למי שזוכר קצת נוסטלגיה - משפ' שמחון

אלהלה

New member
למי שזוכר קצת נוסטלגיה - משפ' שמחון

כנסו לקישור הבא ותוכלי לשמוע - כמו בימים ההם.

עב

New member
היום זה נשמע בומבסטי מאוד

המבטא הרוסי הכבד והנושאים שדיברו עליהם. שמחון נשמע לפתע שובניסט לא סימפטי, מן ארצ'י באנקר שכזה. על מה צחקנו בעצם לפני כל כך הרבה שנים? נדמה לי שגם ניסו לעשות מזה סרט. לעומת משפחת שמחון, הגששים מצחיקים אותי עד היום.

ברק 188

New member
אלהלה יש לך גם את- פול טמפל

מתגעגע לאישתו סטיב ול..ניעמת "הצלליות" שברקע ובכלל לתקופה של אז איך הינו מחכים כל יום חמישי לשעה 21:00 שעת התסכיות, משפ' שמחון, פול טמפל, עליזה מזרחי(שהפך לאחר מכן לסרט)לדעתי הטלווזיה כיום לא עושה לי את זה כמו פעם,כנראה ענין של גיל.

ברק 188

New member
00:21 =21:00

אז-מי היה נותן לנו לחכות לשעה כזו כמו בתוכנית. כיום אנו הולכים לישון לפני הילדים,כנראה גם ענין של גיל.

אלהלה

New member
אין פול טמפל - אומרים שמחקו בטעות

את פסי הקול שלו
אבל יש אתר נוסטלגיה ששווה ביקור גם לדורות הבאים
אצלי בגן בכלל חושבים שאני מעידן הקרח - איך יכול להיות שלא היתה טלויזיה? ומחשב? ולא היה טלפון בכל בית? אז איך חייתם? שאל ילד אחד
והאתר באדיבות אחת הבנות מפורום מורים וגננות הגדול.

ברק 188

New member
../images/Emo7.gif חבל,ותודה על האתר

אוהב נוסטלגיה חי את זה בהווה יותר מהעתיד.

עב

New member
ואפשר להוסיף גם

שאפילו הרדיו לא עבד 24 שעות ביממה. בקשר לפול טמפל, חיל ורעדה אחזוני למשמע המנגינה הפותחת. אנשים התמכרו לתכנית ולקחו אתם טרנזיסטור לחתונה ויצאו החוצה כדי להקשיב... אה, כן, טרנזיסטור, המצאת המאה! מיזעור הרדיו!!! והייתה לו אזניה שאפשר היה להרדם אתה בכיף.

אלהלה

New member
עוד קצת אתרים של ענתיקות

ועוד דברים נחמדים - יכול להיות שחלק כבר העליתי פעם - מי זוכר

ju100

New member
../images/Emo13.gifאתר חביב...

אתר נוסף לידע כללי:נקרא "חברה",שם יש את כל בתי הספר יסודיים(ענתיקות) תיכונים..צבא,ועוד.ניכנסתי שם לתיכון שלי וכאשר פתחתי תמונה נידהמתי: הכתה שלי,צילום של סוף השנה ,התמונה נפרשה על פני כל המסך,והנה אני באמצע ליד המורה! ניכנסתי גם ליסודי שלי(נכון החברה של היום לא מבינים מה זה 8 שנות יסודי)ומצאתי שם אנשים שלמדתי איתם..מישהי כתבה שהתמונות נראות כמו תמונות לפני מלחמת עולם !!

ברק 188

New member
כן גם אני שם , ואפילו הצלחתי ...

לכנס למפגש את כיתתי מהיסודי, כעת עובד על מבצע אחר אבל זה כבר סודי.

ברק 188

New member
זה הטרנזיסטור היה רק "לבר מצווה"

היום אין בזה מצווה ,ונחשב לטרנ-הספד
.

ברק 188

New member
תודה טומי, ואני לבן כבר מחוייב לבקר

במוזיאון אג"ד בחלון, אבל זה כנראה כבר יהיה ביום חול.

למעלה