למי שאיכפת

faith2

New member
למי שאיכפת../images/Emo10.gif

הודעה מועתקת ~~~~~~~~~~~~~~ צער בעלי חיים ברחובות עומד להיסגר וכל עשרות הכלבים ששוהים שם יומתו! בסוף השבוע הזה!! אנא!! הפיצו מידע זה לכל מי שאתם מכירים אולי מישהו יוכל לאמץ כלב ולהציל אותו! אנא הירתמו למשימה הזמן קצר!! כתובת: אזור התעשיה החדש- רחובות טלפון: 08-9460135 או 08-9463292 .

General Zod

New member
למה לא למכור את הכלבים?

שימכרו אותם למדינה אסיאתית שצורכת בשר כלבים ואת הרווחים שיתרמו לאנשים מעוטי יכולת.

מה זה...בטוח שזה יקרה.

אגודה שדואגת לבעלי החיים יתרמו אותם בשביל שיהרגו אותם ויאכלו את הבשר שלהם. זה בטוח יקרה! אבל לא לפני השלום העולמי...משהו שצריך לקרות בעוד יומיים שלושה.

General Zod

New member
תהרוג אותי וזהו! (סידרה טובה ../images/Emo8.gif)

זה סתם רעיון! ברור שזה לא יקרה אף פעם.

גם מעניין כזה

אתם עושים צחוק?! זה נושא רציני! כל הכלבים הולכים למות, אז אם אין לכם פתרונות מעשיים, לפחות אך תדברו שטויות!! עכשיו אתה יכול להגיד שאני עצבנית!!!

אז זהו..

שיש לי כלבה. ת'אמת עד לפני שהייתה לי כלבה לא היה אכפת לי כ"כ מכלבים. היום אי אפשר אפילו לתאר כמה שהיא חשובה לי או כמה אכפת לי מכלבים בכלל. אין לי שום כוונה לפתוח גם בנושא הזה וויכוח\ריב או מה שלא יהיה, פשוט מה שאמרתם לא נראה לי מתאים..

General Zod

New member
בעיה

זה בעיה כי יש כל כך הרבה נושאים חשובים במדינה שלנו, אז חייבים לצחוק עליהם בשביל לא לאבד את השפיות. ואת יותר מדי עצבנית, אז יש לי פתרון! תקחי כוס תמלאי אותה במים עד החצי, תבלעי כדור רטאליןותשתי.

General Zod

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

faith2

New member
../images/Emo4.gifרותם כועסת../images/Emo4.gif

מי שמכיר את רותם יודע שלא צריך להגיד דברים כאלה בנושא שכזה... למישהו איכפת?...אם לא איכפת למישהו, אז אין צורך בתגובה! 150 כלבים הולכים למצוא את המוות שלהם בקרוב, ואני לא מוצאת סיבה לגיחוך......

אל תטיפי לי מוסר בנושא

של עשייה למען בעלי חיים. עם כל הכבוד. יש לי בבית 5 כלבים ו7 חתולים. אני צמחוני כבר 15 שנה. פעיל באנונימוס מגיל 10. אני מבין את הכעס שלך, אכן הנושא חשוב. אבל דבר אחד אני לא מבין... לכולם איכפת מכלבים , אבל בשר זה בסדר נכון? אנשים נוטים להיות מוסריים עד לנקודה שזה מפריע לחיים הפרטיים והנוחים שלהם. עד כאן

faith2

New member
ההטפה הייתה כללית...

ונכון אתה צודק לגבי אכילת בשר, אני ב-100% מסכימה איתך. אבל האוכל טופו לא בריא לי על בסיס קבוע, ולכן מבחינה בריאותית אני חייבת לאכול בשר....

General Zod

New member
מה פתאום!!

יש ויטמינים שמשלימים את החוסר של אי אכילת בשר, כל אחד והויטמינים המתאימים לו.

למעלה