למי שאכפת מה שקורה בכבישים....

למי שאכפת מה שקורה בכבישים....

בואו להתנדב למשטרת התנועה. משטרת התנועה זקוקים לאנשים שאכפת להם, שכואב להם מה שקורה בכבישים. הקדישו מזמנכם והצטרפו למשטרת התנועה הארצית ויחד נצא לכבישים, נפגין נוכחות, בולטות ונראות ואיך אומר המשפט.. "כל המציל נפש אחת... כאילו קיים עולם מלא.." אז קדימה. מי שמעוניין בפרטים נוספים שיפנה אלי לתיבת המסר ובשמחה אספק לו מידע.

be_roo

New member
להתנדב למשטרת התנועה כדי ששוטריה

יוכלו לעזור לקולגות שלהם לעבור דירה על חשבון שעות העבודה ובעזרת ניידות מכספי משלם המיסים? למי שפיספס: אתמול התפרסמה ידיעה במעריב שדיווח על שוטרי משטרת התנועה שנתרמו לעזור לזוג שוטרים עמיתים לעבור דירה מיישוב המיועד לפינוי בהתנתקות. הם אפילו לא חשבו שמשהו לא בסדר וממש שיבחו את החברים שבאו להעמיס את הציוד לניידות "כי מחירי ההובלה ממש עלו". שוטרים במדים, עם אפודוםת זוהרות, סוחבים ארגזים ומטעינים אותם לניידות משטרה. וזה כאשר באותו עיתון, שני עמודים הלאה, יש ידיעה נוספת על כעסו של שר התחבורה על כך שמתנ"א השביתו 50 ניידות בהסתמכם על הניידות החדשות שקיבלו, במקום להשאירן ולהגדיל את צי הרכב. מעניין כמה מתוך 800 אלף הקילומטרים שעברו הניידות המושבתות, נעשו לצרכים פרטיים של שוטרים....

האם כולם כאלה ???

אני מניח שגם אתה חושב שלא כל השוטרים "מטיילים/מזייפים/בורחים במשמרתם. האם בגלל כמה סוררים כאלה לא צריך להתנדב לסיור ולו כדי להציל נפש אחת ? מספיק שבכל סיור נהג אחד הבין את טעותו וכך יתכן וניצלו מספר נפשות. ומה אתה עושה למען הצלת חיים ???

be_roo

New member
מהכרות קלה, רבים מהם כן.

שלא לדבר על כך שחלק מה"טיולים" נעשים ברשות ובחסות חוקי המשטרה הפנימיים, כמו למשל שימוש בניידות כדי להביא ולהחזיר שוטרים מהבית למשמרת, וזה קורה 3 פעמים ביום, בכל חילוף משמרות, כאשר שוטרי מתנ"א לא תמיד גרים קרוב למפקדה שלהם, וניידות נשלחות לנסיעה של חצי שעה לכל כיוון, וגם זה רק בגלל שהן טסות על 150 קמ"ש בחמש לפנות בוקר, אחרת כל נסיעה היתה לוקחת הרבה יותר זמן, אבל למה שהשוטרים יקומו מוקדם.....

יש לך פתרון ? ../images/Emo73.gif

שוטר סיים משמרתו בצהריים,רכב אין לו,אולי יצליח להסתדר בטרמפ/אוטובוס. אבל שוטר שגר ב... וצריך להגיע למשמרת לילה בתחנה ב"קצה השני של העולם"... מה יעשה ??? נכון, הם טסים... אני לא מבין אלו הבעיות שלנו ??? אין לך במה להתעסק ??? יש מישהו המעוניין יכול רוצה ובעל כישורים להצטרף ל"שומרי החוק" והלוחמים בתאונות ? --- תפסו יוזמה תהיו רציניים ותצטרפו למשטרת התנועה הארצית או לית"מ --- יחידות המתנדבים העירוניות. בברכה, גיא.

be_roo

New member
LOL

פתרון? כמו שכל אדם אחר מגיע לעבודתו, ואם מדובר בשעות לא סטנדרטיות אז בהחלט אפשר לדאוג להסעתו אבל לא עם ניידת מבצעית. אותה ניידת שאתה כל כך רוצה שתסתובב בכביש ותראה נוכחות ותאכוף משמשת כמונית למשך שליש מהמשמרת, ועוד ישתמשו בזה כתירוץ לטוס הרבה מעל המהירות המותרת בנסיעה מנהלתית לחלוטין. וכאשר ראש אגף התנועה מקונן על הניידות שהוא נאלץ להשבית אחרי שעברו מעל 800 אלף ק"מ, אז כן, לטיולים מבית דגן לנתניה ולאשדוד, יש חשיבות.

