למי שחשב שיהיה גלגל הצלה, תקראו את זה

למי שחשב שיהיה גלגל הצלה, תקראו את זה

איזה כוכב "אקס פקטור" מחזירה לבמה?
http://celebs.walla.co.il/?w=/3600/2703751
הפקת אקס פקטור מחזירה את חיליק כהן לתכנית היישר לשלב ההופעות החיות, בלי מחנה אימונים ובלי בתי השופטים.

אחרי שעשה בושות אל מול המצלמות כעס על בר רפאלי וירד על השופטים - הפקת התכנית החליטה להחזיר את הנבחן הכי שערורייתי של "אקס פקטור" לבמה. וואלה! סלבס פריק שואו
אותו פרופומר חוזר לבמה, ולא סתם - אלא היישר לשלב ההופעות החיות. כן, בהפקת התכנית החליטו ללכת עם הגימיק עד הסוף, כך שבימים אלו כהן כבר עובד על נאמבר משל עצמו, הכולל הרכב רקדנים, שישודר כחלק מהתכניות החיות של הריאליטי.

אם זה נכון, לדעתו של השועל זה פשוט ביזיון.אחרי כל המתמודדים, ובעיקר המתמודדות הטובות שהעיפו, דווקא אותו מחזירים שאפילוח לא עבר את האודישן הראשון?

xjoiq

New member
שיתארח באנטרטיקה אצל הפינגווינים לא בפריים טי

ים אצלי בסלון

על פי מה בדיוק קבעת את זה?

תקרא את הכתבה, כתוב במפורש שהחליטו בהפקה להחזירו ישירות להופעות החיות בלי מחנה אימונים ובלי לעבור את שלב בתי השופטים.
מה שאומר ששירי מגיעה להופעות החיות עם 4 מתמודדים בקטגוריה שלה, בעוד שכל שאר המנטורים רק עם 3.

וגם אם מה שאתה טוען נכון, מה פתאום שיביאו מתמודד שאפילו לא עבר אודישן ראשון כאמן אורח בהופעות החיות? חסרים אמנים בארץ?

גשם 11

New member
לא זוכרת איפה קראתי.. חכה ותראה .

זה גם הרבה יותר הגיוני.

גשם 11

New member
ציטוט

"על פי גורמים בהפקה, מדובר כמובן כחלק מהשואו של התכנית - ולא, חיליק לא חוזר כמתמודד מן המניין - כך שאתם יכולים להסיר דאגה מלבכם."

הבנת הנקרא עדיין יש לי...

ולמה שיביאו אותו כאורח אמן? חסרים אמנים בארץ?

האם זה אומר שלמשתלם לקלל את השופטים, כי ככה מקבלים הופעת אורח בנוקיה?

GALxp

Well-known member
נראה לי שכל האודישן שלו היה מבוים... לכאורה

GM1988

Well-known member
דווקא מעניין לי לראות אותו בשלב ההופעות החיות

אחרי מה שקרה במהלך האודישן שהוא לא עבר...
אני חושב שזה נועד ליצור עניין בתכנית (בהתחשב כמובן במה שחיליק יעשה על הבמה) ולא מעבר...
למה לא לקחו מתמודד אחר? זו שאלה טובה, אך אין לדעת מה התחולל שם שהחליטו דווקא עליו.

לי אישית זה מעניין, מודה
(במיוחד הבדיחה שבזה).

GM1988

Well-known member
עדיף שהיו מזמינים להופעות את הילה שליו

למרות שהיא ביץ' ויהירה וכו'... היא זמרת ענקית!

למעלה