למי שיש נסיון בחתונות, עזרה בהערכת כמויות...

למי שיש נסיון בחתונות, עזרה בהערכת כמויות...

היי לכולם. אנחנו מתחתנים בעוד מספר חודשים, ומתכננים להביא לבר שברחבת הריקודים, אלכוהול שאנחנו קונים בעצמנו, במקום לשכור את השירותים של הבר (אמור להיות זול יותר). הרכבנו רשימה של אלכוהול שלדעתנו תספיק (ואפילו מעבר). אם יש למישהו נסיון בבירמון בחתונות ואירועים, נשמח אם תוכלו להתייחס לכמויות מכל סוג (מעט מדי, יותר מדי, ואפילו לגבי האיכות). (מצפים לאירוע של כ - 400 איש, עם 100 + צעירים לערך... שתיינים ממוצעים :) ). תודה מראש. ויסקי 3 ג'וני ווקר שחור 3 שיבס 2 ג'יימסון וודקה 8 פינלנדיה 7 אבסולוט 5 פיג'לינג 1 קלואה 1 בייליס 1 מידורי 1 דרמבוי 4 סאוטרן קומפורט 5 ייגר 1 שרידנס - אופציונלי 2 מרטיני ביאנקו: לבן / אדום 3 ג'ין: גורדונ'ס 1 רום - בקרדי 1 קשאסה טקילה 2 גולד 2 סילבר
 

Wolfindale

New member
אוסף חביב ביותר...

אם יש אנשים שאוהבים מרטיני אז 2 בקבוקים זה בהחלט לא מספיק... 10 אנשים שאוהבים מרטיני מסיימים 2 בקבוקים די מהר... וזה גם משקה שמבוגרים אוהבים... מבחינת הויסקי הכמות סבירה, אבל שוב, הכל תלוי בהרכב האוכלוסיה. ויסקי+וודקה+ייגר די מכסה את האיזור, ויש עוד פיג'לינג וסאוטרן ועוד ליקרים. גם טקילה ורום מספיק... השאלה היא כמובן מה אנשים שותים. כי אם זאת אוכלוסיה של בעיקר ויסקי יכול להיות שהויסקי ייגמר... אבל יהיה הרבה מה לשתות עדיין. אותו הדבר עם הוודקה... למרות שהוודקה באמת יש הרבה... שרידנס באמת לא חובה, אבל תמיד יפה שיש מבחר בחתונה. אני הייתי מוסיף עוד כמה בקבוקי מרטיני, באמת שזה לא משקה יקר ועם האוסף כאן זה לא באמת צריך להשפיע על ההוצאות... אפשר גם עוד בקבוק ויסקי או שניים אם רוצים לחסות את כל הפינות. סה"כ יפה ומכובד מאוד. נ.ב. אני במקום 5 פיג'לינג הייתי מגוון קצת, ז"א לא רק תאנים, אולי גם באטרסקוטש או תות או משהו בסגנון.
 

rustynail

New member
מזל טוב ותגובה!

בעיקרון מספר דברים שצריך לבדוק: 1.מה כשר ומה לא שתוכלו להכניס לאולם לדוגמא: בייליס ושרידנס הם משקאות חלביים ואני מניח שהאירוע בשרי אז אסור.... 2.שתייה קלה מה יש לעירבוב סטנדרט ולא: משקה אנרגיה כלשהו? טוניק? 3. מי ימזוג? ברמן שמבין ויכין קוקטיילים? או סתם נישהו והמשקאות יצאו או נקי או מעורבב עם משקה קל? אם אין קוקטיילים אז אין צורך בקשאסה, מעטים ישתו אותה נקי וכנ"ל מידורי אולי מישהו יערבב אותו עם תפוזים או ספרייט... מלבד זאת קחו בחשבון שתמיד משהו אם לא הכול יגמר במהלך הערב כדי להימנע מזה אולי עדיף בר שנותן בסיס טוב ללא הגבלה ואפשר להוסיף מספר בקבוקים יקרים יותר שלא בדיל ואם מתעקשים אז כמויות: 8 ליטר וויסקי בהנחה שמנה היא 50CC זה 160 מנות אפשר לחזק בוויסקי הזול יותר(ג'ימסון) 15 בקבוקי וודקה - עדיף להוסיף עוד אולי לשני ארגזים שזה 24 סה"כ... פ'יגלינג - 5 די והותר אבל סביר שיגמר! קלואה - מיותר! בייליס - מיותר! מידורי - מיותר! דרמבוי - מיותר! סאותרן - 4 מספיק אולי להוריד 1. ייגר - 5 מספיק אולי להוריד 1! שרידנס - מיותר! ביאנקו - 3 בקבוקים , רוסו מיותר! ג'ין - 2 בקבוקים ודי! בקרדי - אם מישהו מתכנן להכין מוחיטו אז לחזק אם לא אז 2 בקבוקים זה די והותר! קאשסה - מיותר! טקילה - גולד 3 בקבוקים, סילבר מיותר! לא לשכוח שאחוז גדול ישתה בירה אם יש ויין כנ"ל! ושוב מזל טוב! אני שוב ממליץ על לשלם לבר אירועים עבור שימוש ללא הגבלה ותוסיפו מספר בקבוקים שלא בדיל משלכם!
 

