למי שיכול לעזור

mmm wondering

New member
למי שיכול לעזור

שלום :) אז ככה היות ושלא קיבלתי מעון עדיין באונ' חיפה בגלל שלא נרשמתי בזמן וכך אצטרך לחכות לתחילת השנה כדי להיכנס לרשימת ההמתנה..בקיצר אני מחפשת דירה ...מישהו אולי יודע אם יש איזשהו פורום שיכול לעזור לי לחפש למצוא סטודנטיות המחפשות שותפה?? כי הפורום באתר האונ' משום מה אני לא יכולה להירשם אליו אודה לכל מי שיעזור :)

Leena

New member
מזל טוב לכל המתקבלים!!

סוף סוף החלומות שלכם יתגשמו.. לכל מי שבהמתנה .. מחזיקה לכם אצבעות .. זה מתקרב . מצטרפת בשאלה חשובה , איפה לבחור מעונות בטכניון , איזה מעון הכי טוב לשנה א' ..? אשמח אם יהיו תגובות בנדון . תודה .

yaser21386

New member
מדברים הרבה על מזרח חדש

או קנדה ... אבל אין לי האמת מידע מורחב. את איינשטיין אני מכיר באת"א. מחר אני אכיר אותם לעומק.

sidanb

New member
מעונות בטכניון

בתור בן אדם שלמד בטכניון אני יכול להגיד לך שבחירת המעונות תלויה רק בך באופי שלך בגמישות שלך וכ'. מה שכן את צריכה לזכור שככל שהמעונות נחשבים טובים יותר אז התשלום עליהם יותר גבוה. אני למדתי 3 סמסטרים בטכניון וגרתי בעזה (ריפקין או משהו כזה) ובסנט. לכל מגורים יש יתרונות וחסרונות לדוג' בעזה זה ביתן (הרבה אנשים לא זוכר כמה בדיוק) עם 2 אנשים בחדר, מקלחות משותפות, מטבח משותף. בסנט זה דירה של שש איש גם כאן מטבח משותף שירותים משותפים וכו' אך כמות האנשים קטנה יותר אומנם החדר קקטן יחסית וזה בקצה העולם (לא בדיוק, תלוי מאיזה פקולטה). מעונות שנחשבים טובים הם מזרח חדש או קנדה בסופו של דבר הבחירה היא שלך (בערך, הטכניון בוחר בסוף) מקווה שעזרתי עידן

Carla12

New member
שלום לינא ../images/Emo13.gif

בקשר למעונות - הבנתי שסטודנטים לרפואה שנה א' מתגוררים במעונות סקל באלימבי , כנראה שהם הכי קרובים לפקולטה . ואת האמת אני לא יודעת איך החדרים מחולקים וכו'.. את מבררת לאחיין שלך ? ;)

Leena

New member
היי קרלה ,

אמת שכן , מבררת לאחיין שלי , הוא לא מסכים שנבקר שם.. אמת שלא ברור לי מה ההבדלים , הבנתי שסקל ברחוב אלנבי הוא עבור רפואנים , השאלה , הם יכולים לבחור אחר .. שמעתי שהבניין נורא ישן .. מה החלטת קרלה , איפה תלמדי ?

Carla12

New member
כפי שאני יודעת

שאי אפשר לבחור. מעונות סקל מוקצים לרפואנים בלבד ובמקרה שמישהו אולי מבקש ולוחץ יקבל מעון אחר , או שלפעמים לא יהיה מקום פנוי שם אז נותנים מעון אחר.. גם אני שמעתי שהבניין ישן ובעל תנאים לא כך נוחים וכו'. אני זוכרת שיש מישהי בשם GREYS כתבה פה לא מעט על המעונות של רפואנים במיוחד , תריצי חיפוש את בטח תמצאי את הקישורים.. בקשר להחלטה שלי - עדיין מתלבטת.. אני לא מצליחה לשכנע את עצמי לוותר על רפואה ומצד שני אני לא כל כך בטוחה שאני ארגיש נוח עם כל תנאי המקצוע הזה..אני לא יודעת..
לא מעט דברים רצים להם בראש שלי ואני לא מפסיקה לדבר עם רופאים וסטודנטים וכו' וכמעט אין מי שמעודד ודוחף אותי להמשיך עם הצעד הזה..אני רק מקבלת תשובות של מרמור והחמצה..אמת שזה משפיע עלי לרעה וגורם להתלהבות שלי כלפי רפואה להתפוגג מדי יום.. מקווה שיהיה טוב בסוף
לינא אם יהיו לך תשובות בקשר למעונות אני אודה אם תוכלי לספר לי..

Carla12

New member
היא שרשרה את זה

ל- mmm wondering
אז בטח שלא קיבלת את המסר !

למעלה