למי שאוהב עגבניות עם מוצרלה ובזיליקום
ממליצה בחום להכין את המטעם הזה-
לקחתי עגבניות שרי, הסרתי את ראשיהן מצד העוקץ, בסכין רוקנתי לכלי את כל התכולה.
במעבד מזון טחנתי כמות שמשתווה לחצי חבילת בזיליקום גדולה, רק עלים, אצלנו באו מן הגינה. שתי חבילות טופו רך, 5-6 שיני שום, רבע עד שליש כוס שמן זית, שליש כוס שקדים מלוחים. טחנתי לעיסה מהממת.מלח פלפל שחור לפי הטעם. מילאתי בה את העגבניות והגשתי כמזון אצבעות- אין דברים כאלה.
(במה שנשאר מילאתי פטריות ואפיתי בתנור על מצע בצל וגזר, צריך לבהמליח עוד, לזלוף שמן זית, מעט סילן ופלפל שחור. לתנור.)
ממליצה בחום להכין את המטעם הזה-
לקחתי עגבניות שרי, הסרתי את ראשיהן מצד העוקץ, בסכין רוקנתי לכלי את כל התכולה.
במעבד מזון טחנתי כמות שמשתווה לחצי חבילת בזיליקום גדולה, רק עלים, אצלנו באו מן הגינה. שתי חבילות טופו רך, 5-6 שיני שום, רבע עד שליש כוס שמן זית, שליש כוס שקדים מלוחים. טחנתי לעיסה מהממת.מלח פלפל שחור לפי הטעם. מילאתי בה את העגבניות והגשתי כמזון אצבעות- אין דברים כאלה.
(במה שנשאר מילאתי פטריות ואפיתי בתנור על מצע בצל וגזר, צריך לבהמליח עוד, לזלוף שמן זית, מעט סילן ופלפל שחור. לתנור.)