למי שיש רעיונות לסקרים תעשו שרשור של סקרים ודור יראה ויחליט מה לשים
ל לאה 13 New member 6/12/02 #2 רעיון לסקר לשאקירה היו עוד דיסקים אולי נושא הסקר יהיה דיסק אהוב ותרשום את הדסקים שהיו וא משהו כזה מקווה שעזרתי
רעיון לסקר לשאקירה היו עוד דיסקים אולי נושא הסקר יהיה דיסק אהוב ותרשום את הדסקים שהיו וא משהו כזה מקווה שעזרתי
ל לאה 13 New member 6/12/02 #3 תיקון לשאקירה היו עוד דיסקים אולי נושא הסקר יהיה דיסק אהוב. תרשום את שמות הדיסקים שיש ואנחנו נבחר את הדיסק הטוב\אהוב לדעתנו
תיקון לשאקירה היו עוד דיסקים אולי נושא הסקר יהיה דיסק אהוב. תרשום את שמות הדיסקים שיש ואנחנו נבחר את הדיסק הטוב\אהוב לדעתנו
H Hurakano New member 6/12/02 #5 כל הדיסקים : Magia Peligro Pies Descalzos ? Dónde Están Los Ladrones MTV Unplagged Los Remixes Laundry Service Shakira - Grandes Éxitos
כל הדיסקים : Magia Peligro Pies Descalzos ? Dónde Están Los Ladrones MTV Unplagged Los Remixes Laundry Service Shakira - Grandes Éxitos
H Hurakano New member 6/12/02 #4 יש לי כמה רעיונות 1 - (הסקר הכי נפוץ....) באיזה צבע שיער נראית שאקירה הכי טוב ? 2 - איזה שירים אתם יותר אוהבים ? (ספרדית/אנגלית) 3 - איזה אלבום של שאקירה הכי אהבתם ? אמממ.... זהו
יש לי כמה רעיונות 1 - (הסקר הכי נפוץ....) באיזה צבע שיער נראית שאקירה הכי טוב ? 2 - איזה שירים אתם יותר אוהבים ? (ספרדית/אנגלית) 3 - איזה אלבום של שאקירה הכי אהבתם ? אמממ.... זהו
ל לאה 13 New member 6/12/02 #6 את הסקר הראשון שהצעת עשינו אותו בפורום והחליטו על בלונד עם השני אין לי בעיה וה3 אליו התכוונתי
S Shakira paradise New member 6/12/02 #8 ../images/Emo163.gif רעיון לסקרררר מה אתם חושבים על הקליפ החדש של שאקירה objection... * משעמם * מושקע * יפה * נחמד חחח... ועוד כל מיני דברים =/ רעיון נחמד לא?
../images/Emo163.gif רעיון לסקרררר מה אתם חושבים על הקליפ החדש של שאקירה objection... * משעמם * מושקע * יפה * נחמד חחח... ועוד כל מיני דברים =/ רעיון נחמד לא?