למי שהיה

למי שהיה

בהופעה של שלום שבוע שעבר באשדוד ורוצה מזכרת - הנה רשימת השירים שנוגנו (בכתב ידו של שלום כמובן)

paris2

New member
גדול!!../images/Emo13.gif

בפעם הראשונה היום חייכתי.....תודה לך

1מהרהרת

New member
זה בדיוק אותו סדר

שהיה בהופעה בירושלים אתמול! היה ענק!!! חיכיתי כל הערב שישיר "מאיה" ובאמצע הוא שאל את הקהל מה לשיר, אז התחלתי לצעוק "מאיה! מאיה" כמו משוגעת ואז הוא אמר "אל תדאגו, תעשו לי טובה רק אל תדאגו". ואז אחרי שהוא ירד מהבמה בפעם השניה כבר כמעט חשבתי שהוא לא ישיר את זה, ובסוף הוא עלה שוב, שר "מאיה" וככה סיים את המופע. ווי. איזה קול ממיס יש לו. הוא גם היה מצחיק נורא בקטעי קישור ("תודה. מה אני אגיד לכם, מה בעצם יש לי להגיד, תודה.."). היה ממש אחלה... מומלץ בחום!

אי אפשר לדעת רק לפי מאיה

בהופעה שהייתי, כשכולם צעקו באמצע ההופעה "מאיה מאיה" הוא אמר "אבל אתם יודעים שמאיה זה תמיד השיר האחרון בהופעה. אתם רוצים שנסיים עכשיו?"

slowhand1

New member
חבר'ה חבר'ה

הוא עושה בהופעות האלה בערך את אותם השירים לפי הסדר ולפעמים יש חריגות קלות..בהופעה השניה שהייתי בא דאגתי עם חבר שלי שהוא ישיר את אגדת דשא של מאיר אריאל ואחרי השיר הזה אז למשה לוי היה מצב רוח טוב והוא עשה את "קח לך אישה" שהוא לא עושה בדר"כ בהופעות כאלה..אך הפלייליסט הוא קבוע בדר"כ..רק שלפעמים יש לו ג'וקים..פעם אחת הוא חתך את "טיול ליפו" לשלושה חלקים.. זה שלום שלנו

זה לא כל כך נדיר

לחתוך את טיול ליפו ל-3 חלקים - תראה את הרשימה הקודמת ששמתי... ובאמת יש לו בסיס די קבוע שמסביבו הוא בונה את ההופעה. ולראיה

Evil Muffin15

New member
מה?!?!?!

הוא עושה את תפסתי ראש ביציאה??? איך פיספסתי?!?!?! אוף... לא נורא הוא נתן לי נשיקה נסלח לו

סחטיין עליך!

+ מספר שאלות: 1. איך השגת את הרשימה? 2. מה משמעות כל ה-K הממוספרים? וסתם הערה - לי ולשלום חנוך יש כתב כמעט זהה!

מספר תשובות:

1. השגתי את הרשימה איך שהשגתי את כל הרשימות שלי - אחרי ההופעה אני מחכה ליד הבמה ומתחנן לעובדי הבמה שיתנו לי את הרשימה. אם זו הופעה המונית עם הרבה בלאגן (כמו ההופעה של Jethro Tull לפני 3 שנים) אני פשוט קופץ על הבמה ונלחם על הרשימה... בד"כ זה עובד לי. 2. גם לי לקח זמן לגלות מה פשר ה-K, אבל בסוף הבנתי שהכוונה לשריג שבו הוא שם את הקאפו (למשל K3 אומר קאפו בשריג הרביעי). וסתם הערה - גם ברשימת התחביבים שלי ברווזים וג'ינג'יות נמצאים במקום מאוד גבוה...

paris2

New member
יש לי יש לי../images/Emo8.gif

כרטיסים להופעה של שלום בעוד שבועיים בגבעת ברנר!!! פעם שנייה שאני רואה את "יציאה"....סופרת את הימים,שעות, דקות..... איזה כיף!!!

למעלה