בובות גרב.מה עושים עם הגרבים האי זוגיים? והחורף רק הגיע לביקור צפה בקובץ המצורף 6606
רעיון טובבובות גרב.
לפעמים אני משתגע מאנשים.מה עושים עם הגרבים האי זוגיים? והחורף רק הגיע לביקור צפה בקובץ המצורף 6606
להבדיל משיניים להן יש פיה, לגרביים יש שדון. שדון הגרבים מתגנב בלילות החשוכים ולפעמים גם בימים- כשאנחנו יוצאים מהבית, ומסלק מסל הכביסה גרב פה וגרב שם. ואז כשתולים את הכביסה (או למי שמשתמש במייבש- כשמקפלים ומארגנים) מגלים שגרבים מסויימות נשארו ללא בנות הזוג שלהן. השגיאה הנפוצה היא להשליך את הגרב היתומה. ולמה שגיאה? כי אותו שדון מאד אוהב לשגע את האנשים, ולפעמים אחרי שבוע או שלושה או חמישה הוא מחזיר איזו גרב שאז מופיעה כחסרת בת זוג בכביסה הבאה. לכן חייבים לאשפז גרבים יתומות באיזו קופסה או מגירה.לפעמים אני משתגע מאנשים.
בחיים שלי לא נתקלתי בזוג גרביים חסרים.
אני לא מבין...
היכן אתן תולות את הכביסה שלכן? שככה היא נעלמת ומתפוגגת לה.
אני בדרך כלל לא ממונה על הכבסים אלא אשתי שתהיה בריאה
והיא פדנטית כמו המחשב הראשי של הפנטגון.
אין סיכוי בעולם שהיא תאבד פרט מתוך איזה זוג גרביים, שלי, שלה, של הילד.
לא מבין איך מגיעים למצב של גרביים אי זוגייםמה עושים עם הגרבים האי זוגיים? והחורף רק הגיע לביקור צפה בקובץ המצורף 6606
לא מבין איך מגיעים למצב של גרביים אי זוגיים
תמיד כשאני מוריד את הגרביים אני כורך אותן לכדור
ולמכונה
זה יוצא מהמכונה כדור , לא מתפרק
כאשר תולה מפריד ביניהן שם אותן אחת ליד השניה
כאשר מוריד מכדרר שוב
וישר .
אמא והפטנטים שלהחינוך טוב קיבלת.
לא מכניסה למכונה שום דבר מקופל או מגולגל. גם לא שרוולים או מכנסיים. בוודאי לא גרבים של האיש שלי. מהמכונה שלי זה לא ייצא נקי.לא מבין איך מגיעים למצב של גרביים אי זוגיים
תמיד כשאני מוריד את הגרביים אני כורך אותן לכדור
ולמכונה
זה יוצא מהמכונה כדור , לא מתפרק
כאשר תולה מפריד ביניהן שם אותן אחת ליד השניה
כאשר מוריד מכדרר שוב
וישר למגירה.
סוחר חבל"זכרית או משחק לנכדים למצוא זוגות (תמורת סכום סמלי לכל זוג).
לא אני, הילדים שלי .סוחר חבל"ז
קניתי את הרעיון. תודה ריקי.רוצים שהחלונות ברכב שלכם יהיו תמיד יבשים
מבפנים?
פטנט שלמדתי...
שופכים לתוך גרב קריסטל לחתולים... מלוא הגרב...
בגרב שניה סוגרים על הגרב הראשונה...
וכמו שהקריסטלים סופכים את הפיפי של החתולים כך
הרכב ישאר יבש... וגם השמשות - מבפנים. זה עובד...
לא מבינה מה בדיוק עושים עם הגרביים הממולאות? האם זה מונע אדים על השמשה מבפנים?רוצים שהחלונות ברכב שלכם יהיו תמיד יבשים
מבפנים?
פטנט שלמדתי...
שופכים לתוך גרב קריסטל לחתולים... מלוא הגרב...
בגרב שניה סוגרים על הגרב הראשונה...
וכמו שהקריסטלים סופכים את הפיפי של החתולים כך
הרכב ישאר יבש... וגם השמשות - מבפנים. זה עובד...
חחחח ממש... הקריסטל סופח נוזליםלא מבינה מה בדיוק עושים עם הגרביים הממולאות? האם זה מונע אדים על השמשה מבפנים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.