למי שבאמת איכפת

נצמט

New member
למי שבאמת איכפת

למי שבאמת איכפת אם הוא נגד ואפילו אם הוא בעד אז שיברר באמת מה קורה שם ולא דרך התקשורת איך שרומסים את הכבוד של התושבים בגוש ובצפון השומרון ואיך שלמנהלת ש"יש לה פתרונות להכל" אין לה מלא פתרונות אפילו לדברים קטנים ואיך זה שאחרי שישיגו את המטרה אז לא יסתכלו עליהם ממטר וכל דבר הכי קטן והכי ברור שמגיע להם הם יצטרכו לתבוע את המדינה ולהתרוצץ ולבזבז זמן יקר אז למי שבאמת איכפת לו אז שיזעק על זה גם אם הוא בעד התוכנית. אני אישית גר ברצועה ואני משתגע מזה שהתקשורת משדרת כאילו כולם מוכנים והכל מתוכנן ויש פתרונות להכל כאילו רק התאריך הוא זה שמעכב ושמזכירות הישוב שלי מעלה בפני קצינים בכירים בצהל ואנשי מנהלת כל מיני שאלות פשוטות אז הם מסתכלים אחד על השני בחוסר מענה... אז הנה אני מצפה לראות את כל אלה שבעד אבל איכפת להם מהכבוד של התושבים פה שיבואו ויזעקו את זעקתם...

נצמט

New member
סליחה

סליחה, אבל זה בער בי כל כך ולכן לא חשבתי על פיסוק. תודה על ההערה.

נצמט

New member
סליחה

סליחה, אבל זה בער בי כל כך ולכן לא חשבתי על פיסוק. תודה על ההערה.

silverhawk

New member
אוקי

זה נכון שקיימת אנדרלמוסיה במנהלת יש"ע ורבים המפונים נופלים בין הכיסאות ולא יודעים מה לעשות עם עצמם, אך אשמת מי זה? אלו שפנו למציאת פיתרון ולא חיכו לרגע האחרון - קיבלו מענה. אלו שחיכו עד הדקה ה-90... ובכן, יש בעייה. נכון שזה לא אמור להשפיע ושהם זכאים לקבלת מענה בדיוק כמו כל אחד אחר, אך זהו המצב. תהיה בטוח שכולם פועלים כמיטב יכולתם על מנת לדאוג שהפינוי יעבור חלק ככל האפשר.

נצמט

New member
התכוונתי

התכוונתי למנהלת סל"ע. ואני מסכים איתך שכולם רוצים שהפינוי יהיה חלק אבל, לגבי החלק של הפינוי עצמו ולא לגבי הפתרונות למפונים. וגם אם הם רוצים אז הם לא עושים הרבה בשביל זה, מבחינתם אחרי שהמטרה תושג הפיתרונות למפונים זה דבר שולי. ואת יכולה לשאול גם מי שהתפנה כבר ברצון מעצמו, כמה הוא מרוצה מהטיפול ומהפתרונות שנתנו לו.

למעלה