למי שלא יודע היום מגיעים לרייסה ו.. עזבו לא נהרוס למי שעדיין לא ראה
B Bajoran Preist New member 9/8/02 #2 הם הגיעו סוף סוף ונראה כאילו לכולם נדפקת החופשה חוץ מלהושי, ש...טוב, נו... נדפקה בעצמה.
E Esmena New member 9/8/02 #3 וכך שוכנעתי שלשון זה בעצם מקצוע סקס י. שנה הבאה אני משקיעה בפעלימים, וזה עניין של זמן עד שגם אני אחלוק עימה סאונה נחמדה. כן, ראיתי ENT. "ודר זאב ע..."
וכך שוכנעתי שלשון זה בעצם מקצוע סקס י. שנה הבאה אני משקיעה בפעלימים, וזה עניין של זמן עד שגם אני אחלוק עימה סאונה נחמדה. כן, ראיתי ENT. "ודר זאב ע..."
B Bajoran Preist New member 9/8/02 #4 הוצאת לי את המילים מפה אבל בכל זאת אז ראית אנטרפרייז? מה קרה לשנאה התהומית? ואמרת שאת לא מחשיבה את זה כסטאר-טרק, אז כאילו, מה, את מדמיינת שראית פרק משונה של בבילון5, או אולי פרק עתידני בסטארגייט, או משהו כזה?
הוצאת לי את המילים מפה אבל בכל זאת אז ראית אנטרפרייז? מה קרה לשנאה התהומית? ואמרת שאת לא מחשיבה את זה כסטאר-טרק, אז כאילו, מה, את מדמיינת שראית פרק משונה של בבילון5, או אולי פרק עתידני בסטארגייט, או משהו כזה?
E Esmena New member 10/8/02 #5 אני מופקדת לי על הקלטת DS9 ויושבת ורואה, פתאום בא המפקד ומעביר ל ENT,ומסיבה לא ברורה נשארתי לראות. פשוט ראיתי ENT
אני מופקדת לי על הקלטת DS9 ויושבת ורואה, פתאום בא המפקד ומעביר ל ENT,ומסיבה לא ברורה נשארתי לראות. פשוט ראיתי ENT