למי שיש תשובות...אשמח

למי שיש תשובות...אשמח ../images/Emo140.gif

הבן שלי מתגייס עוד חודשיים וחצי בערך..השאלה שלי היא מה אמורים להביא ביום הראשון לגיוס? האם מה שמקבלים מהצבא (ביגוד וכדומה) מספיק? או שיש דברים שצריכים להביא מהבית. האם חוץ מריקושט יש עוד חנויות לציוד לחייל? ושאלה מאד חשובה....שלחו לבני כרטיסים לנסיעה חופשית לאיזה מבדק...האם יש לגשת קודם כל לקופה להחתמה? או ישר עולים עם השובר לאוטובוס? תודה לכל מי שיתן לי תשובות

אימשל2

New member
תשובות מצוינות יש בפורום מתגייסים

ממליצה בחום לפנות למאמרים בפורום מתגיסים של תפוז. יש להם תשובות טובות בנושא. יש דברים שחבל לקנות בריקושט. גופיות ותחתונים (במיוחד לקרביים שמעדיפים בוקסרים - במיוחד כאלה שמעדיפים בוקסרים צמודים) נתן להשיג במקומות אחרים הרבה יותר בזול וגם יותר איכותי. איפה? תלוי איפה גרים. מנסיוננו, ההעדפות שלנו לפי תוצרת (באמות מידה של נוחיות, איכות הבד ואמידותו בכביסה ובמיבש במיוחד): גופיות של HITEC או סריגמיש (סוג ב' נמכר מאד בזול) ותחתוני בוקסר צמודים של חב' הספורט LOTTO (שנמכרי בבזארים במחיר זול במיוחד). אבל העדפות הן אישיות מאד. בכל מקרה, מומלץ לא לסחוב יותר מידי ביום הגיוס. בסופו של דבר לכל חייל יש את הצרכים האישיים שלו. גם אם הם לא מגיעים הביתה זמן קצר אחרי הגיוס, ניתן לשלוח להם כל דבר (החל במשחת נעליים וכלה בשמיכה וכרית) באמצעות הדואר. ברב המקרים החבילות מגיעות אליהם תוך 48 שעות.

ציוד נדרש

א. בבקום מקבלים הכללל כולל מברשת שיניים ועד הפרט האחרון אבל , ברשת ריקושט יש להם רשימת ציוד בסיסי שכדאי להוסיף,יש להם מידע גם לגבי תאריכי הגיוס הקרבים ושם הם ממליצים מהו הציוד הנדרש....בהצלחה , אני השארתי שם ים של כסף.....

רוני61

New member
למה? למה? למה? לא המתנת בסבלנות

בריקושט??? סתם יקרנים, אני ערכתי קניות בפקאל מחירים הרבה יותר ידידותיים למישתמש מאשר ריקושט ועדיין זה עולה מספיק. אך אין לבכות על חלב שנשפך תדעי להבא, כי צריך להשלים ציוד כל הזמן. בהצלחה לכם

רוני61

New member
בינתיים נראה שהכל בסדר גמור

איך אצלכם? ניתראה ביום שני??
אני כבר מטגנת שניצלים מהיום

גם אצלינו הכל נראה בסדר גמור +

מקווה שנתראה ביום שני, נבקש מהילדים שיפגישו בינינו. את השניצלים כבר הכנתי אתמול. היום ממשיכה בסלטים, עוגות וכו' וההתרגשות רבה.

The Blue Fairy

New member
איזה כיף לכם, אתם הולכים להשבעה

לקשר"גים תהיה השבעה קרבית אז אסור לנו לבוא :/ אבל אני חייבת לציין שהם מקבלים שם את ההורים יפה מאוד! יש מקום עם צל ומותר לך להסתובב בכל הבסיס ולראות איפה הם ישנים\אוכלים\מתאמנים וכו'. התרשמתי לטובה

סמדר בנ

New member
נוסטלגיה....

לפני שנתיים וחצי הייתי במצבכן - נרגשת לקראת טקס ההשבעה של ביתי הבכורה (רק שהיא התגייסה באוגוסט, ומזג האויר בשבטה היה מזעזע!!! פשוט כמו להיכנס לתנור מופעל על חום גבוה.... נראה לי שאת הכיף הזה יהיה לכם לאחר מסע כומתה....) בכל אופן, זה ממש מרגש ואם זה לא השתנה יעשו לכם, מלבד שיחה עם מפקד הכשרת הלוחם, הצגת תכלית - גם תצוגת הכלים עם הסברים בכניסה וגם אחרי הטקס - ירי מהכלים, ואז מרגישים היטב את העוצמה של החיל. תבלו!

אימללללללללה , הבן סיפר לי השבוע

בגאווה ובהתרגשות שהוא זרק רימון ואני כולי התכווצתי מפחד אבל לא נתתי לו להרגיש. רק עכשיו מתחילה להרגיש שהכל על אמת וזה לא משחקים בצופים.

בקשר לריקושט

אני קניתי לבני את הציוד שהמליצו בריקושט אחר כך הגעתי במקרה לחנות בשם "חגור" ופער המחירים היה עצום. בחגור הרבה יותר זול! כשחזרתי לריקושט ושאלתי הכיצד, הסבירו לי שחגור לא נמצא בקניון והעלויות של הקניונים גבוהות ולכן המחירים שם גבוהים יותר...

למעלה