למי שחדשה בעסק יש לי כמה שאלות אם תוכלו לעזור

the milkmen

New member
למי שחדשה בעסק יש לי כמה שאלות אם תוכלו לעזור

1. אם יש לי כסף האם אני צרכה להיות תלויה במתווכים ואו באיסורים הקיימים בפיליפינים או שניתן פשוט ליצור קשר לבד עם אחד מבתי החולים להשתלה ואחכ לריב עם הקו"פח? 2. איפה משיגים שמות של מתווכים? בזמנו היה בחור נחמד ממדיקאט שבאופן מפתיע או לא העלימו את שמו מן האתרי האינטרנט 3. אני בהיסטריה!!!!! תודה

Avraham F

New member
תגובה

ל"חלבנים" ההיסטרית, 1. יצירת קשר פרטית עם אחד מבתי החולים שם היא אפשרות. צריך לקחת בחשבון, שכדי לעשות "עיסקה" עם גוף בחו"ל, יש צורך: א. להגיע, טלפונית או מייל לאנשים הנכונים בבית החולים, כדי לקבל מידע על הדרוש. ב. לקחת בחשבון, שיתכן סירוב לעשות עסקה עם "פרטי" לא מוכר. ג. לתת את הדעת, שאולי נדרשים "דמי לא יחרץ" כדי לקיים את העסקה. ד. לדעת כי רק לאחרונה, מדובר על הסדרי השתלות חדשים שם, שגם מתווכים ותיקים לא יודעים, עדיין איך "לאכול" אותם. ה. לזכור כי מדובר בפיליפינים שאופיים לא תמיד ידוע ולא בישראלים צפויים. ו. לחשוב על כל מיני סיכונים נלווים לכל התהליך ובכל נושא. ז. לשים לב, שאף ישראלי לא העיד, או דיווח על עצמו, שעבר השתלה ללא תיווך. כטוח שהיו כאלה לפני שהמתווכים נכנסו לתמונה. לעניין קופ"ח וחברות הביטוח, רצוי לבדוק את אפשרויות המימון/ההחזר מראש. אחרי המעשה, תיתקלי בקירות ולבבות אטומים. 2. מתווכים הם לא "נחמדים", והיום כבר לא יזדהו ככאלה בגלל החוק. המידע עובר רק מפה לאוזן, (במרפאות מושתלים), רק לא לשכוח לבדוק כל פרט היטב. 3. את לא היחידה, וזה לא יעזור לא לך ולא לאחרים. פעולה הנעשית בהסטריה, רק גוררת טעויות, תשלומי יתר ומי יודע מה עוד. בהצלחה.

the milkmen

New member
קודם כל תודה ענקית../images/Emo24.gif

שנית.. אני חושבת שבשלב זה אני אקח נשימה גדולה ואכנס לתהליך לאט לאט תוך כדי הכנת שיעורי בית בהצטיינות לסיכום אם אני מבינה נכון זה לא משנה שנאמר יש לי את כל הכסף להשתלת עדיין רצוי מכול הבחינות שציינת לעבור בדרכים המקובלות.. תודה ואיזה כיף גדול שיש פורום כזה אני יוצאת לדרך.

Avraham F

New member
תגובה

ל"חלבנים", עיצה לחיים, לומר ש"כסף לא משנה", או " יש לי את הכסף", אולי זה טוב למצוא (לצוד) חתן, אבל לא למצוא (לחפש) כליה, ההבדל, לגבי הכליה, האופורטוניסטים (הנצלנים), רק יחכו לך (יתנפלו עליך) בפינה. לגבי החתן, עד שלא תעמדי על קנקנו, יש לך תמיד את האפשרות להחליף. בריאות טובה יותר והעיקר סבלנות.

ריס26

New member
אפשרי בהחלט

דיברתי עם שני חולים שעברו את התהליך ללא מתווכים. אני גם שוקל לבצע זאת ללא מתווך מכיון שזה מוזיל ב15000$ בערך ויש אפשרות לקבל את אותו טיפול. ההסתפקות שלי היא שאולי לא אקבל את אותו טיפול כמו עם מתווך מפני שלמתווך יש פרבילגיה ותנאי סוחר ולא צרכן פרטי שהוא לקוח חוזר ומכניס עתידי ואני חד פעמי אך יכול להיות שאילו חששות שוא. לגבי החזר קופח, נראה לי שהם דורשים קבלות ואישור מנפרולוג בארץ שאכן עברת השתלה ואז הם מחזירים. לא יתכן שהקופה תגיד לי איך ועם מי להגיע אלא אם כן יש חשש לסחר באיברים(יש איזה אמוטיקון של עין אחת סגורה? שים אותו כאן).תראי, אם פעם אחת היתי עובר את ההשתלה בחו`ל ולא משנה היכן, היתי רואה את המבצע הזה בקלי קלות אך כעת שאיניני יודע למה לצפות אז יש חששות. רפואה שלימה.

mushtal

New member
לחדשה בעסק

תשמעי, אני יודע מה קורה לך , פשוט כי היתי במצבך , . 1. את צריכה לאסוף אינפורמציה אין לך ברירה 2. לסוע לבד למנילה זה לא נבון כי שם כולם עובדים עם מתווכים על בסיס עסקי ואם אין לך קשרים מתאימים אז מוטב שלא תסעי 3 תפני לד"ר בן דוד בתל השומר הוא יעביר לך רשימות של מתווכים רצינים ואמינים 4 אל תתעסקי עם כל מיני יועצי חינם וירטואלים. קחי את הרשימה שתקבלי מד"ר בן דוד , ותתחילי לעבוד איתה ותראי שאחרי חודש חודשיים יהי לך מספיק ידע כדי לקבל החלטות נכונות. בהצלחה

keshet73

New member
שוב תודה.. לכולכם ולמושתל

קודם כל חג שמח ושלום לכולם נעים להכיר, אני מסתובבת בפורום כסמויה כבר זמן מה, לפחות בשנה האחרונה מאז שפגשתי את בעלי היקר והוא יהיה בקרוב כנראה מועמד להשתלת כליה. אני רוצה להודות לכם כאן באופן אישי, על התמיכה העזרה ההבנה והכי חשוב האופטימיות, בזכותכם ובזכות אנשים יקרים כאן בפורום אנחנו עוברים תהליך של "להתרגל למציאות החדשה" ולגלות שהשד לא נורא כול כך ושנישארים בחיים
אז תודה שוב. שנית מושתל יקר יופי של אינפורמציה והיא אכן חשובה מאד, לגבי דר' בן דוד, האם זה בסדר לפנות אליו ככה בלי שום הכירות מוקדמת? אם יש לך פרטים אני אשמח אם תוכל להעביר לי במייל. ו בזכות הטיפים המאד טובים שקיבלנו כאן החלטנו לקחת אויר ולהכנס לתהליך לאט ובטוח כדי לא ליפול על כל מיני אנשים סתם.. וגם אתה צודק לגבי היועצים הוירוטאלים, לאט לאט אנחנו מבינים שהדרך הטובה ביותר היא דרך אנשים כמוך שעברו את התהליך ושאו יש ברשותם אניפורמציה רלוונטית. שיהיה חג נהדר ובריאות הכי חשוב קשת

למעלה