למי שבאמת בא להרקדה בגלל גדי

למי שבאמת בא להרקדה בגלל גדי

למי שאוהב את הסיגנון שלו ולא אוהב את האוניברסיטה ואת הצפיפות שלה ההרקדה איתו בבית דני היא מקסימה, האולם מלא אבל לא עמוס גדי הוא אותו גדי עם אותה התלהבות כשמלמדים ריקוד אפשר לראות את ירון או גדי בתוך המעגל בניגוד לאוניברסיטה...... יש תחושה שגדי פחות נתון ללחץ בבית דני הרפרטואר רחב יותר (או שזו סתם תחושה שלי) בכל אופן הרקדה מקסימה עם אחלה מרקיד והמחיר שם עדיין לא עלה..... אני אישית מנסה כל פעם הרקדה אחרת סתם כי בא לי לגוון אבל לדעתי ההרקדה שם זו התשובה לכל אלה שבוכים כל שבוע על האוניברסיטה........ יום נפלא לכם....

אוניברסיטה-לאו דוקא בגלל גדי

זה פשוט יום נוח לריקודים, יום חמישי - לא עובדים למחרת. רוב החברים רוקדים שם. כך שזה בלית ברירה. בשמחה הייתי מחליפה יום, אבל אם אני רוקדת פעם אחת בשבוע לפחות שזה יהיה ביום שאוכל לפגוש את רוב חבריי.

פלורנס1

New member
הרקדות בגלל גדי

אני אישית איני רוקדת באוניברסיטה , אמנם הייתי פעם אחת בכדי לראות מה זה שכולם מדברים על האוניברסיטה, דעתי היא שאם אנשים באים בהמונים כנראה שיש סיבה, ודאי שאנשים נהנים כי אם לא, הם לא היו מגיעים למרות הצפיפות, ישנם כאלה שיאמרו שכל הכייף זו הכמות וכיף הרקדה המונית על פני הרקדה קטנה. ישנם המון יתרונות בהרקדה שכזו, (גם חסרונות)כל אדם צריך למדוד עבורו את החסרונות מול היתרונות ואז להחליט. כנראה שהמון אנשים אוהבים לרקוד עם גדי עם הרפרטאור שלו ועם זאת מוכנים לשאת בצפיפות ובבעיות החניה וכל בעיה אחרת - עובדה קיימת שאנשים מגיעים אחרת לא היתה צפיפות. ובאשר לבית דני מול האוניברסיטה, אנשים בוחרים לרקוד היכן שנוח להם וביום שנוח להם. מטבעם של אנשים להתלונן !

אני אוהב את גדי

מצטער, שאני חייב לגלות את חיבתי הרבה לגדי, לאישיותו וכושרו , השם בהרבה דרגות מעל לממוצע. כל המשתרכים אחריו - מתבקשים למתן את קנאותם, כי את המילה האחרונה הוא אומר. תקראו ל "מילה האחרונה" בוריאציות שונות: מקום ראשון בכרניאל, הטיול לאילת, ההרקדה באונברסיטה, ההרקדה בבית דני, אולפן המדריכים באונברסיטה, ריקודיו היפים, החן האישי שלו - אין לו מתחרה.

אז ככה.... ההודעה שלי היתה מכוונת

לאלה שמקטרים על ההרקדה שם היו המון שרשורים על הנושא..... ואני לא הולכת לטיול של גדי כנראה שאהיה שם סופ"ש (באילת) ואצטרף למרתון לפחות זה מה שמתוכנן כרגע......

קבועה את יכולה לראות אותי ....

בהרקדה ביום חמישי באוניברסיטה או בבית דני ביום ראשון או בנווה מונסון ביום רביעי בקיצור חוץ מיום חמישי שזו ההרקדה הקבועה אני כל פעם מנסה משהו אחר.....

dw2322

New member
כמדומני שרובנו שם

אך כמעט בלתי אפשרי לזהות זה את זה

קורין1

New member
הייתי שם כמה פעמים.....

את האמת? לא אהבתי את הצפיפות הזאת, כשאני הולכת לרקוד אני הולכת בשביל להנות, לא בשביל אף מרקיד ולא בשביל אף אמן אורח. באהבה

למעלה