אמרתי שלא כולם כאלה,

אבל חלק גדול מהם כן מזייף, לחלק גדול מהם יש חברים וידידים וגם להם צריך לעזור,(לא נכנס לויכוח). בעבודתי אני מציל חיים. שלא תבין אינני נגד היתנדבות נהפוכו, אתה יודע מה יותר גרוע ממכשפה? מי שמתחפש למכשפה......

היתי שם ו.....

צר לי להוציא לך את הרוח מהמפרשים אבל, היתנדבתי במשך שנה ואת רוב פעילותי עשיתי בבתי קפה, השוטר שאליו צורפתי רצה לנוח ולפגוש כמה חברים ושם עברה המשמרת הכי מהר. כמובן שברשת הקשר הסתובבנו בכל הכבישים המסוכנים ו...פיקחנו על התנועה. את הדוחות עשינו באזור תעשיה רחוק מהעין בתמרור עצור בפינה נידחת. באחת הפעמים ביקשתי מהשוטר לעצור רכב שנסע 15ק"מ בנתיב שמאל ללא סיבה והתשובה היתה שמאוד קשה יהיה להוכיח בבית משפט שעת חשכה וכו' אינני חושב שכל השוטרים כאלה אבל אצלם זו עבודה ולנו היתנדבות תרומה לקהילה וכדומה אנחנו רואים את הדברים שונה ולהם זה ממש לא נוגע חבל. התרומה הכי גדולה של המשטרה למניעת תאונות היא נוכחות בכביש נסיעה אם אור כחול ללא כתיבת דוחות רק במקרים מאוד חריגים, בוחן תנועה יעשה דוחות,סייר שיסיר. נכון עבודה קשה - אבל מאוד מאוד פוריה.

חבל מאוד. בדיוק רציתי להציע את עצמי

אחרי שהיום, בערך ב-20:45 ברמזור ע"י משטרת כפר סבא, אני מתקרב לרמזור כשפתאום איזה נהג מגעיל אחד בפולקסווגן גולף בצבע דומה לאפור שובר את ההגה בחוזקה ימינה ונדחף לפני
. אני לא יודע אם יש טעם לגשת מחר בבוקר לתחנת המשטרה ולדווח עליו כי, לצערי הרב, אין לי ראיות נגדו.

eitan-as

New member
למי שנרתע, ניתן להתנדב גם לית"מ

בית"מ אתה פועל יחד עם מתנדבים כמוך ולא עם שוטרים, כך שמי שזה מפריע לו יכול להתנדב לית"מ. פירוט בלינק המצורף. איתן.א. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1195&msgid=52918762

כמישהי מתוך המערכת הנה עדכונים

ובכן.... לא יודעת על אילו מתנאות אתם מדברים אבל... יש הוראה חד משמעית מראש האגף שחר איילו בכבודו ובעצמו... אין איסופים ואין פיזורים של שוטרים ו/או מתנדבים במשמרות ואפילו אם הם גרים רחוק. עליהם להסתדר בכוחות עצמם. שוטרים בתחבורה ציבורית בחינם ומתנדבים... בכוחות עצמם, פרט לשבת או בשעה 5 בבוקר למשמרת בוקר כשאין עדיין תחבורה ציבורית. יש הבדל בין ניידות של התחנות ובין מתנא... התחנות מסיירות בתוך הערים ומתנאות מחוץ לעיר. לא יקום ולא יהיה שניידת תטייל ותעביר דירות. תמיד אפשר למסור מידע על דבר שכזה והעניין יטופל במלוא הרצינות. מידע נוסף אשמח למסור למעוניין.

למעלה