למי שיכול לעזור אני מבקשת את עזרתכם

רותי 11

New member
למי שיכול לעזור אני מבקשת את עזרתכם

הבנים שלי נמצאים כרגע במקסיקו - קנקון - סנטה מריה - ככה בכל אופן הם אמרו לי הבעיה היא שהם לא יצרו איתי קשר מה - 6.4.08 וזה מאוד לא אופייני להם הם היו מתקשרים לפחות פעמיים בשבוע, ופתאום הם לא יצרו קשר עם אף אחד בארץ וגם דרך האינטרנט אין קשר איתם למרות ששלחתי להם הודעות, הבקשה שלי היא אם אתם יודעים אם האזור הזה מסוכן (למרות שאני חושבת שלא) וגם איך אפשר ליצור קשר עם המקום? האם יש נציגות ישראלית שם? אודה לכם על תשובה מהירה.

LunaNegra

New member
שלום רותי ...

איזור קנקון אינו נחשב מסוכן, אך כמו בכל מקום יש להצמד לכללי הבטיחות. ככל הידוע לי אין שגירירות ישראלית בקנקון, השגרירות נמצאת במקסיקו-סיטי. אני בטוחה שתוכלי ליצור קשר עמם, ואולי הם יוכלו לסייע במידת הניתן. אני אנסה לבדוק בספר של לונלי פלנט ולהיזכר מהן האכסניות הפופולריות לישראלים בקנקון, שווה לשלוח להם מייל (בעת רישום צריך לתת שם או מספר דרכון) מחזקת את ידייך ...

רותי 11

New member
תודה רבה לך - עד כמה שידוע לי

הם שוהים בבית מלון ולא באכסניה

רותי 11

New member
הם כל כך נהנו

והפרש השעות (9) ככה שהם די נסחפו ולא שמו לב - אני כבר כמעט ופניתי לשגרירות. בכל אופן תודה לכם על העזרה שלכם.

natyh

New member
מפתיע מאד

האזור מלא באינטרנט ובאפשרוות להתקשר. צרי קשר עם משרד החוץ , וביטוח הנוסעים שמתמחים בנושאים אלו.

רותי 11

New member
זה גם מה שמוזר לי

והדאגה שלי היא בפרט שאחד הבנים חולה במחלת כרון ואני חוששת שאולי קרה לו משהו השאלה היא אם בשגרירות יכולים לבדוק אם הוא חלילה מאושפז או משהו כזה?

natyh

New member
פני למשרד החוץ

הם עשו ועושים רבות לטובת המטיילים עכשיו הענין כבר ברור יותר כנראה שלא מעונינים להדאיג אותך. פני במקביל לביטוח הנוסעים כנראה שהם זקוקים לעזרה ולא יודעים איך וממי לבקש .

רותי 11

New member
תודה רבה לכם על העזרה

אני כבר אשלח מייל לשגרירות במקסיקו ונראה מה תהיה תגובתם

natyh

New member
למשרד החוץ יש חדר מצב

תפקידו לטפל בבעיות כאלו הם כבר יפנו למי שצריך כנ"ל לביטוח נוסעים של שילוח הראל הכולל חילוצים בהנחה וקיים . בתקוה לבשורות טובות.

רותי 11

New member
תודה רבה לכם - אבל נמצאה

האבדה. שיהיה לכם חג שמח וטוב שאתם כאן

natyh

New member
שמחים לשמוע

טוב בכלל שאנשים ידעו על האפשרות לאתר מטיילים זו הזדמנות אגב לסגור את ענין ביטוח הנוסעים שלהם שאאם הבנתי נכון לא ממש נעשה . במקרים שמזדקקים לחילוץ או רופא מכל סיבה שלא תהיה טוב שיהיה . משרד החוץ יעשה את העבודה למי שיזדקק אך מאוחר יותר יגבה תשלום מלא ומחיר מסוק עם צות חילוץ אינו זול כלל וכלל ....

רותי 11

New member
הם בהחלט עשו ביטוח נוסעים

כולל חילוף וכולל מחלות מיוחדות הם ממש לקחו את הביטוח הכי מקיף

natyh

New member
שמח לשמוע

נשמח לראות גם קצת תמונות ולהבין מדוע לא יצרו קשר.

רותי 11

New member
תמונות של המקום עדיין הם

לא שלחו לי למרות שהם טוענים שלא יכול להיות מקום יפה יותר בעולם מקנקון. הם פשוט שכחו את עצמם, והכניסו את כולנו כאן ללחץ. ושוב תודה על העזרה והתעניינות ושיהיה לכם חג שמח.

למעלה