למי שהיה שאלה חשובה על נפה...

למי שהיה שאלה חשובה על נפה...

טוב אז אני כנירא נוסעת עם עוד 3 חבר'ה חברה ושני ידידים. אנחנו מתלבטים לגבי המלון דירות אז מי שיהיה שימליץ ויגיד מה עדיף ומה טוב ומתוך הקישור הזה. יש שם דילים ומלונות אז תגידו מה עדיף? תודה מראש!http://www.netravel.co.il/basic/it/ItemTemplate.asp?Classification_ID=50536507&Item_ID=50122120

שמעי...

אני אומר לך מעכשיו רק בית דירות!!!!! הכי טוב הכי נוח...גם זול כי תשמעי אני יודע שאולי את אומרת לא אני רוצה ברכיה חדר אוכל מזגן הכול חארטה גם ככה אתם תהיהו בחדר רק 5 שעות ביום עם זה לישון ועוד דברים יש מלא בתי דירות טובים ... יש את אנטאה מאוס פטרוסנה מלון נאפה צוקוס שזה מלון שכונתי ובן זונה על 4 אלה אני ממליץ בחום...למרות שיש עוד ים מלונות טובים... הדילש לכם שיצא גג עד 400$.....

עוד משו קטן פליז...

מתוך הקישור שנתתי בהתחשב במחירים והכל מה הכי טוב כאילו מאוס סבבה? והראשון מה אתם אומרים עליו זה שעולה הדיל 339$ תביעו תעה תיעצו... ואני לא מתכננת להיותיותר מידי בחדר אבל מקום להכין אוכל זה חשוב וגם לא הבנתי אם זה חדר אחד או שני חדרים בדירה... בבקשה תענו מי שיודע זה חשוב

כנסי..

הראשון נשמע סבבה למרות שכולם ככה אותו הדבר אותו סוג אבל תלוי המלון אני לא מכיר את השם המלון...ואת המלון...אבל בקישור שהבת מאוס הכי טוב.. לדעתי למות שאני לא מכיר את כל השאר.. הדירה היא ככה סלון מטבח חדר שניה ומרפסת אז סבבה כאליו...

למעלה