למי שזוכר..

למי שזוכר..

-למי שזוכר, לפני כמה ימים כתבתי הודעה.. אז לבסוף החלטתי שאני דו, והחלטתי כל כך מהר.. בגלל שאני טיפוס שלא יכול "לשבת" במקום אחד במשך הרבה זמן.. וסיפור שקרה לי ביום שכתבתי את ההודעה הקדומת בדיוק: היתה לנו מורה חדשה בכתה.. בקיצור: היינו צריכים לרשום על פתק כל אחד 2 פרטים שלא ידעו עליו, ושהמורה תקריא.. אז רשמתי(לא יודע מאיפה זה בא): אני לא זוכר מה בדיוק רשמתי ב1.. "2.אני דו-מיני.." אבל שהיא הגיעה לפתק שלי(שהיה בן הראשונים), היא קרא רק את הראשון, ואמרה: "טוב לא נשאר עוד הרבה זמן, אז אני מפסיקה" ועד היום יש לי הרגשה שהיא קראה ואמרת את זה בכוונה, מחשש לתגובות של התלמידים.. אבל הייתי מסוגל עכשיו לקפוץ עד הגג אם היא הייתה קוראת את זה בפני הכתה! ובקשר לספר שאמרתי שאני כותב: החלטתי להוסיף שם עמוד "מעט פרטים עלי" ובוא אני גם הרשום שאני דו, אני חושב שיש לי את האומץ לכתוב את זה ולא להגיד.. בגלל שאני לא צריך לעמוד עם מישהו פנים מול פנים ולהגיד לו את זה.. אז זהו..

TwelveEyes

New member
צ´מע...

אני מציעה לך לא לקפוץ ישר ולהחליט שאתה דו.. דבר אחד ששמתי לב פה אצל אנשים זה שהם נורא ממהרים לאנשהו, ואני פשוט לא מבינה את זה. מה כ"כ בוער להחליט מה הנטיות המיניות שלנו? הרי הגיל הממוצע פה הוא מה, 16-17? תאמינו לי שיש לכם זמן. לי למשל לקח משהו כמו שלוש או ארבע שנים להגיע למסקנה שאני דו... למה לכם לקפוץ למים העמוקים והקרים כשאפשר להיכנס בעזרת סולם למים חמימים ורדודים יותר?

sarah

New member
חמימים... אכן... בגלל הילדים הקטנים

הממ

למעלה