למי משעמם???

למי משעמם???

לי!!!!! שיעמום טוטאלי!!!!! דברו איתי!!! אני לא עייפה,אני לא ארדם באמצע,בבקשה??? אוף,מעצבנים שכמותכם.הפורום הזה מזה ייבש!!! תתחילו להתעורר!!!

icetea

New member
.

לא ממש. אני לא מצליחה להירדם. גם את? היית באיזה הופעה של ג'סטין?

נדודי שינה

-סתם. זאת ממש בעיה. לא.לא הייתי,הלוואי שהייתי בהופעה של הכוסון הזה!!! שמעת על הדי וי די החדש? אני מזה רוצה אותו. אבל קודם כל אני קונה את של אבריל. דווקא שמעתי ביקורת מאוד טובה על הדי וי די שלו,תקני. אני מבטיחה שיהיה אחלה!!!!

icetea

New member
חחח, את חמודה.

באמת, את נשמעת ממש חמודה. בת כמה את? מאיפה? אני הייתי בשתי הופעות שלו אחת עם כריסטינה שהייתי בניו יורק בסוף החופש. זה היה שבוע לפני הvma אז עמדתי גם בשטיח האדום וראיתי אותו אבל הצלחתי לצלם רק את הגב שלו... באסה... ועכשיו הייתי לפני שבועיים בערך ב8 בדצמבר.. תחשבי את כי לי נראה בכלל שעבר רק שבוע... בלונדון והייתי שם שיצא הdvd אז כבר קניתי ויש לי אותו. הוא באמת טוב...

תודה.

אני הדרוש!!! בת 15 מת"א. ואת? אני לא מסוגלת לחשב כרגע,אני מעופפת!!-סתם! אני מזה ילדה שרוטה,קרועה ומה לא! כן,גם חמודה יוצא לי להיות. אז תודה. איזה כיף לך,היית בהופעה שלו ואת הולכת לעוד אחת.מגנייייייייב! אני אוהבת את כריסטינה אגילרה,היא מאוד מוכשרת.

וייייי

בטעות כתבתי שאת הולכת לעוד אחת!אופס. כנראה באמת שאני מעופפת,אל תתייחסי לזה.עדיין מגניייייייב!

icetea

New member
וואי

אני גם מתל אביב. קוראים לי ספיר... תודה. באיזה בית ספר את לומדת?

icetea

New member
וואלה

אההה. חברות שלי רוצות לעבור לשם שנה הבאה. את בכיתה י', נכון? אני בט'

אכן

השנה בגרויות. כמה חבל לי.ממש באסה. אני שונאת ללמוד!!!זה מעצבן,אבל אין מה לעשות.

icetea

New member
באסה

שנה הבאה אני אעבור את אותו הדבר. אולי אני ארצה ממך סיכומים... חחח.. השנה כל הזמן אומרים לנו שהתעודה הזאת חשובה כי שנה הבאה עוברים לתיכון (הבית ספר שלנו הוא מא' עד ט') אבל שנה הבאה יהיה כל כך הרבה יותר קשה שפשוט לא בא לי בכלל לעבור לתיכון. סתם, זה נראה לי דווקא די כיף אבל לא בא לי להשקיע.

זה הסתדר!!!

למרות שהמחשב שלי חדש,הוא נדפק לפעמים. אם את לא מבינה למה הרגע כתבתי את זה,תראי תהודעה שלמעלה בתחילת הדף ותביני. נ.ב: סיכומים? ממני? חחחחחחחחח........ אני לא כותבת כלום!!! אבל אני מזה צריכה להשתפר בלימודים,זה לא יכול להימשך ככה יותר. עד עכשיו עשיתי חיים,וכאן זה נגמר,אני צריכה לשבת ללמוד כל יום. חיים עלק.

צ'מעי

אני זזתי לישון,אם אני אצליח בכלל... בכל מקרה אם אני לא אצליח ואני אחזור לפחות תראי סימני חיים, צ'או לבינתיים ואולי נדבר עוד פעם,הדרוש!!!!{החמודה}

יש בשיביל זה איי סי...../images/Emo137.gif

או מסרים

למעלה