למי שהיה בכנסים או במקרה יודע...

avice9

New member
למי שהיה בכנסים או במקרה יודע...

תגידו, כמה עולה בערך דבר כזה (+טיסות מלון וכל זה)ומתי הכנס הבא? אווווףףףף, כל כך רציתי ליסוע השנה אבל ידעתי על זה מאוחר מדי... (אני יודעת שזה לא קשור אבל אני משתפת אתכם בכל מקרה כי אתם כאלה נחמדים..
)

*זינה*

New member
לא ממש זול, אבל שווה ביותר... ../images/Emo13.gif

הכנס בלונדון
כניסה: 55 פאונד. לילה במלון (המלון בו התקיים הכנס) - חדר זוגי 77 פאונד. אני הייתי במלון שלושה לילות, שירי ונטע היו קצת יותר...
550 דולר כרטיס טיסה ליחיד.
פאונד זה בערך 7.5 ש"ח. דולר - בערך 4.7. אנחנו לא ממש דאגנו לארוחות בזמן הכנס, (היו לנו דברים קצת יותר חשובים לעשות) אבל אם לכלול ארוחות - טוב זה כבר עסק לא יקר. וכמובן - חדר המכירות. פה את אחראית (או שלא??) להוצאות. דוגמאות? בבקשה: אני קניתי ספל של זינה - 13.99 פאונד. שרשרת צ´אקרם - 10 פאונד. ארבעה מגנטים - פאונד. כן, אחד. חולצה - 13.99 פאונד. כמובן שהיו שם עוד דברים מאגניבים בטירוף, כמו מעיל ג´ינס עם הלוגו של זינה (שעלה 99 פאונד...) היו גם דיסקים (בסביבות 13 - 16 פאונד לדיסק... אני לא זוכרת בדיוק) פותחני מעטפות, בצורת החרב של זינה (אהם, שירי... נטע...) שעלו 10 פאונד אם אני זוכרת נכון, דברים כאלה. והמון דברים כאלה. לגבי הכנס הבא - בלונדון כבר לא יהיה.
יש כנס בפברואר, בפסדינה (באדיבות מיכלי) וכרגע אין ממש פרטים. אפילו לא כתוב שם מי מהשחקנים יבואו! בכל מקרה - מחיר הכניסה הוא 375 דולר (!!!), ותתחשבי בזה שהכנס הוא בארה"ב, אז מחיר כרטיס טיסה הוא בערך כפול מכרטיס טיסה ללונדון...
זה מה שאני יודעת כרגע, אם שכחתי משהו - כולם מוזמנים להוסיף... מקווה שעזרתי לך!

shiri_b

New member
יש לי שאלה, מישהו יודע אם הכנס

שיהיה בפסדינה הוא האחרון??

*זינה*

New member
אני חושבת שהוא לא האחרון...

אבל זאת רק דעתי, אני לא יודעת שומדבר בטוח... פשוט אני מניחה שאם הוא היה האחרון, היו אומרים את זה, ולא אמרו. Xena´s son - אני לא מבינה מה שאלת...

*זינה*

New member
בישראל? לפי מיטב ידיעתי לא

בחו"ל יש. יש כאן כמה שרשורים שעוסקים בכנסים. בארץ - יש בשביל מה לעשות כנס?? כולם ישנים!!! וגם אם יהיה - הוא יהיה עוד המון זמן, בתקווה שעוד תישאר קהילה זינאית בארץ...

*neta*

New member
יותר משווה...

הנסיעה ללונדון לא הייתה זולה אבל לא ממש יקרה (הכל יחסי), אבל אלה היו פשוט חמישה ימים מדהימים
. אנחנו כמעט ולא אכלנו בלונדון, כי...שכחנו...פשוט היה לו"ז כל כך עמוס ולא רצינו להפסיד דבר. והקניות,יש שם ה-ר-ב-ה דברים שפשוט גורמים לך לשכוח מדברים אחרים (כמו אוכל, שינה). ופסדינה רשום שהמלון זה 130$, ונשארים 3 ימים לפחות, ויש את הטיסה והשדה תעופה לא כל כך קרוב למלון (14.4 מייל)...

shiri_b

New member
כן זה נשמע לא יקר אבל אז מכפילים

את זה ב7 ופתאום...... הקניות...פתאום את מוצאת את עצמך אומרת "מי צריך לשלם על המלון?! הכסף הזה ילך למטרה טובה יותר!"

למעלה