסית דיאטת דלת פחממות ושום דבר!! האם קיצור כיבה הוא בשבילי?

ronnymp

New member
חד משמעית - ל א ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

RomiVais

New member
בהחלט לא!

אם הגוף שלך תמיד נעצר ב- 70 זה כנראה המשקל האידאלי עבורך בכלל, מה רע ב- 70? היום הייתי יותר משמחה לשקול 70 אני בטוחה שאתה נראה מצויין אז אל תרגיש רע ובטח שאל תחשוב על כאלה דברים, אף אחד לא יאשר לך ניתוח.... בהצלחה בכל דרך שבה תבחר רומי נ.ב. לדעתי דיאטה מתונה וספורט יעשו את העבודה. אל תחמיר עם עצמך...

efil1

New member
ממש לא , אם המשתתפים בפורום היו../images/Emo128.gif

שוקלים כמוך אף אחד מאיתנו לא היה עובר את הניתוח או לחילופין חצי מדינה היתה צריכה לעבור את הניתוח עם גישה / תאוריה כזו. לי אישית יש לרדת עוד 25 ק"ג להגיע למשקל שלך היום וביום שאני אגיע אליו לא יהיה מאושר ממני באדם שלא לדבר על 70 ק"ג שכבר מזמן שכחתי איך זה, לדעתי זה משקף את הרגשתם של רוב המקוצרים אם לא את כולם. שיהיה לך שבוע נעים ואל תילחם בגוף שלך כי לפי מה שאתה מתאר אם הגוף היה צריך לרדת מתחת ל-70 הוא היה יורד אבל כנראה שבמשקל הזה הכי טוב לו , אז תיזרום עם זה .

רוייקו

New member
אתה לא עונה על קריוטריונים של עודף

משקל קיצוני, שזה אומר כ 40 קילו עודף ומעלה. ניתוח לקיצור או הגבלת קיבה ממון על ידי קופות החולים משיקולים בריאותיים ולא משיקולים אסתטיים, כפי שקורה בחו"ל. הכי קשה זה להוריד עודף משקל שקרוב למישקל היעד, אבל נסה בכל זאת לשמור על הקיים. בהצלחה, רוייקו

למעלה