למי פה יש הצגה מאושרת סל תרבות?

benbina

New member
למי פה יש הצגה מאושרת סל תרבות?

בובנאים/יות יקרים/רות אם יש לכם הצגה קטנה המאושרת בסל תרבות, קרוב לוודאי שגם לכם קשה/בלתי אפשרי להכניס אותה למערכת החינוך. זה המצב אצל כל מי שדיברתי אתו, אל תרגישו בודדים. התיאטרון הקטן והטוב נמצא היום בסכנת הכחדות. לכן יזמתי מהלך במטרה לשנות מציאות זו. מצורף מכתב, אותו אעביר לאיתמר גורביץ שיעלה את הנושא בפני הנהלת סל תרבות ארצי כבר בשבוע הבא. אם יש לכם הצגה קטנה המאושרת בסל + אתם מזדהים עם תוכן המכתב ומוכנים להוסיף את שמכם כתומכים במהלך - אנא צרו קשר במהירות כי אני מעבירה את המכתב כבר ביום ראשון. מצטערת על הדחיפות אבל יש כאן חלון הזדמנויות והטיימינג קובע. בכל מקרה - מי שמוסיף את שמו לא מתחייב לכלום, המכתב אמור להיות רק נקודת התחלה לדיאלוג קונסטרוקטיבי עם סל תרבות ארצי. מצ"ב טיוטת המכתב המון תודה ובהצלחה לכולנו טל בן-בינה [email protected]

טל יקרה! מסכימה ומזדהה עם כל מילה! ../images/Emo45.gif

אשמח לצרף את חתימתי למכתב שכזה. כל הכבוד על היוזמה! אגב, נכנסתי לאתר שלך והתרשמתי מאד! מקווה שאוכל לצפות בהצגותייך ביום מן הימים...

benbina

New member
תודה תודה

אבל מי את? הרי לא אוכל להוסיף למכתב כה רציני חתימה של "המספרת המספרית"... והאם יש לך הצגה או הצגות בסל? בכל מקרה, כשיהיו לי הצגות אעדכן פה, ואת מוזמנת בחום!

אתחיל בהתנצלות

קודם כל, אתנצל על היעדרותי מהפורום. כל פעם אני נעלמת..... אז אחרי שגמרתי לעבור דירה ( למרות שהעבודה עדיין לא הסתיימה... אם תושלם אי-פעם) אז עכשיו אני עמוסה בעבודה ( טפו, טפו. גם זה אני מקווה שלא יסתיים אף פעם). ואתנצל גם על כך, שלא, ההצגה שלי לא אושרה על -ידי סל תרבות. למרות, שהיא זוכה לתשבוחות והערכות רבות. זה נושא אחר לדיון בסוגיית סל תרבות והקרטיריונים לקבל את אישורם. אני עוד זוכרת איך ניחם אותי מי שניחם ואמר שאפשר להסתדר גם בלי סל-תרבות. והוא צדק. זה מצריך הרבה עבודה. אבל, אם עושים את העבודה- אז זה מצליח. ולכן , בעצם, לא אוכל להצטרף ולחתום על מכתבך. רק רציתי להביע את הזדהותי, הסכמתי ותמיכתי בכל מה שכתבת! לגבי האיכויות והיתרונות של התיאטרון הקטן, לגבי החינוך לתיאטרון, לגבי נורמות ההתנהגות של ההורים, וכיוצא מכך- של הילדים. אני מקווה שמכתבך יזכה לתמיכה ולשותפים ושיחד תצליחו לשפר במשהו את המצב.

../images/Emo229.gif טל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מחזק את ידייך
למרות שאין לי הצגה בסל תרבות בשנים האחרונות, אני בהחלט רואה ומודע לכל הדברים שציינת במכתב ההתנהלות הזו מזכירה לי את התנהלות אמנות לעם וסל התרבות שלהם ( בטרם הופרד מהם ) ובכלל ב"שוק" הצגות הילדים ותאטרוני הבובות שמעלים הצגות קטנות או בינוניות מבחינת סדר גודל ההפקות. את צודקת לגמרי גם בטיעון הישובים והמתנ"סים... מיום ליום מתגברת התופעה של בחירה והזמנת הצגות ומופעים זולים ללא קשר לאיכותם שברובם היא מאוד נמוכה
וסתם הצעה... לצרף למכתב מעין עצומה\מכתב תמיכה שעליו יחתמו אנשים מהתחום: שחקנים,בובנאים,כותבים, במאים, יוצרים ואולי אפילו רכזי\ות תרבות, מורים ,גננות והורים שמודעים למצב ולא מסכימים איתו! אם תחליטי לעשות זאת אשמח להיות ראשון החותמים ולעזור לך בגיוס חותמים בפורום ובכל מקום אחר. מחזיק לך
ואל תשכחי לעדכן אותנו בהתפתחויות

benbina

New member
תודה יקירי

אבל אין זמן! אין זמן!.. הישיבה השבוע! טל

benbina

New member
הי אבישג

תודה על התמיכה. כפי שהבנת ממכתבי, ברור שאפשר להסתדר בלי סל תרבות, האישור כיום לא לא שווה כלום (מלבד חותמת "איכות"). מנסיון - פשוט תזמיני אותם שוב. רוב ההצגות שלי עברו בפעם השניה, לפעמים אפילו בהתלהבות מצדם למרות שבעצם לא ששיניתי כלום... ושמעתי עליך דברים טובים מאד!
אז אם את מופיעה באזור המרכז אשמח מאד לבוא עם הזאטוט שלי (שנותן לי סיבה טובה לבוא לראות את מה שממילא אני רוצה לראות). להתראות ובהצלחות בנבינה *אם צריך עזרה בבימוי, ליטוש, כתיבה, שכתוב - אשמח!

למעלה