למי שיש דיסקים מיותרים בבית

למי שיש דיסקים מיותרים בבית

יכול לעשות בהם שימוש נחמד

סמלת

New member
ממש לא טיפשים

אצלך לשמוע "שחור" ישר מדליק נורה אדומה כי לכהי עור בארץ קוראים אתיופים או מזרחיים בעוד שבארה"ב המילה שחור מתייחסת באופן ישיר לאפרו אמריקנים, כושים, ניגרים או איך שלא תירצי לקרוא להם.. לכן אפשר להבין איך גברים נפלו במלכודת הזאת...

נגיד.... אז לא רק השורה הראשונה

מי שנפל בפח או שממש טיפש או שקרא רק את ה3 שורות האחרונות שזה לא סותר את האפשרות הראשונה.... תאמיני לי גם אם היה רשום "אוהבת לאכול בונזו" אנשים היו מתקשרים

../images/Emo6.gif

בזמן ביקור ראש הממשלה בארה"ב , ניגש אליו יהודי חרדי ונישק את מעילו ואמר לו: "אתה בשבילי כמו ספר תורה" . ראש הממשלה בצניעותו אמר לו: "אל תגזים, מדוע אתה אומר את זה?" אמר החרדי: "כל שבוע יש לך פרשה חדשה".....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גבר אחד הלך לעבודה. פתאום ראה אישה עם רגליים יפות. חשב לעצמו: הלוואי שלאשתי היו כאלה רגליים יפות ..... כעבור מספר דקות ראה אישה אחרת עם מותניים יפות. חשב לעצמו: הלוואי שלאשתי היו כאלה מותניים יפות..... לא עברה שעה וראה עוד אישה עם חזה יפה. חשב לעצמו: הלוואי שלאשתי היה כזה חזה יפה. וכך הלאה במשך כל היום. בערב כשחזר הביתה שאלה אותו אשתו "איך היה בעבודה?" הבעל ענה לה: "אל תשאלי, כל היום חשבתי עלייך ".

../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

דברים שקשה להגיד כשאתה שיכור: 1. ספציפי 2. אינפורמציה 3. אינטרקונטנטינלי דברים שמ-א-ו-ד קשה להגיד כשאתה שיכור: 1. דיסציפלינה 2. קרדינלי 3. השפעות סוגסטיביות דברים שממש בלתי אפשרי (!) להגיד כשאתה שיכור: 1. תודה, אבל אני לא רוצה לשכב איתך. 2. לא, אני לא רוצה עוד בירה. 3. איפה השירותים הקרובים? אני מסרב להקיא ברחוב. 4. אני מצטער, אבל את לא ממש הסגנון שלי. 5. אני לא מעוניין לריב איתך מכות. 6. לא, אני ממש לא יכול, אף אחד לא רוצה לשמוע אותי שר. 7. תודה, אבל אני לא אנסה אפילו לרקוד, אין לי קורדינציה ואני לא רוצה להיראות כמו אדיוט. 8. אני צריך לחזור הבייתה מוקדם, אני חייב לעבוד מחר בבוקר. 9. לא , אני לא שוכב איתך בלי קונדום, זה ממש חסר אחריות. 10. ערב טוב שוטר, יש מזג אוויר נעים, לא?

סמלת

New member
ההתחלה מצחיקה../images/Emo6.gif

למרות שיצא לי להתפלצן על קוגנטיבי אסוציאטיבי ודטרמיניסטי תוך כדי סטלה ממש קשה

סמלת

New member
אויש תנוחי..בסטלה "זה מה זה" קשה../images/Emo6.gif

אני בקושי יכולה לתקשר עם המלצרית לעוד כוס

למעלה