למי שיש הוט

odysee

New member
למי שיש הוט

היום בשעה 1:30 פרוייקט המכשפה מבלייר ואחרי זה ב2:50 דרקון אדום צפייה מהנה..

ImZ

New member
אני ניסיתי בעבר לצפות בסרט

פרוייקט המכשפה, ולצערי לא הייתי מסוגלת למשך יותר מחמש דקות, זה כל הזמן קפץ לי בעיניים ועשה לי סחרחורות. חבל. לעומת זאת, ממליצה על דרקון אדום, במיוחד בגלל השחקנים (מלבד ג'וליאן מור - אני לא סובלת אותה), רייף פיינס המעולה, ופיליפ סימור הופמן, וההוא מ"15 דקות", שחכתי את שמו, וכמובן אנתוני הופקינס. קאסט מצויין.

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif ג'וליאן מור משחקת

ב-"חניבעל" ולא בדרקון אדום. שכחת את אדוארד נורטון והארווי קייטל.

ImZ

New member
חחחח, אז הסרט דרקון אדום

הוא כן מעולה מכל הבחינות....(אין ג'וליאן מור)...

chaos567

New member
לגבי המכשפה מבלייר

מה קורה בסוף הסרט(הבחורה צורחת ורואים את מייק מסתכל על משו אם אני לא טועה)? מה אנחנו אמורים להבין? זה אמור להיות דרמטי? לא ממש הבנתי מה הרעיון....

odysee

New member
קודם כל הסרט ענק..!

במיוחד אחרי שאתה מבין שכל זה קרה באמת.. אני עכשיו מת לראות את 2 מעניין אם גם זה אמיתי.. בכל מקרה כשמייק הסתכל על משהו גם אני בהתחלה לא הבנתי מה קרה והתבאסתי שזה נגמר אבל אחרי זה חשבתי שאולי זה כמו הסיפור הזה שמישהו סיפר בתחילת הסרט שהיה מישהו שלקח זוגות של ילדים היה מצמיד אחד לקיר ואת השני הורג.. טוב גם אם זה לא זה הקטע שזה נגמר בדיוק שם זה חלק מהסרט כי בכל זאת אם המצלמה הייתה קולטת משהו זה היה מסביר הרבה דברים..

chaos567

New member
הצליחו לעבוד עליך הא?

פרטים על ההכנה של הצופים לסרט תמצא כאן. זו הסיבה שהאמנת שזה באמת קרה.. אבל זה לא. הכל פיקטיבי. למרות שזה לא מה שהם רצו שתחשוב :)

NiKi†a

New member
מה יש להבין?

*חושבים* שקיימת מכשפה וקב' בת 3 ילדים הולכים לחקור אם זה באמת נכון. וקורים להם כל מיני דברים
מסובך הא? סרט ענק.

FrecCo

Active member
חח זה לא רלוונטי להיום..

למרות שהיו שידורים חוזרים היום בצהריים...

dk171

New member
אם משהו יודע..

מתי משודר פעם הבאה פרויקט המכשפה מבליר בהוט מוזמן להודיע...! רוצה לראות תסרט כבר הרבה זמן - נמאס לי לראות חצאי סרט

למעלה