לא ממש זול, אבל שווה ביותר... ../images/Emo13.gif
הכנס בלונדון
כניסה: 55 פאונד. לילה במלון (המלון בו התקיים הכנס) - חדר זוגי 77 פאונד. אני הייתי במלון שלושה לילות, שירי ונטע היו קצת יותר...
550 דולר כרטיס טיסה ליחיד.
פאונד זה בערך 7.5 ש"ח. דולר - בערך 4.7. אנחנו לא ממש דאגנו לארוחות בזמן הכנס, (היו לנו דברים קצת יותר חשובים לעשות) אבל אם לכלול ארוחות - טוב זה כבר עסק לא יקר. וכמובן - חדר המכירות. פה את אחראית (או שלא??) להוצאות. דוגמאות? בבקשה: אני קניתי ספל של זינה - 13.99 פאונד. שרשרת צ´אקרם - 10 פאונד. ארבעה מגנטים - פאונד. כן, אחד. חולצה - 13.99 פאונד. כמובן שהיו שם עוד דברים מאגניבים בטירוף, כמו מעיל ג´ינס עם הלוגו של זינה (שעלה 99 פאונד...) היו גם דיסקים (בסביבות 13 - 16 פאונד לדיסק... אני לא זוכרת בדיוק) פותחני מעטפות, בצורת החרב של זינה (אהם, שירי... נטע...) שעלו 10 פאונד אם אני זוכרת נכון, דברים כאלה. והמון דברים כאלה. לגבי הכנס הבא - בלונדון כבר לא יהיה.
יש כנס בפברואר, בפסדינה (באדיבות מיכלי) וכרגע אין ממש פרטים. אפילו לא כתוב שם מי מהשחקנים יבואו! בכל מקרה - מחיר הכניסה הוא 375 דולר (!!!), ותתחשבי בזה שהכנס הוא בארה"ב, אז מחיר כרטיס טיסה הוא בערך כפול מכרטיס טיסה ללונדון...
זה מה שאני יודעת כרגע, אם שכחתי משהו - כולם מוזמנים להוסיף... מקווה שעזרתי לך!