למי שיש תמונות של התאומות אולסן

הדגדגן

New member
למי שיש תמונות של התאומות אולסן

שישים פה....יש לי מלא ואני מחפש כמה שיותר שיראו...אממ...איך להגיד....קצת עור! סיפרתי לכם כבר שאני חלמתי שאני קושר אותן אחת ליד השנייה ידיים למעלה ורגליים למטה שהם בביקיני ומדגדג אותן עד שיוצא להן הנשמה נכון? יאללה תפרסמו תמונות הלהלהלהלה!

הדגדגן

New member
תודה את מלאך!!!

השלישית באמת מצוינת!!! אני יודע שלדגדג את תאומות אולסן אני לא יכול, אבל...את יודעת מה אני בא לבקש,נכון? תחשבי על זה =)

כן...אבל אין לי הרבה כאלה...

אני אחפש בשבילך

הדגדגן

New member
בע??

דיברתי אם את רוצה להכיר להיפגש ומתישהו שאני אדגדג אותך חחחח מה חשבת שרציתי? =)

לא..פשוט....

א. יש לי חבר ב. אני רק בת 12 ג. אני לא נפגשת עם מישהו שאני לא מכירה! (נו...בנות מהפורום אני מכירה...) טוב, אז תעזוב אותי ביי!

אמממ...

הסתכלתי קצת בכרטיס האישי שלך...ראה שהלכת לכל הפורומים וכתבת שאתה מת לדגדג מישהי. פעם אתה אומר על התאומות, פעם על לואיסנה, ועל כולם, אז אני לא רוצה לריב איתך או משהו כזה, אבל הפורום הזה הוא לא בשביל להכיר אנשים, אני בטוחה שגם בשביל זה יש פורום, אבל זהו פורום של הערצה לתאומות אולסן, מחליפים חומר, מדברים, ולא כותבים ת´פנטזיות שלך (תתפלא, זה לא מענין את כולם) אז אם אתה לא מעריץ של התאומות אלא רק רוצה לדגד אותן, אז...

הדגדגן

New member
בע??

דיברתי אם את רוצה להכיר להיפגש ומתישהו שאני אדגדג אותך חחחח מה חשבת שרציתי? =)

RinRan

New member
אתה פשוט חולה נפש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני ממליצה לך ללכת לטיפול ומהר
מה לעזאזל אתה מטריד ילדות בנות 12
שרונוש- פשוט תתעלמי אוקיי
סתם מטורף אחד.....

gntk

New member
קארינוווווש!!!!!!!!!

וור אר יו???? לאיי סי אבל מHER!!!!!!! מ-ה-ר!!!!!

mk and a

New member
יאו תגיד בן כמה אתה שאתה מעיז

להפחיד ילדות בגיל 12 בסדר אני בגיל 16 אבל גם 16 מה אתה חולה נפש או משהו כזה כדאי לך לעוף מהפורום לפני שאני יתעצבן ויגיד לבן דוד שלי עידן מה אתה עושה פה ואז נראה אותך ואת המחשב שלך גבר

הדגדגן

New member
חחחח דבר ראשון

אני בן 16 גם דבר שני לא ידעתי שהיא בת 12 ושרון אני מצטער דבר שלישי אתה לא מפחיד אותי קטנצ´יק בוא נראה אותך (בכל מקרה אני מקבל מחשב חדש ביום שישי) טיפש!

למעלה