למי שהיה באיזשהו גיבוש...

• פותח הנושא 0ren
  • פורסם בתאריך

0ren

New member
למי שהיה באיזשהו גיבוש...

מישהו יוכל בבקשה להגיד לי כמה מסעות עושים בגיבושים ( כולם ) וכמה כל מסע, ואם אפשר גם כמה משקל יש על הגב..כולל יציקה, תד``ל, אלונקה מקופלת אם יש.. תודה, אורן

גיבוש מטכ``ל

בגיבוש מטכ``ל (בניגוד לשייטת) אין יציקות-חותמים על M-16 מקוצר (כבר פז``מניקים). לכל מקום שהקבוצה הולכת, היא לוקחת פק``ל מחלקתי: אלונקה אחת פתוחה, עם 4 שקי חול (30 ק``ג שק), שני ג`ריקנים+מנשאים ואלונקב רזרבה מקופלת. כל אימון מתחיל ב``מסעון`` קצר של איזה חצי שעה ריצה/הליכה מהירה אל אתר האימונים (דיונות שונות וכמובן אסון טבע המפורסמת). המסע הרציני היחיד שהיה בגיבוש הוא בלילה השלישי - ונמשך אל בוקר היום הרביעי: טיזזו אותנו למוות (ממש בצורה קיצונית) עד 00:00 בלילה, ואז אמרו לנו ללכת לישון טוב, כי מחר ב-5:00 בבוקר יש משהו קשה. כמובן שאחרי שעתיים בלבד של שינה הקפיצו אותנו (2:00 בלילה) ואחרי חצי שעה של טיזוזים יצאנו (כל הקבוצות) למסע אלונקות לאורך חופי נתניה-פולג (הלוך חזור+זחילות ביניים) עד 9:00 בבוקר למחרת. אני חייב להגיד שבאופן אישי החלק הזה לא היה לי קשה במיוחד, ונחשב שעיני רבים מלבדי כ``מנוחה`` לעומת התרגילים האחרים שעברנו בגיבוש. יוני

amir18

New member
בגיבוש חובלים

יש סך הכל!! 2 גיבושים אחד של 6 ק``מ ושני של 12 ק``מ.. יש עליך משקל בין אם זה ג`ריקן בינוני מעריך 15 ק``ג- שאיתו הייתי. ובין אם תד``ל עם 10 ק``ג. כמו כן יש גם אלונקה שזה הכי סבבה להתקע איתה כי היא הכי קלה(אבל גם רואים שאתה סוציומט וזה לא טוב). במסע 12 ק``מ פותחים אלונקה. סך הכל הגיבוש הקל בין השלושה.. אז לא נורא.

crazy tal

New member
בקשר ליציקות

אל תרוץ אחרי שאכלת אף פעם... אחרת תצא לך יציקה בת שרמוטה

מממ... נראה לי שהוא לא התכוון לזה

נראה לי שהוא שאל על היציקות ברזל בצורת תמ``ק עוזי שמקבלים בגיבוש טיס. למיטב ידיעתי, בגיבושי מטכ``ל ושייטת מקבלים נשק אמיתי רק בלי הנוקר (``מסורס``): בגיבוש מטכ``ל אתה חותם על M-16 מקוצר (זה ודאי ומוחלט)ף ובגיבוש שייטת חותמים על גליל (אבל על זה אני לא ממש סגור) ההדבל הוא, שבגיבוש מטכ``ל העיסוק בנשק הוא הרבה יותר אינטנסיבי ומשמעותי (מבחינת תקינות ונקיון), והוא משמש למשימות הסתערות שונות, וגם לתחרויות פירוק והרכבה (אני מאתגר אתכם: נראה מי ישבור את השיא שלי של פירוק והרכבת קלאצ`ניקוב בפחות מ-32:47, נראה לי שקבעתי שם שיא חדש. למרות ששמעתי על איזה `משה כבשני` אחד מגיבוש שייטת, שעשה את אותו תרגיל ב-28 שניות) יוני

crazy tal

New member
אני יודע זה בצחוק

אמ 16 מקוצר איזה סבבה של דבר!! יא אללה!! באמת דיכאון עם סתם יציקות מחורבנות

amir18

New member
כן יש יציקות בחובלים.

חרא של דבר תאמינו לי עדיף כבר את הדבר האמיתי. האמת שממש לא בעיה לרוץ עם זה.. אבל מאוד מאוד חשוב לשים חבל שיהיה בגודל.. גם כן חבל!! ויותר חשוב לשים את המימיות הכי טוב ומהודק.. כי בזחילות זה לא נעים כשזה נכנס בין הרגליים.. אחרי שאתה מגיע ראשון ובמקום להיות שמח להתחיל לבכות. מי ששאל.. שיהיה בהצלחה!

למעלה