למי שדאג: יס קנתה את 30 ROCK - הסדרה הקומית של טינה פיי.
S Show me the money 7 New member 2/12/06 #2 זה ידוע מזמן.. gilriv כתב על זה כבר לפני חודש... אבל כל מיני מלעיזים צחקו עליו וזלזלו בו... שוב הוכחה אמינותו הגבוהה של גילריב בידיעותיו הבלעדיות.
זה ידוע מזמן.. gilriv כתב על זה כבר לפני חודש... אבל כל מיני מלעיזים צחקו עליו וזלזלו בו... שוב הוכחה אמינותו הגבוהה של גילריב בידיעותיו הבלעדיות.
ח חוזליטו החמור1 New member 3/12/06 #4 גילריב הוא לא רק נביא הוא גם קוסם! יש לו קסם אחד גדול במיוחד- כל מי שקורא את ההודעות שלו - נשבר לו הז-ן...... יותר טוב מהכיפוף כפיות של אורי גלר............
גילריב הוא לא רק נביא הוא גם קוסם! יש לו קסם אחד גדול במיוחד- כל מי שקורא את ההודעות שלו - נשבר לו הז-ן...... יותר טוב מהכיפוף כפיות של אורי גלר............
G gilriv New member 3/12/06 #5 הדבר הראשון שאני ירצה זה להלים אות גם אני יומר שאתה נוסע לרוסיה מחר ואתה נוסע
S Show me the money 7 New member 3/12/06 #6 גילריב הוא הנביא האמיתי ! הלאה רומן גרנט מ-BIG LOVE...פנה מקומך ליורש- gilriv
G gilriv New member 3/12/06 #7 ראיתי כבר את כל הפרומו {הרכישות החד והעונות החדשות של סדרות זה משודר בהפסקות רק ביס+ YES אחלה אני מצפה בקוצר רוח לזה ולתחילת2007
ראיתי כבר את כל הפרומו {הרכישות החד והעונות החדשות של סדרות זה משודר בהפסקות רק ביס+ YES אחלה אני מצפה בקוצר רוח לזה ולתחילת2007