ליאור3001

New member
ליאת ואייל מזל טוב..צלצלו אליי אתן ייעוץ מהלב

שהיה לכם המון מזל טוב. אני בעל שירותי בר יוקרתיים ומיוחדים באזור המרכז שנקראים "קמילה בר" צלצלי אליי אתן לכם בשמחה רבה ייעוץ לגביי הכל.. שמי ליאור 050-424-424-8 קמילה בר
 

Wolfindale

New member
תגובה

1. בקשר לכשרות- אני עבדתי בגן אירועים כשר אבל לפעמים הכניסו ייגר וכו'. אני לא רואה הבדל בין זה לבין משקאות חלביים... 2. נכון שכל הליקרים מיותרים בעקרון, אבל אם הם קנו אותם כבר אז למה לא להביא? חוץ מהקשאסה כמובן שזה חתיכת בוקס לפנים כשזה נקי...
 

rustynail

New member
ההבדל!

1.משקה ללא אישור כשרות יוכנס לבר בד"כ לאחר הליכת משגיח הכשרות במקרה הטוב אבל זה טוב ויפה כל עוד חוץ ממנו אין בעיה מהותית במזיגה לאנשים, שומרי מסורת או אנשים יותר דתיים שבין האורחים, הסבר יותר מוצלח אנשים שומרי הכשרות אולי יאכלו עוף במסעדה לא כשרה אבל לא יאכלו בשר וחלב יחדיו, לכן משקאות חלביים הם איסור מוחלט המוריד את הכשרות מכל האירוע כולו ויכול להיות איסור של בעל האולם\גן אירועים! אני מעולם לא נתקלתי במשקאות חלביים בבר אירועים למעט אירועים חלבים! 2.מדוע לא להביא: מדוע לא לפתוח את הברז ולחכות שיגמר? אם כל מה שיעשה עם הבקבוקים זה שמישהו יפתח יטעם ישפוך אז חבל אפשר לשמור בבית למשהו יותר מתאים. או להזדכות על הבקבוק במידת האפשר ולקחת משהו אחר!
 

maxfain

New member
אהלן

מזל טוב. קודם כל עליכם לבדוק עם גן הארועים/האולם שלכם את מי הם מעסיקים בתור ברמנים. לרוב אולמות מעסיקים "ברמנים" ללא נסיון, לעיתים ילדים, שבואי נאמר בעדינות - לא יודעים כ"כ לערבב משקאות שהם מעבר לבסיסיים ביותר. את הליקרים החלביים אני ממליץ להוריד מהתפריט. קלואה גם. ג'יימסון הוא פופולרי בקרב הצעירים אז אפשר לתגבר בעוד בקבוק. פיג' (ליטר) - אני מציע להוריד גם אחד. להוסיף עוד מרטיני ביאנקו ולהוריד את הרוסו. טקילה סילבר להוריד גם. באופן כללי אני מציע לכם לקבל מספר הצעות מחיר מחברות המספקות שירותי בר, לתפריט בסיסי, ולתגבר עם מעט משקאות יקרים. כך תרוויחו (שוב בערבון מוגבל) ברמנים יותר מנוסים, אך ללא ספק יותר שמחים וכאלו שיעשו את האווירה קצת יותר טובה, גם אלכוהול חופשי במשך כל הערב וגם מפל שוקולד או כל שטות אחרת שהם מציעים בחינם..
בכל אופן, כדאי לבדוק עם האולם איזו שתיה קלה הוא מספק ולפי זה גם לבנות את התפריט, במידה והחלטתם ללכת על "עצמאי".
 
למעלה