אני מבקשת חוות דעת על גבינת שום שאימי הכינה , מ1.5 חלב שהחמיץ ,להרתיח לסנן במסננת דקה מאד , להכניס כף גדולה של מחמאה מעט מלח ,ןכף שום טחון בעיני מעדן יאמי על הבוקר,איתכם הסליחה לא יודעת להחליף שם ביי פז
הבת שלי היתה בביקור , וספרה לי שנתנה את מרשם הגבינה שלי אז ככה,באם לא היה לך חלב שהתקלקל , פשוט תרתיחי חלב עם לבן אחד ואז הוא מחמיץ, אני בדרך כלל נוהגת לעשות את זה מחלב שהתקלקל וחבל לי לשפוך, כך תמיד הצלתי ולא זרקתי סתם תנסי זה מעדן