למי שאוהב.. רעיונות...

fonzirelly

New member
למי שאוהב.. רעיונות...

http://groups.yahoo.com/group/THENEWCOMICBOOKOFLIFE/?yguid=166151257

מוזר לגמרי

יש כמה הודעות של מיכאל נצר ונראה שהוא היחידי שכותב שם. הוא נשמע כאילו הוא עישן משהו לא חוקי... אבל אני מניח שזה הכיוון שהוא הולך אליו בניסיון להיות יחודי. לא ממש הבנתי מה הפואנטה ומה הוא בדיוק מנסה לעשות, אבל העיקר הבריאות. נווורא אהבתי את אורי און. במיוחד איך שהוא אכל כמו גבר את הטונות אוכל שאמא שלו בשלה לו. הייתי ממש שבור לב שהסדרה נקטעה באיבה... היו רק ארבע חוברות, לא? צריך להיות לי אותן עדיין איפשהו. הוא עושה היום איזה שהם עבודות קומיקס? אם לא, הייתי מזמין אותו לתרום לציז קומיקס.

על מיכאל נצר...

א. האיש חזר בתושבה, אם החרה בתשובה כוללת גם עישון כל מיני דברים כמו באסכולת אורי זהר, אז שיבושם לו. ב. כן רק 4... ג. העבודה האחרונה שלו ששמעתי עליה, הייתה פוסטר של באטמן שהוא עשה עבור DC שנה שעברה. ד. אני לא חושב ש"צ'יז" והוא ידברו באותו הגל, לפחות לא מהדברים שראיתי בקומיקאזה.

אוקי

כמובן שצחקתי לגבי ציז (אלא אם כן הוא מוכן לעבוד בחינם). אבל ניחא. הוא עשה פוסטר לדיסי שנה שעברה? באמת שלא היה לי מושג. יפה. ממה שקראתי באתר שלו הוא היה נשמע נורא נורא רוחני ואני מניח שאפשר להתבלבל בין טריפ לבין רוחניות יתר. במיוחד הסיפור הקצר שהוא כתב שם על תעשיית קומיקס ביקום אחר. קראתי את זה וחשבתי WTF? שיהיה בריא.

ykonijn

New member
נצר

משיחה שהיה לי עם מיכאל כאשר קפץ לחנות לפני מספר שבועות התגלה בן אדם שונה לגמרי מזה שהכרתי לפני מספר שנים. איש מבוגר, דומה במראהו קצת לגנדלף משר הטבעות, שיער ארוך, זקן ארוך ומקל הליכה. כאשר מיכאל מדבר על קומיקס עדיין יש לו את הניצוץ בעיניים, אבל מדבריו משתמע כי הוא מסתייג מעצם הקומיקס כמשהו בידורי, אלא רואה אותו כמשהו רוחני יותר ולכן אינו מתקרב אליו יותר מדי. אין ספק שעובר עליו תהליך קוחני כלשהו שבן אדם מבחוץ לא יבין, וזו לא תהיה הפעם הראשונה (התהליך הקודם גרם לחזרתו בתשובה ועלייתו ארצה). אני אישית מאחל לבן אדם רק הצלחה בכל מעשיו ומקווה כי יחזור יום אחד לצייר בצורה מקצועית מאחר ואין ספק לגבי הכשרון שלו. המצחיק הוא שגם על ה"מנטור" של נצר, ניל אדאמס, עובר תהליך כלשהו והוא פצח עכשיו במרדף אחרי תאוריה מדעית כלשהי שלא ממש הבנתי את כוונתה.

sherban

New member
../images/Emo6.gif חהחה מיכאל ישמח

לראות את השרשור הזה. אם יורשה לי, יוסי כאן הכי קרוב לאמת (למרות שגם ההנחה הראשונית של ברגמן לא רחוקה מהמציאות
) אחד האנשים היותר מרתקים שיצא לי להכיר. אני גם משתוקק לראות לאן הוא ילך עם כל זה. בלי קשר, לאורי-און אני פחות מתגעגע. יחסית לדברים שהוא עשה לפני ואפילו דברים שלו כיום אפשר לראות שזה לא באמת בא מהלב.

amitais

New member
דווקא ראיתי עבודה שלו

חוברת קומיקס פרסומית לפרומרקט. זה לא היה כל כך מביך אם זה לא היה עשוי כל כך מחונטרש. די מצער.

MichaelNetzer

New member
מוזר אך אמיתי

הפורום אדיין בשלבי הכנה ובדיקה. בינתיים, כולם מוזמנים לעיין בו: http://groups.yahoo.com/group/THENEWCOMICBOOKOFLIFE/ לא חסר מה לעשן, מיכאל, ואינני נרתע מדבר הנכנס לפה. זה לא יכול להזיק. אני נזהר ממה שאני חושב ואומר, כי אלו בהחלט יכולים להזיק. שמחתי לשמוע על חיבתך לאורי און ובמיוחד הנקודה האנושית שציינת. בחדר הקבצים בפורום שלי, תמצא ציור שהכנתי עבור צ'יז קומיקס. בקשתך נפלה על עוזניים קשובות: http://groups.yahoo.com/group/THENEWCOMICBOOKOFLIFE/files/ שם תמצע תיקייה "Cheesecomics" ובה שתי קבצים: אחד ברזולוציה נמוכה לצפייה והשני ברזולוציה גבוהה להדפסה. יש שם עוד תיקייה עם קומיקסים אשר יכולים לשפוך מעט אור על מתרת הפורום. כולם מוזמנים לצפות ולעיין בחומר. מיכאל נצר

גדול! ../images/Emo13.gif

אני יעלה את זה לאתר עוד השבוע. אנחנו מדפיסים בעיקר בשחור לבן, אבל אנחנו משתמשים בצבע לכריכות, אז אני חושב שאני אדפיס את זה בתור כריכה אחורית לאחת החוברות שלנו. גדול!
יופי טופי! עיינתי גם בשאר הקבצים וזה בהחלט חומר מעניין, למרות שלא הצלחתי לראות את כל הקבצים. (אני מקבל הודעה שאומרת שאני NOT AUTHORIZED( או משהו כזה. אני אנסה שוב מאוחר יותר. שוב, תודה!

MichaelNetzer

New member
תיקנתי משהו בקבצים

אקווה שזה עוזר לראות את הכל. אם לא...תגיד לי. מיכאל

למעלה