תגדיר "יצטרכו". הלכה למעשה זה כמובן לא יקרה. אם תיאורטית הם "צריכים"? על זה אפשר לדון. אבל זה דיון אקדמי נטו. לא דיון מעשי בשום צורה (ולא בגלל זהות המתדיינים למקרה שזה לא ברור).למי שחושב ששופטי בג"ץ לא יצטרכו לעמוד בפני ועדת החקירה
זאת בדיוק הבעיהתגדיר "יצטרכו". הלכה למעשה זה כמובן לא יקרה. אם תיאורטית הם "צריכים"? על זה אפשר לדון. אבל זה דיון אקדמי נטו. לא דיון מעשי בשום צורה (ולא בגלל זהות המתדיינים למקרה שזה לא ברור).
אולם... מציאות זו לא נובעת מכך שאין לבית המשפט אשמה/אחריות כזאת או אחרת. זה פשוט נובע מכך שלא ניתן לחקור אותם על כך, לא כל שכן להעמידם בפני ועדת חקירה. נושא אחריותם ו/או אשמתם, יישאר נושא ציבורי אך לא יגיע למסלולים אחרים.
אלו שני דברים שונים. העמדת שופטי העליון לבחירה/בחינה ציבורית טרם היבחרם זה דבר אחד. העמדתם לחקירה ציבורית על פסקי דין שנתנו בדיעבד, זה עניין אחר לחלוטין.זאת בדיוק הבעיה
לו שופטי בג"ץ היו עומדים לבחירת הציבור כמו פוליטיקאים היה אפשר להעמידם לדין הבוחר.
אולם הם לא.
שערות תצמחנה על כף ידך קודם לכך...x.com
x.com
לא חשבתי אחרת כשמדובר במועצת האייטולות הזושערות תצמחנה על כף ידך קודם לכך...
אתה כל כך טיפש, וכל כך בור שמי שאוהב אותך צריך להתיפח בבכי.x.com
x.com
כששמאלני מקלל אותי זה סימן שעשיתי או אמרתי דבר נכוןאתה כל כך טיפש, וכל כך בור שמי שאוהב אותך צריך להתיפח בבכי.
העליבות של הסיסמה הזאת שאתה חוזר עליה שוב ושוב, מאוד הולמת אותך. ואגב, אין מדובר בקללות שמכוונות לעתיד. ההווה שלך מעורר שאט נפש.כששמאלני מקלל אותי זה סימן שעשיתי או אמרתי דבר נכון
ככל שקיללותיו גדולות יותר כן מה שעשיתי היה נכון יותר.
טפש אינה קללה ואינו גדוף, אלא מסקנה אוביקטיבית נטולת-הטיה מבוססת-התבוננות...כששמאלני מקלל אותי זה סימן שעשיתי או אמרתי דבר נכון
ככל שקיללותיו גדולות יותר כן מה שעשיתי היה נכון יותר.
יש אנשים מוזריעם שנהנים להתגלות כטפשים. (עוד הוכחה שהם אכן טפשים...)טפש אינה קללה ואינו גדוף, אלא מסקנה אוביקטיבית נטולת-הטיה מבוססת-התבוננות...
לא ברור איך אפשר להתייחס ענייני בלי להוציא אותך מטומטם.x.com
x.com
מקווה מאוד שחמדת לצון בתגובתך זו ולא התכוונת אליה ברצינות...לא ברור איך אפשר להתייחס ענייני בלי להוציא אותך מטומטם.
אתה מביא שקרים של רוטמן. בג"צ לא התערב ב"גילוח" הבתים וזה היה ליד ציר נצרים ולא ליד פילדלפי.
מזוז היה יועץ משפטי ולא שופט בעליון.
כרגיל, אתה לא מבין על מה מדובר או סתם עושה מעצמך דביל.מקווה מאוד שחמדת לצון בתגובתך זו ולא התכוונת אליה ברצינות...
אולם לטובת אלו שבמקרה קוראים את דבריך ברצינות בטעות נציין:
* מזוז אכן היה שופט בעליון כמובן. אמנם היה גם יועמ"ש (למרבה הצער). אין כל סתירה בין הדברים זולת בדמיונו של כותב שכותב מתוך אמוק ה'השמץ בכל מחיר'.
* לא התעמקתי כרגע בדברי רוטמן, אך כשמדברים על גילוח בתים למניעת הברחות כמובן שמדברים על ציר פילדלפי וזה מעולם לא היה רלוונטי לציר נצרים (שם אולי דובר על גילוח בתים למניעת טרור, אך זה עניין אחר לחלוטין כמובן).
* בג"צ התערב יותר מפעם אחת ב"גילוח בתים" ברצועת עזה.
* המשפט הראשון שלך בתגובתך מאוד נכון וכאמור, אין לי אלא לקוות שפשוט שתית לשוכרה ולא קלטת מה אתה בדיוק כותב. אחרת זה עוד יותר עצוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.