למי שאוהב עגבניות עם מוצרלה ובזיליקום

למי שאוהב עגבניות עם מוצרלה ובזיליקום

ממליצה בחום להכין את המטעם הזה-
לקחתי עגבניות שרי, הסרתי את ראשיהן מצד העוקץ, בסכין רוקנתי לכלי את כל התכולה.
במעבד מזון טחנתי כמות שמשתווה לחצי חבילת בזיליקום גדולה, רק עלים, אצלנו באו מן הגינה. שתי חבילות טופו רך, 5-6 שיני שום, רבע עד שליש כוס שמן זית, שליש כוס שקדים מלוחים. טחנתי לעיסה מהממת.מלח פלפל שחור לפי הטעם. מילאתי בה את העגבניות והגשתי כמזון אצבעות- אין דברים כאלה.

(במה שנשאר מילאתי פטריות ואפיתי בתנור על מצע בצל וגזר, צריך לבהמליח עוד, לזלוף שמן זית, מעט סילן ופלפל שחור. לתנור.)
 

ladybug6

New member
נשמע מעולה

בדיוק אתמול הכנתי סלט של עגבניות מעורבות (שרי צהובות + תמר גדולות), בצל סגול ובזיליקום טרי. תיבלתי רק עם שמן זית, קצת לימון ומלח. היה מעולה
 
את לא מבינה כמה זה טעים

בעיקר העובדה שבביס אחד כל הטעמים, והטופו הטחון מתערבב כל כך טוב עם רכיבי הפסטו שזה פשוט נפלא.
חטיף מגניב כזה. יתרונו על פני סלט שלא צריך צלחת או כלים, פשוט לקחת ביד.
הכנתי כאלה ליומולדת של הצעיר אז כשהיו לי מלאנתה אנשים ולא טעמתי מזה ואתמול שוב היו אורחים והכנתי והפעם גם אני באוכלים...
 
אם היית שולחת טעימות אז הינו יודעות


נשמע מעולה!!
 

Dr T noki

New member
זה בטח מעולה גם כממרח על לחם

מה עשית עם הבפנוכו של העגבניות?
 
ערבבתי עם עגבניות מרוסקות מקופסה והכנתי

רוטב לקציצות החומוס כוסברה , יצא מעולה
 
עלית על סטארטאם! שומשום ממולא נשמע גאוני

מיקי, טכנית איך הכי נוח למלא? עם שקית זילוף? התלהבתי מאד, בהחלט אנסה גם אני
למרות האמרה הידועה ש... Life's too short to stuff a mushroom
אני כ"כ אוהבת ממולאים בכל צורה שהיא
 

שירהלה9

New member
מצע של בצל וגזר

איך זה עובד בדיוק? את מבשלת לפני את הבצל והגזר?
 
למעלה