למי שיודע ומי שלא..

CitizenErased

New member
למי שיודע ומי שלא..

הפסטיבל באוקטובר הקרוב בוטל. זה לא קשור ללהקות שכן היו אמורות לבוא, אף להקה לא ביטלה את הגעתה ספציפית (לא היו מבטלים פסטיבל שלם בגלל זה כי כן היו מתוכננות מספיק להקות אחרות). אני עוד לא יודעת מה הסיבה אבל יאמרו לי בימים הקרובים. בכל מקרה התכנון נכון לרגע זה הוא שהפסטיבל יתקיים שנה הבאה ומיוז אמורים להגיע, לא יודעת בקשר לשאר. זה כל מה שאני יודעת נכון לעכשיו, אני מאוד מבואסת ולהכנס כל פעם לפורומיוז ולראות תגובות מאוכזבות בוודאי לא עושה לי יותר טוב ועכשיו גם פה יהיו עוד.. אם אתם רוצים עוד מידע בבקשה אל תציקו לי בMSN. באמת שאני מעדיפה לא לדבר עכשיו. כל מה שידוע לי כתוב כאן ובפורומיוז. וכשאני אדע עוד אני אכתוב כאן ובפורומיוז.

oshriti123

New member
במילה אחת?

צפוי. אבל היי, את לא צריכה להתבאס כ"כ בגלל זה. אז שנה הבאה.. העיקר שמיוז באים :)

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה היה טוב מדי להיות אמיתי. כל-כך רציתי לראות את פלאסיבו, כל-כך. וגם התחלתי לשמוע את מיוז לקראת זה, וגם אותם אהבתי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif

בדיוק שאני חושבת על הפסטיבל ונכנסתי אתמול בלילה וחיפשתי כאן אוף לכתוב בו "היי כבר יולי! מה עם הפסטיבל?? יש התקדמות?" פתאום קלטתי כאן הודעה מנוצלש"ת עם שתי הודעות דיי מוזרות.. ואז התחלתי.. "הא? זה בוטל? היה כאן שרשור ואף אחד לא סיפר לי
פיספתי משהו?" בסוף אחרי כמה שעות מתן כבר שלח לי הודעה וסיפר..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יש לזה גם צד טוב.. אולי.. בשבילי :\

אם אין כלום עכשיו בסוכות.. אז זה אומר? אם יש לי מספיק כסף אני טסה להופעה של מדינה לייק
פחחח.. אם יהיה לי כסף ;; ומה שניראה לי.. יהיה חסר לי איזה שליש מהמחיר..

orw93

New member
תכלס../images/Emo4.gif../images/Emo205.gif

אבל לא הבנתי, אז זה כן התקיים מתישהו במהלך השנה?

לאא ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo223.gif

אבל לא הבנתי מיוז יגיעו רק שנה הבאה? כלומר השנה בטוח לא? זה באמת היה טוב מדי כדי להיות אמיתי ;[

טוב קראתי בפורומיוז../images/Emo223.gif

אין מיוז השנה =/ עד שהתחלתי לעכל את זה שהם באמת באים אוף, רק שMCR לא יבטלו גם

Luna Sphere

New member
אני לא מתכוונת לרשום הודעה מבאסת..

רק לומר שתרגישי טוב לירון זה יעבור אחרי כמה זמן.. ותתעודדי בזה שלפחות ראית אותם הרבה פעמים ואמ זה לא שזה לגמרי נורא, יש את שנה הבאה!

MrMinus

New member
Hell yeah

אולי עד שנה הבאה כבר ישתפרו היציאות בצבא קצת

elknetld2kil

New member
eופי-פייסט מפורומיוז

קודם כל, את לא צריכה להתמצל בפני אף אחד. כל אחד צריך להגיד לך תודה שבכלל עשית את כל המאמץ הזה בשביל כולם. את ראית את מיוז כבר |מספר תלת ספרתי| פעמים, ואת עשית כל מה שיכולת כדי שגם אנשים אחרים יהנו מזה, בלי לבקש שום תמורה ושום הכרת תודה. חוצמזה, אני בטוח שבלעדייך לא היינו מגיעים בכלל למצב כזה שלהקות ברמה של מיוז ופלסיבו מגיעות לארץ, אז תני לעצמך קרדיט ענק על זה שהצלחת להזיז שם את כל העניינים מאחורי הקלעים. בקיצור, אל תרגישי מבואסת. תודה רבה על המאמץ שלך, ותדעי שזה באמת מגיע לך! עכשיו יש לך שנה שלמה לנדנד לMars Volta וRATM שיבואו גם לארץ...

MoonyAvFreak

New member
זה היה צפוי טיפה :|

בכל מקרה ני לא מעריצה של הלהקות האלו, אבל זה עדיין טיפה מבאס.

CitizenErased

New member
כתבתי הודעה חדשה בנושא בפורומיוז שחשוב לי...

שכל מי שהתבאס מהקטע, יקרא.. אז בבקשה תקראו.

למעלה