למי מכם שיש טוויטר

למי מכם שיש טוויטר

דנית הייתה ממש חכמה ופתחה לנו את הקבוצה הזאת, או איך שלא קוראים לזה israelwants30stm# ככל שכותבים את זה יותר בעדכונים בטוויטר ככה יהיה סיכוי שאנשים יראו את זה כשהם נכנסים לטוויטר שלהם מצד ימין כזה.. (אני כל כך זקנה שאני אפילו לא יודעת איך להסביר את זה..) אניווי, תנסו לכתוב את זה כמה שיותר, כי כל מה שנוסיף כדי שהם ישימו לב שאנחנו מתים שהם יבואו - יעזור. ואגב, כדאי שכולכם תשמעו המסור כי הם כל שבוע.. כ ל שבוע שמים 30 ב"מסור" נראה לי שאני הולכת לכתוב לאסף צ'רנילס מכתב תודה

RenanaD

New member
זה TT - Trending Topic

כשהרבה אנשים מכל העולם כותבים טוויט על אותו נושא, המערכת מזהה שהמילים חוזרות על עצמן ומפרסמת אותן ברשימה בצד ימין. זה בעצם דירוג של הנושאים הכי חמים ומדוברים באיזור שבחרת (עולמי/מדינה מסוימת וכו'). ממש מעניין. כדי להכניס נושא כלשהו לרשימה הזאת צריך לכתוב טוויטים עם המילה. המווון טוויטים. אז אני מצטערת, אבל עם כל האהבה לעצמנו אנחנו כנראה לא נצליח להכנס לרשימה הזאת... לא העולמית לפחות. פשוט צריך מסה אדירה של אנשים שיכתבו על זה, וכרגע זה לא משהו שקיים אצלנו... כדי להפוך משהו ל-TT צריך לכתוב את המילה/ים בהרבה טוויטים (אפשר גם לשים # לפני אבל לא חובה), פעם אחת בכל טוויט. אחרת המערכת מזהה את זה כספאם (הצפה) ולא מחשיבה בסקירה הכללית.

תודה על ההסבר ../images/Emo24.gif

עכשיו זה יותר מובן, אבל יש נגיד TT שיש לכל משתמש לא? או משהו כזה... כי היום אשלונים ששלחנו כזה תמונה לג'ארד שהם הצליחו להגיד עם הTT שלהם לאיזשהי רשימה והוא עשה לזה RT

RenanaD

New member
יש TT מקומיים

תסתכלי מצד ימין ב-Change, יש שם רשימת מקומות (מדינות/ערים) שאת יכולה לבחור ביניהם. בדקתי עכשיו, ישראל לא מופיעה שם. כתוב: Don't see your location? We're working on it. כנראה שזה בפיתוח או משהו...

RenanaD

New member
ואגב גלגלצ - יש להם פורום בתפוז - 1592

של ליאורה, חברה טובה שלי. אני לא יודעת מה המצב שם היום כי מזמן לא נכנסתי (הייתי שם רק בהתחלה, כשזו עוד היתה קומונה ועזרתי לפתוח פורום), אבל פעם שדרנים ועורכים מוזיקליים בגלגלצ היו נכנסים קבוע וכותבים בפורום (גם בזמן השידור
) - אסף, הדר, מיטל...

DanitTal

New member
תגידו..

אי פעם שמעתם שהשמיעו שירים של 30 ברדיו? אף פעם לא תפסתי שיר שלהם בלייב :(

כן הרבה..

כל יום חמישי בלילה יש "המסור" וכמעט תמיד הוא שם 30. יצא לי כבר לשמוע את THIS IS WAR, KINGS AND QUEENS, A BEAUTIFUL LIE.. הוא אדיר

yaelc95

New member
באלי לפתוח

אבל אין לי שמץ איך משתמשים בטוויטר ניראלי שאני אסתפק בפייסבוק לבינתיים

למעלה