למי שאהב את BANK OF CHINA

TheIllustrator

New member
למי שאהב את BANK OF CHINA

היי לכולם. הנה כמה תמונות לאלו מכם שאהבו את ה BANK OF CHINA של ארכיטקט השבוע שלנו. אנא הביעו דעתכם על הפרוייקטים הבאים... תהנו.

TheIllustrator

New member
עוד תמונה.

למישהו יש מושג אם בכלל בונים או מתכוונים לבנות את כל הדברים המרשימים הללו?

oren*

New member
זה יפהיפה, השאלה למה משמשים שני

המשולשים שנוגעים אחד בשני. האם אפשר להיכנס לתוכם ולבנות שם משרד? סתם ליופי? גשר בין שני המגדלים? מה הגובה שלהם בכלל? משום מה נראה כאילו הוא כל הזמן לוקח את אותן חתיכות קרטון כסופות, ומדביק אותן באלף ואחד דרכים
ראית אחד ראית את כולם.

TheIllustrator

New member
ראית אחד, ראית את כולם, מה? ../images/Emo8.gif

אני ממש לא יודע למה משמשות הפירמידות האלה, אבל זה נראה כמו גחמה עיצובית ותו לא. לא נראה סביר כי יהיה אפשר לבנות משרד בתוך מרבית השטח, מאחר ואנני יודע מי ירצה לשבת במשרד, כאשר אחד הקירות הוא בזווית 45 מעלות, אלא אם יש מספיק חלל, כדי לפצות על הפסד המקום. בכל מקרה, זה לא עושה רושם של גשר שמיימי... לא!? ואתה יודע מה, אני חשבתי בדיוק אותו דבר!!!
גם לי זה נראה כמו חתיכות קרטון כסופות שהודבקו יחדיו! LOL
מישהו פה מכיר את משחק הקופסא "בית מלון"?(משחק מאד ישן) היה שם בית מלון אחד(מקרטון כמובן), שנראה היה די דומה לזה...

TheIllustrator

New member
חה חה חה חה חה ../images/Emo6.gif

ואללה!!!! אתה מכיר את המשחק?????????? גדול!!!!!!
עשית לי את היום!!!!
אתה זוכר שהמלון הבא אחרי הפרזידנא היקר(והמפואר), היה הוואיקיקי? היו לו מלא בקתות וגם הוא היה די יקר!!! LOL
וזוכר איזה מעפאן היה מלון הבומרנג? נראה כמו מלון סובייטי... נראה לי זה היה המלון היחיד שם עם 2 כוכבים? לא!? LOL
זוכר את מלון הפוג´יאמה? ומה היה שם עוד... המממ... אני לא זוכר. הא! היה מלון אדום כזה, בסגנון צרפתי... איפה לעזאזל המשחק הזה? אני חייב למצוא אותו!

א.א.אפל

New member
הוכחה

הסתכלו שוב בתמונה שני המשולשים לא מתחברים בקודקודיהם יש מעין פס קטן, לבן ביניהם בכל אופן, עדיף לברר במקום הספקולציות... בקשר לאושר שטענה שמדובר במצפה: 1. מה בדיוק ההגיון לעשות מצפה לא במקום הכי גבוה בבנין? 2. מצפה יכול להיות בחלל בקומות האחרונות.

אושר מ

New member
אני עדיין חושבת שזה מצפה

זה פשוט לא מסתדר לי בתור גשר. ומה זה משנה באיזו קומה? אולי הם התפשרו בשביל העניין שבצורת הבניין? מצפה לא חייב להיות בקומה האחרונה, כל עוד הוא ממוקם כך שנוח לראות ממנו. אמנם זה בדר"כ בקומה האחרונה, אבל למה לא לשבור מוסכמות??

א.א.אפל

New member
את והאילוסטריטור סותרים את עצמכם

למה? כי שאמרתי "גשר" התכוונתי לחיבור בין הבנינים. זה יכול להיות גשר למעבר, זה יכול להיות למצפה (למרות שזה קצת תמוה לדעתי) אבל גם במצפה עדיין עוברים אנשים בין שני הבנינים... ואם כבר מצפה שהוא לא בקומה האחרונה, מה ההגיון לעשות אותו דווקא בחיבור? הרי ידוע שתיירים במקום מסויים הם אמנם הכנסה אבל גם מטרד אז בשני המגדלים?? שיפריעו בשני אגפים? הרעיון במצפה הוא לראות כמה שיותר דברים, מכמה שיותר גבוה. אז נגיד שלמען העיצוב המקורי וויתרנו על הגובה. אבל אם ממקמים את המצפה באותו גשר, חסמנו 180 מעלות מאפשרות הצפייה של התייר, כי משני צידי הגשר יראו רק בנין משולשים כחול! ומי שאני לא זוכר את שמו ונתן את הדוגמה שהמרפסת צפייה במגדל אייפל היא לא בראשו, אתה ענית בעצמך: במגדל שלוש עמדות צפייה, על כל אחת משלמים בהתאם... פשוט להתאים את עצמם כאתר תיירות לקהל רחב יותר

אושר מ

New member
לא יודעת. זה נראה קצת מוזר בתור גשר

גובה לא ממש הגיוני, והחיבור לא מתאים. אבל אני לא מבינה בזה... יכול להיות שזה מצפה או משהו, כי אם תשימו לב, על הגג אין כל כך מקום...

TheIllustrator

New member
אני עם אושר - ולגבי המצפה!

לדעתי זה ממש לא גשר...
מצפה לא חייב להיות בקומה הגבוהה ביותר של המגדל!!!! נכון, זה נשמע מעט תמוהה, אבל זוהי המציאות!!! המצפה של מגדלי הפטרונס הוא בקומה 49(או סביב קומה זאת), וגם המגדל הגבוה ביותר ב... רגע... אני צריך להיזכר, פיליפינים(אני חושב! לא בטוח!), הוא בעל מצפה באמצע המגדל. כך גם במגדל הגבוה ביותר(והמכוער!!!), בטאיוואן(שנמצא בקאוסיונג).

oren*

New member
גם במגדל אייפל המצפה נמצא בקומה

האמצעית, בכדי לעלות עד למעלה צריך לקנות כרטיס מיוחד ולשלם תוספת כסף (אנחנו כמובן עלינו).

למעלה