למי שהעביר לי רזומה, לעבודות תרגום או הוראה

Cappuccino

New member
למי שהעביר לי רזומה, לעבודות תרגום או הוראה

ובעצם זה טוב לכל תפקיד בארה"ב, לא להתביש לציין (בכלליות)את שרות החובה בצה"ל, בסעיף הנסיון. השרות הצבאי נחשב כאן כנסיון עבודה לכל דבר וצה"ל בכלל, מוערך במיוחד. אם זה היה בשבוע האחרון, ניתן לעדכן ולשלוח לי שוב. בהצלחה!

מוש31

New member
האם ניתן להעביר את קורות החיים שלי לבדיקתך?

אם כן, איך מצרפים את הקובץ?

Cappuccino

New member
אני לא בטוח למה הכוונה "לבדיקתך" אולם

אם את רוצה חוות דעת על האופן שבו ניסחת, עדיף לפרסם אותו כאן בפורום (תוך הסתרת הפרטים האישיים). כך תוכלי לקבל מגוון דעות וטיפים וגם גולשים אחרים יוכלו ללמוד מזה.

supercalifragi

New member
צבא ורזומה

אתה חושב שגם באירופה ספציפית באנגליה ציון העובדה שהייתי קצין בצבל תזקף לזכותי? מה לגבי קנדה בנושא הזה?

Cappuccino

New member
תשובה חלקית

לגבי קנדה, אני לא רואה שוני גדול מארה"ב, בוודאי לא אצל מעסיק גדול. לארופה, נמתין לתשובת הארופאים.

cola light

New member
לגבי אירופה

אני לא יודעת על איזה משרה מדובר, אבל בגדול, זה המידע שיש לי: אני אומנם לא מתגוררת באנגליה, אבל מניסיון של חברים באנגליה/ אירלנד/ גרמניה/ ספרד, מומלץ ואפילו רצוי לציין את השירות הצבאי במיוחד אם היית קצין. מכמה סיבות: 1. כמעט כל אחד יודע שבישראל השירות הצבאי חובה, כך שאם לא תציין את השירות זה יכול להיראות מוזר. 2. ב- 99% מהמקרים ששמעתי עליהם, היה המון כבוד לישראלי ששירת בצבא, אז זה יכול לתת לך נקודות זכות. 3. רוב החברות האירופאיות רואות בשירות צבאי כעוד ניסיון תעסוקתי, עצם העובדה שהיית קצין יכול לתת לך יתרון שיש לך ניסיון בניהול אנשים. בכל מקרה לא הייתי מפרטת מה עשית בצבא מעבר לציון הזמן ולהגדרת התפקיד, כי סביר להניח שמי שיראיין אותך, אין לו מושג במונחים הצבאיים, ופירוט התפקיד רק יכול להפחיד אותם. ואם ישאלו אותך מה זה צה"ל, אתה תמיד יכול להגיד שזו מערכת מאוד גדולה, עם חוקים שחייבים לעמוד בהם, מערכת מאוד לוחצת הדורשת עמידה ביעדים, מקצועיות וכו'

EfratUK

New member
נסיון שלי עם רזומה באנגליה

כשאני ציינתי את השרות הצבאי ברזומה, וניגשתי לחברת כח אדם שמתמחה בהשמה (לא סתם מנפאואר שמעסיקה רק עובדים זמניים), נאמר לי שזה סעיף שטוב לכלול, ביחוד אם מה שעשיתי איך שהוא קשור לעבודה שאני מחפשת (למשל, אם משהו בתפקיד הצבאי קשור לאדמניסטרציה, והעבודה שמנסים לקבל קשורה לזה, אפשר לתאר את התפקיד הצבאי באופן כללי וכולי), אבל חשוב לציין שהשרות הוא שרות חובה. הסיבה היא שאנשים בחו'ל שבונים קריירה צבאית נמצאים בצבא הרבה שנים ומתייחסים לצבא כאל קריירה ממש. אם מישהו לא יודע מה קורה בישראל הוא יתפלא למה הגעת לדרגת קצין (או אפילו לשרות בדרגת סמל או סמ'ר) ונשארת כל כך מעט שנים. הם יחשבו שמשהו קרה או שיש לך 'קוצים' ושאתה לא אוהבת להישאר באותו מקום הרבה זמן.

supercalifragi

New member
אחרי

אחרי כמעט 6 שנות צבא וסיום בדגת סרן כדי מאוד שזה יתן לי משהו לא? תודה רבה לכם על התשובות

למעלה