למי שלא הבין איפה כל המשטרה צבאית-

Tomak19

New member
למי שלא הבין איפה כל המשטרה צבאית-

אני זמן האחרון דיי התפלאתי איך לא יצא לי בכלל להתקל במ"צניקים הארורים. התחנה המרכזית בירושלים, שהייתה אמורה להיות הבסיס הירושלמי שלהם בה הידיעה, היתה ריקה מנוכחותם העלובה לחלוטין, בכל ימי שירותי כחייל, אפילו הלכתי שם עם החולצה בחוץ ובלי כומתה. גם ברכבת מרכז בתל אביב לא נתקלתי בהם, לא בבה"ד 7, וגם לא בתל השומר. נראה היה כי המשטרה הצבאית הידועה לשמצה היא בסך הכל המצאה שנועדה כדי להפחיד את החיילים כדי שיהיו מדוגמים בכל מצב שבו הם לבושים על מדים. ואיפה גיליתי שהמיתוס הוא מציאות- בקרייה כמובן. מכל שער, בכל סמטה, על כל סנטימטר שם יש 10 חיילים של משטרה צבאית, דופקים דוחות על ימין ועל שמאל. היום ראיתי מישהי שהם דפקו לה דו"ח והיא בכתה המסכנה, נראה לי שהם נתנו לה דו"ח סתם, או על משהו מאוד מאוד גבולי, אבל גם אחרי שהיא התחננה 20 פעם, זה לא הזיז להם, והם רשמו את הדו"ח עד הסוף. מסכנה, ממש ריחמתי אליה, מזל שבבסיס שלי אין שום משטרה צבאית, במקרה הכי קיצוני איזה קצין יגיד לי לשים את הכומתה או משהו כזה, אבל בלי שום עונש. מה אפשר לומר, מ"צ היא היחידה הכי מפלצתית בצה"ל, אני בטוח שחצי מאלה שלא מתגייסים זה בגללם.

רק דודי

New member
בואו נעשה שרשור משטרה צבאית!!!!

(ודרך אגב - צודקת בכל מילה - אני בקריה וסובל מהם כבר כמה חודשים טובים..) אז יאללה שרשור משטרה צבאית!! כל אחד יספר כמה פעמים עצרו אותו ואיפה, כמה פעמים רשמו דו"ח ועל מה.... יאללה אני מתחיל: עצרו אותי פעם אחד ליד שער דוד בקריה, מה שמעניין זה שמי שעצר אותי היה נגד(!) ממשטרה צבאית ובואנה הוא תפס אותי מה זה לא מוכן: 1. לא מגולח 2. פס לא בתוקף (כבר 3 חודשים) 3. בלי דיסקית... בסוף ויתרו לי על הדיסקית משום מה, כנראה בגלל שלא בכיתי להם ואל הבעתי התנגדות... אבל בכל אופן זה היה מאוד לא נעים למרות שממש אני לא שם *** על דברים כאלה, מה שכן, נשפטתי אצל הרמ"ח שלי.. לא פחות מאשר אל"מ מעצבן ונפוח...

Tomak19

New member
קודם כל אחי, בהצלחה לך, החלום שלי

זה קורס קצינים. דבר שני, אני בן, לא בת
. בקשר לכמה פעמים עצרו אותי- לא עצרו אותי אף פעם, וזה דיי בגלל שעוד לא ראיתי אותם אף פעם חוץ מהיום בקריה. ולקרייה באתי מוכן מראש
. אוקיי, השרוכים לא היו קשורים, אבל היה לי מזל כי הם לא שמו לב
וואי, איזה מזל שאני לא משרת בקרייה, כבר הייתי צריך להלוות ממישהו לפטופ כדי לכתוב לכם מהכלא

רק דודי

New member
אויש סליחה!

שחשבתי שאת בת...
יש לך מזל שלא עצרו אותך.. תמיד תהיי מוכנה! ואם זה החלום שלך, אז יאללה! לכי למפקדת שלך תבקשי לצאת!

Tomak19

New member
חשבתי שאני דומה לרדיאטור

בגלל שאני יכול להאדים מרצון

סיונתו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

LordNor

New member
אף פעם לא עצר אותי שוטר צבאי..

רק שפעם אחת יצאתי מהבסיס בזמן עוצר, גילו את זה ואיימו עליי אבל בסוף לא עשו כלום.

המרחפת

New member
או, שפשוט תהיה תקני.

לא עצרה אותי משטרה צבאית והאמת שגם אם היו עוצרים, לא היה להם על מה. תקניות זה לא רק כדי לא לקבל עונש. זה להיות יצוגי בעיני מי שרואה אותך.

למעלה