למי שהולך להופעה הערב

yonit121

New member
הופעה במועדון זאפה

היינו אתמול בערב.היה מ ד ה י ם!!!!! האמן נתן את המאתיים אחוז מהנשמה והאנרגיות,וירטואוז בלתי רגיל, פרפקציוניסט באיכויות שלו, הגיטרה והוא זה אחד - גיטריסט בחסד עליון . אנחנו היינו בהופעות רבות של מוזיקאים - רמות הריגושים שאליהם הוא הביא את כולנו היו בלתי רגילות. חוויה מוזיקלית בלתי רגילה שהרבה אומנים בארץ יכולים לקבל השראה ממנו ומרמתו המוזיקלית. הפתיע את כולנו בהעלאת אמן פלשתינאי מדהים לבמה שביחד נתנו ביצוע מרגש מאד, הלוואי וזה ישמש לדוגמה גם לאחרים לקירוב לבבות בדרך זו. כן ירבו הופעות כאלה ונהפכנו למעריציו המושבעים שלך. כל הכבוד דיוויד !!! המשך כך!

glitter8

New member
למי שהולך להופעה הערב

תהנו תעשו חיים צטערת שאני לא באה... אין ספק שאני מקנאה בכם... תמסרו חיבוק גדול גדול
לאיש ולאגדה ביי ענבל

alti26

New member
אני אסביר לך

זה הגדולה בדיוויד שגם לבד וגם בשילובים שהוא מנסה לעשות הוא אמן בחסד עליון למה לא ראיתי אותך איפה ישבתה דודי

alti26

New member
אספר לכם קצת על ההופעה המדהימה|חיבו

קודם כל מספירת קהל שהייה במקום שיכול להכיל 250 איש .בבדיקה אישית שלי מול הבעלים שאני מכיר אישית הגיעו 270 איש.הכניסה היתה ב2311 והתחילה במקבץ שירים מכל האלבומים שלו.התמקד על שירים בעיברית למרות ששילב מעט מאוד ספרדית לטעמי.בשלב מסויים לקראת הסיום הוא הוציא שפן מהכובע ושיתף בהופע את הזמר הערבי המדהים שחלק איתו את הבליבי שיר מספר 13 בדיסק הנפלא.עבר דרך כתיבה עם אמנים שונים וכתיבה אישית שלו לסיכום היה מהפנט מדהים ואין עליו (אכול עליו ).הגעתי לרמות ניקיון נפשי שבחיים לא הגעתי באף הופעת אמן היה מרטית .בהופעה היו כמה מעריצים בכירים מהפורום .שרית sarita המנהלת האולטימטיבית לכל פורום אמיתי של דיוויד היא אוכלת שותה מעשנת ומדווחת על אירועים בטרם התרחשותם שנוגעים לדיוויד היא מקסימה מדהימה וראוייה להחליף כל מנהל פורום בכל אתר שכותב על דיוויד ובתוך היא תצליח .חנית שמיר ומשפחתה המכובדת בפעם הראשונה שראיתי נציגות משפחתית אם וביתה שמחוברים חיבור אש לתכנים של דיוויד ברמות מדהימות חנית היא אישה מדהימה ומאחל לה מעל כתיבה זה שחייה יתעטפו באור צחור אור של אופטימיות אור של חיים טובים אני כמובן שממש לא צריך לפרט כמה אני אוהב דיוויד. אה הייתה שם המנהלת של הפורום הנוכחית שצפתה בהופעה .אך לטעמי ובלי לפגוע לא שרתה את הרעיון של ניהול פורום שזה אומר הרבה דברים שצריך לעשות למען ניהול פורום חשוב עבור האמן האגדי המדהים המקסים המהפנט .לאומת זאת לsarita יש תמונות בלעדיות מדהימות מקסימות ובטח רעיונות נוספים להאדיר כל פורום שהיא תחנוך ניהול שלו תודה לכל אילו שנתנו לי הרגשה של מלך ליום אחד ביום ההולדת שלי אוהב את כולכם דודי

YulaShpil

New member
ההופעה בזאפה - רשמים

אחחחח, איזו הופעה! ממש תפור על דויד המקום הזה: יחסית קטן (כ-250 איש נכנסים, ללא צפיפות גדולה במיוחד), אינטימי, אפילו אפשר להגיד, מואר כיאות, בייחוד הבמה, שעושה פלאות להופעה מדהימה של אמן מדהים. קצת התאכזבנו שמיקמו אותנו (זוגי ואנוכי) בקצה השני של החדר (היתה הצעה של המארחת לעבור מקום יחד, אך לא רציתי להזיז את דודי, חנית והשאר, כי כבר נראה שהסתדרו במקום טוב גם הם), אבל המיקום שלנו היה מעולה: 2 מטר מהבמה, בלי מסתירים למיניהם, view ישיר אל דויד והגיטרה... היתה הופעה בדיוק מהסוג שאני אוהבת: נטו דויד והגיטרה
הוא פתח בשירים האהובים והמוכרים מתקליטיו הראשונים, ועבר לחומרים חדשים יותר, ואף שילב בהם סיפורים משעשעים, וחלקם אף נוגעים ללב: סיפוריו על מאיר אריאל ז"ל, על עבודתם יחד, ועל הגעגוע אליו... דויד אף ביקש, והמשיך לשיר לנו 2 שירים ספרדיים, שדומה שאפילו שהקהל לא ממש הכיר אותם, הוא נשבה בצלילים עד הפריטה האחרונה...
דויד עצמו נראה נבוך קצת כשדיבר בין השירים, כי, לדבריו, הוא לא רגיל לדבר ולספר, אך נתבקש לכך באירועים קודמים, ולמרות המבוכה המשיך ואף הצחיק, כששאל, לאחר רגע של שתיקה מצד הקהל: יש שאלות? וכשמישהי שאלה לפשר הקאפו שדויד שם ומוריד מהגיטרה בין שיר לשיר, הוא לא נרתע ולא התחמק, ופירט תשובה מלאה, ואף משובצת סיפור... לקראת סוף ההופעה עלה לבמה איברהים מלהקת סברין הפלסטינאית, איתם הקליט דויד את אלבומו החדש (יוצא ביום שלישי הקרוב!), parking completo, והם שרו יחד את: "בליבי". בקיצור היתה הופעה מדהימה, והפסיד כל מי שלא בא... תמונות שצילמתי יועלו הערב. שמחתי להכיר את הנפשות הפועלות שמאחורי הכינויים בפורום
שוב מזל טוב לדודי, שחגג 32 באותו ערב (איזו דרך מופלאה לחגוג יום הולדת
) שיהיה לכולם יום טוב

למעלה