למי שבא להיפגש כרגע

igul

New member
אלוני

יש פה איזה ערבי, ימח שמו וזיכרו שכל הזמן מכנה את שרון בכינוי ``נאצי`` כמו מנטרה. עכשיו שאלה לי אליך, ``נאצי`` זה כינוי גנאי או רק ההודעות שלי נמחקות? מה תעשה, תמשיך לנשק את כפות רגליו השחורות או תעיף אותו חזרה לעומק הג`ורא שממנה הוא עלה וגאה?

אלוני.

New member
igul

במקום להתעמת איתי ולחפש במה אני לא בסדר , בא נשמור כל אחד על הפינה שלו. גם אצלי יש מה לשפר ולעיתים אני לא מליח לקרא את כל ההודעות למרות שאני משתדל. כפי שאמרתי אני משתדל לא למחוק הודעות רבות מדי כדי שלכולנו תהיה הבמה החשובה להעביר את המסרים . רק שיתוף פעולה יחזיק את הדברים יפים.

igul

New member
אלוני, אין לי כל ריב איתך.

להיפך, דעתי היא שהפורום מתנהל באופן כללי היטב ובשטף. מותר לך גם לחשוב אחרת לגמרי וזה בסדר גמור. רק מה, תרשה לי להגיב אליהם בשפתם. אנחנו לא צה``ל, ידינו לא קשורות, ואולי זה גם טוב שהוא ילמד לדעת שלא כל היהודים קרוצים מהחומר האמורפי והמהנהן בהסכמה, מהסוג שהוא פגש עד כה בסניפי מר``ץ.

אלוני.

New member
תודה

אבל, אני לא מאמין בקטע של להראות להם ..... ובטח לא באימוץ דרך אחרת. נראה ללך שיש תחרות מי יורד יותר נמוך? לדעתי מי שנזקק למילים כפי שציינת מצהיר שאין לו יותר מה לטעון, נגמרו לו המילים.

igul

New member
האמת..

אחרי הלינץ נגמרו לי המילים ואני רואה את הדברים אחרת לגמרי. לא קונה שום קלישאה על ``תפוח רקוב אחד``, ו``עשבים שוטים``. מסתבר שרובם עשבים שוטים ועשבים שוטים מבערים באש. לידיעתך הצבעתי ברק וטומי.

אלוני.

New member
תפוחים ותמרים

לא ניסיתי למכור לך קונספט של תפוח אחד, כל שניסיתי לומר שאני לא מאמין שתמיד צריך לרדת יותר נמוך . בנוסף נראה לי שמי שכל מה שנשאר לו זה לדקלם מילים קבועות ללא יכולת להתייחס למצב קיים בסך הכל מראה שאין לו מה להגיד. לבא ולצעוק במשך חודש וחצי הר הבית ואריק שרון נראה לי כבר די פאטתי - את האפשרות השנייה אני לא רוצה להזכיר . בכל מקרה , אנא, שמור על לשון נקייה יותר- יכולה לשון להיות נקייה ומושחזת היטב.

למעלה