למי שחיפש את ה MEGABOX היפני פה
S StaffordshirE New member 29/10/06 #2 וואי איזה זול@#% חבר'ה אני מציע לכל מי שאוסף להציע הצעה על הדבר הזה!! אם רק לא היו חוסמים אותי מEBAY
S StaffordshirE New member 29/10/06 #4 חסמו אותי כי לא הצלחתי לשלם לאיזה בנאדם, רציתי לשלם אבל לא הצלחתי, הייתה לי בעיה בכרטיס אשראי, הוא הגיש "תלונה" וחסמו אותי וEBAY זה אתר מכירות של מוצרי יד ראשונה/שניה/שלישית והלאה..האתר הכי גדול בעולם מהסוג הזה.
חסמו אותי כי לא הצלחתי לשלם לאיזה בנאדם, רציתי לשלם אבל לא הצלחתי, הייתה לי בעיה בכרטיס אשראי, הוא הגיש "תלונה" וחסמו אותי וEBAY זה אתר מכירות של מוצרי יד ראשונה/שניה/שלישית והלאה..האתר הכי גדול בעולם מהסוג הזה.
S StaffordshirE New member 29/10/06 #5 אה..אוקיי..עכשיו קלטתי ששאלת מה זה הMEGABOX...חשבתי דיברת על EBAY המגהבוקס זאת חבילה של הסינגלים של מגהדת' ..דבר שווה
אה..אוקיי..עכשיו קלטתי ששאלת מה זה הMEGABOX...חשבתי דיברת על EBAY המגהבוקס זאת חבילה של הסינגלים של מגהדת' ..דבר שווה
T the disposable hero New member 30/10/06 #7 זול?!?! כרגע (7 דקות לסיום) זה על 127 דולר... עדיף שלפני שאני אזמין דבר כזה אני אקנה דבר כלשהו של מגהדת'
זול?!?! כרגע (7 דקות לסיום) זה על 127 דולר... עדיף שלפני שאני אזמין דבר כזה אני אקנה דבר כלשהו של מגהדת'
B barlevy New member 30/10/06 #9 זה אכן נסגר במחיר זול אולי הפריט הכי נדיר של מגדת' שכולל 5 דיסקים+ספר - ויצא רק ביפן